Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

maine se spala rufe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

maine se spala rufe?

Paula cu 2 nazdravani, M si S

eu stiu ca teoretic nu se mai face treaba maine... practic.. fiecare cum are timp.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu stiu ca doar in zilele cu cruce rosie nu se face nimic. Si maine nu e cruce rosie , deci eu spal rufe maine (oricum alta varianta nu am!)

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

deci..practic..o sa mai spal, ca mai am o masina de rufe de-ale lui Mihai- am constatat ca imediat face 2 ani si eu tot separat i le spal :):). ca apoi..pana miercuri...

macar haine sa am si eu curate :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

crissy, cozonacul tau arata bestial

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
is dezamagita si de gradi, tare rau! in primul rand ca sigur au mintit educatoarele cand au zis ca a mancat si luni si marti (n-avea cum, ca acasa plangea doar daca pomeneam de mancare), nici nu au sunat marti sa spuna ca are febra si inceput de conjunctivita (luna oricum e platita in avans, puteau sa pretinda s-o iau acasa!), nici macar astea doua zile cat n-am dus-o n-au sunat sa intrebe care-i baiul . of, mi-e ciuda pe mine ca eram asa de incantata! am fost sa ma interesez de hartiile la gradi de stat (is o gramada, unele nu am cum sa fac rost de ele, de ex adeverinta de la patron cu orarul nostru de lucru!!!). din 75 de locuri is disponibile doar 27 (oficial), o sa-mi incerc totusi norocul, ca mi-a placut mai mult decat oriunde cum arata, cum vb educatoarele, transparenta de care dadea dovada personalul. afara era afisat meniul lunar pe grupe de varsta, pe hol la usa fiecarei sali de clasa era o vitrina cu lucrarile ce le facusera saptamana trecuta copiii din clasa aia, erau geamuri mari de sticla de unde puteai vedea tot ce se intampla in salile de clasa, bai pentru fiecare clasa, bucatarie proprie, medic si psiholog! no, pentru aia as fi dat bani buni doar s-o primeasca pe Isa . si e la fel de aproape de casa...

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

offf imi pare tare rau ca esti dezamagita, mai cu seama ca nu ai alta alternativa pe moment, asa ca Isa trebuie sa mearga in continuare acolo
oricum merita sa iti incerci sansa, nu se stie niciodata...poate un loc din 27 e pus deoparte pentru Isa

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

maine se spala rufe?

Paula cu 2 nazdravani, M si S

da se spala. se face si curat si de toate , din ce stiu eu pana se incepe slujba in biserica.
ce stiu eu de la bunica mea e ca nu se coace in Vinerea Mare dar cum eu nu am de ales chiar asta voi face maine
sambata vreau sa fac ouale rosii ( cu (..)coji de ceapa rosie) si ceva de mancare.

Crissy sa stii ca nu am apucat sa fac hamburgerii de post chiar maine ii am in plan, am fiert soia din seara asta sa nu cumva sa imi gasesc alta treaba maine dimineata

Cris un mare pentru SN, sa treaca repede si mucisorii.

offf mai Rody ce e si cu cresa asta ...poate da DD si gasesti un loc la gradi de stat , iar daca duci adeverinta cu programul tau de lucru ( apropo, de ce sa nu o poti duce? nu dau patronii asa ceva? ) si vor vedea ca nu ai o alta optiune o sa fie sanse si mai mari sa o primeasca.

sunt asa de obosita si totusi nu am facut nimic azi de fapt am facut...50 de minute de body-styling....mult nu ? acolo m-am mai trezit si eu putin ca aveam o fata de zici ca eram picata din plop

cred ca ma pun pe mancat mere ca mii cam foame...mereu ma apuca la ore de astea interzise

nbuna dragelor iar celor ce pleaca la parinti, bunici si asa mai departe le urez un PASTE FERICIT SI FIE CA LUMINA INVIERII SA VA ADUCA MULTA PACE IN SUFLET !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

in calendarul meu doar duminica, luni si marti e cruce rosie, deci si eu voi spala. daca am chef, daca nu, sa se descurce fiecare cu ce are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Seara buna fete dragi...

Am intrat sa va spun si eu noapte buna...

Crissy, arata yamii-yamiiii cozonacul! Iar gustul trebuie ca e pe masura... Pofta buna la papat!!!

Alice, cum esti? Ti-ai mai revenit?

Rody, incearca la gradi de stat. Nu ai de unde sti ce noroc are Isa, decat daca vei incerca .

Victo, bafta cu ouale. Poate e cazul sa pui otet in amestec, ca la celelalte vopseluri ???!!! Zic si eu, nu ma pricep deloc...

Eu ma cam rusinez cand vad ca v-ati apucat de pregatit una-alta pentru Paste, iar eu nici un gand n-am avut. Bine ca nici nu am avut conditiile necesare aici, iar maine is pe fuga sa ajung acasa, sa fac alte bagaje si sa plec iarasi. Bine macar am dat comanda la mama si la soacra de ceva bunatati.

Noi azi am umblat hai-hui. Ne-am plimbarit la Gradina Botanica (mi-a placut) si am zis ca musai sa revin s-o vad in vara cand vor fi multe flori inflorite, am fost si in Iulius Mall, si mi-am obosit picioarele si ochii de numa, apoi am fost si in Piata Unirii, vazut Catedrala catolica si cea ortodoxa, Teatrul National... Mi-a placut foarte mult ce am vazut, sunt "in love" cu Clujul deja... Abia astept sa revin!

Fete dragi multumim de urarile pentru sarbatoarea ce vine, urez si eu drum bun pentru cele care pleaca de acasa si de asemeni urez tuturor un Paste Fericit, cu liniste sufleteasca, cu ganduri bune si ... sa aveti pe masa toate bunatatile la care poftiti!

Va tzuc acu de noapte buna ca m-am cam intins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Hop si eu la ceas de noapte, ca asta mi-e ora de intrat pe net!

Am vazut ca discutati despre polipi, eu m-am operat pe la 4 ani, tin minte si acum, a fost o experienta f. urata. Eu una n-as opera copilul decat daca mi-ar zice cel putin 2 medici ca-i musai. Multi dau vina pe polipi pt. racelile repetate cand de fapt copii, operati sau nu de polipi, racesc mult mai rar dupa varsta de 6 ani cand se intareste imunitatea. Si in plus polipii uneori cresc la loc dupa operatie.

Alice, mortala Mara cu biscuitii oreo, cum stie ea reclama! Si eu cand merg la cumparaturi desfac cate un pachet de grisine, stick-uri, ceva, ca sa stea cuminte in cos, ii mai dau si cate o carte sau jucarie sa-si faca de lucru.

Nu stiu ce-am mai citit ca sunt tare obosita dupa zilele astea de curatenie, luni si marti a fost mama pe la mine si m-a ajutat dar de 2 zile sunt iar singurica cu toate si piata, si curatenie, si mancare si scos copii la plimbare.
Ma pun pe mancat ca n-am apucat pana acum si sa vad un film sa ma relaxez.

Noapte buna!

Mergi la inceput