Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
adrianaBuc spune:
laurika, ce semnatura frumoasa ai!
Eu nu am pregatit nimic inca. De obicei mergeam la mama de Paste, dar cum am rugat-o sa vina ea la noi, a refuzat. Asa ca trebuie sa fac si eu ceva de mancare, doar ca nu miel, ca al meu barbat nu mananca. In concluzie mi-am propus o supa crema de cartof cu leurda, coaste/cotlet de porc la cuptor, si cam atat.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
ooana spune:
...nu cred ca mai reusesc sa intru, in cateva minute sper sa fug de la birou acasa, sa il iau pe Matei si sa plecam la Arges
mi s-a parut comic sa vin azi la birou cu masina plina de bagaje
va pup
Va doresc sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
gabrielaene spune:
Laurika sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Eu nu ma bag la bucatarit mai mult ca de obicei ca-s singura cu piticii si azi si maine pana la pranz.
Voi mergeti cu piticii la biserica azi? Eu o sa ii iau dupa somnul de pranz,macar sa trecem pe sub masa si sa stam putin la Prohod,sper sa nu fie aglomerat.
Va uram si noi un PASTE FERICIT!!! iar iepurasul sa va aduca multa multa sanatate!
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
bumblebee spune:
Ce liniste-i in delfinariu!
Eu stiam ca in joia neagra nu se spala. In Joia mare se coloreaza ouale si de copt parca tot atunci. Dar chiar cred ca e bine sa fie facute in functie de timp.
Are rost sa zic ca am o casa intoarsa pe dos? Curatenie fac in seara asta. Maine fac o pasca si cozonaci. In rest face soacra o salata bucovineana (cu ceapa marinata) un drob, o racitura de curcan. Ciorba am facut, dar fara carne.
Rody, imi pare rau ca ai multe nemultumiri legate de gradi . Sper sa va gasiti un loc la cea de stat.
A fost azi George la o gradi privata, a vrut sa discute pt a-l lasa 2 zile pe saptamana (nu prea face fata soacra) si a zis ca mai incearca in alte parti, ca aici nu i-a placut nimic .
V e atat de bucuros seara cand mergem sa luam! Dimineata e trist, plange , plang si eu... E drept c plansul lui e si pe fondul ciufuteniei de dimineata .
Eu aici incep sa ma acomodez, dar na, sunt multe chestii neclare care ma incurca si cand mai fac cate o factura vreunui client apar ca o talamba.. Sunt si stresata, asa ca e cocktailul ideal. Ca sa nu mai spun cata bafta am cand raman singura .
V-am recuperat, dar zau ca nu mai tin minte nimic .
Cred ca saptamana viitoare voi discuta.
Nu am mai scris pe aici, dar asa de dezamagita de mine am fost, de descurajata . Sotul s-a saturat sa ma auda vaicarindu-ma. Eu nu prea am avut cu cine discuta si (pana ma acomodez) efectiv simt ca imi fuge timpul de sub picioare.
Stiu ca program mai bun nici nu voi gasi (ma refer la 8-17) si V va avea acelasi program la gradi, dar ma doare atat de tare sa vad cat de putin incep sa fiu prezenta in viata lui..
De asta cred ca sunt asa de dezamagita de mine, sunt vesnic nemultumita .
Mycya spune:
Laurik sa dea DD sa ai o sarcina usoara
eu am framantat de cozonac si pasca dar am crezut ca nu mai termin mi-a stat Andra numai in picioare, si tragea de castron (l-am pus pe scaun sa pot framanta mai bine) baga mana si ea , se urca pe mese, plangea ca vroia sa o iubesc....offff si cica as fi vrut sa fac si sarmalele de azi....
pana la urma am sa fac si un drob de pui, am cumparat de toate cele , numa timp sa gasesc . mi-ar fi placut sa gasesc miel intreg sa cumpar sa pot face ca si acasa , drob in coasta de miel , fripturica, rasol dar nu gasesc decat pulpa asa ca tot la pui ajungem...
sunt tare curioasa cum imi vor iesi ouale rosii, am cumparat cea mai rosie ceapa pe care am gasit-o a mai inrosit careva oua asa? ies frumos?
acum imi doarme odorul si cum nu pot face galagie stau si eu in pat. mai am de dat nuca la robot si sa pregatesc smantana pt pasca dar le fac eu dupa.
Alice_Elena spune:
Bumble, lasa mami nu mai fi necajita ca o sa iti intri in ritm si o sa fie bine.
Crissy, de mult n-am mai auzit pe cineva sa puna zahar pe cozonac. Asa il facea bunicul meu. De cand a murit n-am mai mancat cozonac cu placere, nu il face nimeni ca el. Poate al tau sa se apropie
Cristina, sa stii ca voi face si eu o pizza zilele astea. Mi-ai facut pofta:)
Laurika, sa fie cu vesti bune
Eu nu inteleg de ce nu se coace azi.. Eu nu inteleg multe din restrictiile bisericii
crispro spune:
Bumblebee, scumpa, cred ca e greu tare. De asta imi e si mie cel mai groaza- de timpul redus cu v. Si mi-e groaza sa fiu iar activa, sa intru in contact cu lumea, ca zici ca nu mai stiu lega 2 vorbe.
Am facut pizza, a iesit buna, i-a placut si lui v, doar ca a iesit cam crocanta dedesubt. Pt v am incercat sa nu ii dau partea crocanta, dar lui aia ii placea. Si dupa ce am terminat masa cu totii, el tot nu vroia sa lase din mana bucatile crocante.
Acum as incerca sa il culc, sa nu stricam chiar de tot programul.dar sansele sunt minime, ca s-a trezit la 10 dimi.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Vaaai mi-a luat marius vopsea de oua sidefata, si maicasa a adus abtibilduri. Ma inscriu la cel mai shucar ou :)))))
Victo spune:
ouale in coji de ceapa- cica trebuie inmuiate intai cojile, chiar date un clocot, sa iasa vopseaua din ele.
noi tot pe la socri vom manca.
sotul e cu mihai pt ultimele cumparaturi- mi-am dat seama ca nu prea am paine si fructe pt copii si sa imi ia si mixtura mentolata, sa am in casa, daca cumva face si Mihai varicela.
ca o lenesa ce sunt, azi dupa ce am venit de la serv. am dormit cu Stefan..:):)
acum sunt cam habauca de cap.
promit ca la anul fac si eu cozonaci, pasca miel si alte minunatii, sperand ca vor fi copiii mai intelegatori si se vor juca singuri, fara batai si alte cele.
merg la un desene cu Fulger sa ii tin companie lui Stefan :)
au iesit f frumoase cele fierte in coaja de ceapa rosie!