Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Buna fete!!!
Intru doar sa va salut si sa va urez Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi!!
Noi vom pleca la tara la parintii mei.Nu am facut nici un fel de pregatiri, ne asteapta mama cu de toate, dar nici CHEF nu am avut nici eu.
Cristina Serban poate o sa ne vedem cumva dupa Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Alice, pai Spitalul de la Cernavoda nu s-a inchis? Oricum, dr. Fawaz nu mai e acolo, nasterile le "opereaza" la Euromaterna si are si cabinet particular din mai 2011 in Cta.

Da, intr-adevar, oricat ai cauta pe net nu gasesti nimic de rau despre el. Si eu sunt total de acord! E ginecologul meu si sper sa ramana asa muuuuuulta vreme! Adica sper sa nu plece din tara! Poate ne facem curaj si pentru bb2, cine stie

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Alice, pai Spitalul de la Cernavoda nu s-a inchis? Oricum, dr. Fawaz nu mai e acolo, nasterile le "opereaza" la Euromaterna si are si cabinet particular din mai 2011 in Cta.

Da, intr-adevar, oricat ai cauta pe net nu gasesti nimic de rau despre el. Si eu sunt total de acord! E ginecologul meu si sper sa ramana asa muuuuuulta vreme! Adica sper sa nu plece din tara! Poate ne facem curaj si pentru bb2, cine stie

12.08.2010

Cand ai fost la control? O prietena de-a mea avea programare la el pe 27 martie si s-a amanat peste o luna pentru ca el a suferit un preinfart....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
21+

Mergi la inceput

Am vazut in graficul de introducere alimente ca oaia se da dupa 36 de luni....Eu deja i-am dat...nu mult dar vad ca este fan carne de miel....Voi le dati sa manance friptura de miel?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pauza
In primul rand: puiutz, iuhuuuuuu pt kk care arata bine-bine. De vreo 2 zile i-am dat morcovel din supa si nu il mai vad asa "des" in scutec.

Mycya, blogul meu e de fapt un album cu poze pe picasa. Eu nu i-am facut prajiti, mi-au placut cum au iesit asa, in cuptor.

Cris2010, cred ca Mycya reteta de hamburger a facut-o. Sanatate SN!

ooana, asta e reteta de hamburgeri de soia (nu am pus deloc naut)

baby, noi nu consumam miel deloc, asa ca mi-am luat de o grija.

Cu piciorul... pe mine nici 41 nu ma mai incap bine, sunt lata, retin si multa apa si mi se umfla picioarele. Si imi placea sa port tocuri. Fost-ai lele cat ai fost...

Eu am facut ieri cozonacul, dupa reteta de la mama, framantat la mana, nu m-am mai incurcat cu masina de paine ca mi s-a parut prea multa faina si tava prea mica... A iesit o nebunie, pana duminica il terminam (Elise tot imi cere, pe Bea nu a impresionat-o deloc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

eu am pus sa vopsesc oua prin metode fara chimicale. sa vedem daca se coloreaza ceva pana maine- azi am incercta cu sofran, pt galben si cu sfecla rosie+ afine pt ceva rosu.
maine fac o tura in ceapa rosie, si altele cu varza rosie-astea cica tre sa iasa albastre.

Stefan bietu e innebunit de cap cum sta de 5 zile in casa..ce sa facem. mai avem pana duminica tot interzis sa iesim..apoi cate putin.

mihai inca nu a facut nimic, dar atre mi-e ca va face sapt viit..sau cealalta.

eu lucrez si maine si marti..na..asta este.
pupici.
spor la bucatarit.
in afara de oua nu fac nimic. asta doar pt copii le fac. restul gateste soacra, noi am cumparat ingrediente.( ma rog, o parte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Baby ai PM

Crissy multumim pentru felicitari! Si voua asemenea!

Victo bafta cu ouale!

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

puiutz, nu prea am nicio bafta. bine ca n-am pus multe, doar 6. :)
in niciun an nu-mi ies, mereu mai mult ma enervez cu ele.
nu stiu ce-am mai gresit de data asta. fac bule pe suprafata lor, se prinde o pelicula subtire, dar cu bule, apoi daca dai cu mana peste ele, se desprinde.
stefan numa bubuie, urla, varsa de toate, arunca cu de toate..vaaaiii..asta mic se ia dupa el. cand fac prostioare sunt cei mai buni prieteni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Baby ai PM

12.08.2010

si tu ai PM

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

victo, eu ma enervam asa cand vroiam sa le fac cu frunze sau nu iesea culoarea bine sau mi se spargeau multe. asa ca nu mai fac naturiste (dar aia cu vin rosu tot o incerc, de curiozitate), le fac mai multe rosii, cateva albastre si cateva verzi. daca am abtibilduri le pun, daca are Maria chef sa picteze le picteaza, daca nu... asa raman! eu sa vad oua rosii pe masa , ca apoi oricum le ciocnim si le mancam

puiutz, crissy, felicitari mamici pentru kk frumos la bbici

ehehei, pe vremuri abia asteptam sa plec la tara de sarbatori, ca vecinul lui bunica era prima iubire . si, oricum, la oras inafara de mersul la biserica, nu se simtea ca e Pasti... acum aici nu mai simt nicio sarbatoare, nicio duminica. ma gandesc ca doar duminica mai am vreme de gatit, de pus inca o masina de haine la spalat, de sters praful, de spalat baia, de spalat masina , doar de cusut ma feresc...

eu am facut niste cozonacei , miros bine si au un gust super. dar aspectul e cam... hm, s-au copt prea tare! am pus de alt aluat dar a iesit prea moale, asa ca mi s-a dus cheful! am facut si clatite fetelor (Isa a furat o bucatica din farfuria lasata la nivelul ei pe un scaun ), a cerut apoi si un iaurt! nu stiu ce sa-i pun maine cu ea, ca la micul dejun trebuie ceva sa tina in mana, ori eu ii dadeam de obicei fructe bucatele mici mici sau pasate cu furculita, sau fulgi de porumb cu lapte...

is dezamagita si de gradi, tare rau! in primul rand ca sigur au mintit educatoarele cand au zis ca a mancat si luni si marti (n-avea cum, ca acasa plangea doar daca pomeneam de mancare), nici nu au sunat marti sa spuna ca are febra si inceput de conjunctivita (luna oricum e platita in avans, puteau sa pretinda s-o iau acasa!), nici macar astea doua zile cat n-am dus-o n-au sunat sa intrebe care-i baiul . of, mi-e ciuda pe mine ca eram asa de incantata! am fost sa ma interesez de hartiile la gradi de stat (is o gramada, unele nu am cum sa fac rost de ele, de ex adeverinta de la patron cu orarul nostru de lucru!!!). din 75 de locuri is disponibile doar 27 (oficial), o sa-mi incerc totusi norocul, ca mi-a placut mai mult decat oriunde cum arata, cum vb educatoarele, transparenta de care dadea dovada personalul. afara era afisat meniul lunar pe grupe de varsta, pe hol la usa fiecarei sali de clasa era o vitrina cu lucrarile ce le facusera saptamana trecuta copiii din clasa aia, erau geamuri mari de sticla de unde puteai vedea tot ce se intampla in salile de clasa, bai pentru fiecare clasa, bucatarie proprie, medic si psiholog! no, pentru aia as fi dat bani buni doar s-o primeasca pe Isa . si e la fel de aproape de casa...

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput