Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Eladea, foarte faina ideea cu zoo ...il duc pe Matei cu prima ocazie 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
da, e fain...da e de mers cand e cald, ca bate vantu prin zona... in plus le da la copii (ma rog, contra cost) o galetuta cu boabe si seminte, iar copiii pot sa hraneasca singuri animalele...
eu astept vara, cica vor deschide si gradina zoo din Turda, acu e in renovare totala...aduc animale...sa vedem ce va iesi...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
gabrielaene spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Si noua ne-a spus despre el medicul de garda de la urgenta cand am fost cu Raducu cu febra mare. Dar de pe alte site-uri am citit ca cica pe toti copiii ii gaseste cu polipi de operat Dar oricum da-mi nr. lui, ca si eu vreau sa il vada un orelist din acelasi motiv - sforaie ... Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
eladea2005 spune:
noi vrem sa mergem intr-un weekend aici:
http://www.hotelgermisara.ro/
ati fost careva?
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
Am culcat-o pe mara si apoi am adormt si eu cu radu. M-am trezit mai devreme putin. Ce bine a fost acum mi-e foooooamee, ma duc sa mananc ceva.
Am vrut sa va mai raspund da nu mai stiu ce am citit
puiutz_mic spune:
Gabriela m-ai mai linistit
Alice, ce bine ca ti-ai revenit
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
histamina spune:
Sarbatori fericite!
Lumina Invierii sa va reverse pace si bucurie in suflet alaturi de cei dragi!
ilinca79 spune:
ha ha Cristina, exact asa am patit si eu cand am scos patutul lui V din camera: dupa ce am golit tota camera de zi de jucarii ma simteam de parca mi-as fi alungat copilul de-acasa dr nicio grija ca in cateva zile si-a carat el jumatate din ele inapoi
Cris 2010 noi am fost la Danubius dar nu m-a incantat prea tare. Mi se pare ca nu-si merita pretul destul de piperat. La baie era faianta dezlipita, am gasit fire de par in pat , si mai erau si altele dar nu-mi mai amintesc acum...da poate eu is mai sucita. Mie mi se pare ca in Ro majoritatea hotelurilor de multe stele nu sunt ceea ce par. Pentru aceeasi bani in strainatate ti se ofera muuult mai mult. De-asta prefer o pensiune bine intretinuta unui hotel.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
baby78 spune:
Avand in vedere ca in noaptea asta plecam la drum si nu stiu daca voi avea internet la destinatie va doresc
Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
21+
Alice_Elena spune:
Vroiam sa zic de mara la cumparaturi. Prefer sa nu o iau. Nu pt ca nu sta cuminte, ca sta in cos acolo, dar imi cere chestii. De exemplu biscuiti oreo. Ii place ei reclama, si are un ochi fraaate, imediat ii vede in raft si imi zice "opopop, ache, mniam mniam, da?". Sau iaurt, cascaval, daca le vede in cos vrea si ea. De Obicei ajung la casa cu un pachet de biscuiti, covrigei, desfacut. La casa alta nebunie, vrea acadea chupa chups. I-a dat marius o data sa se joace cu ea cica, si a ros ambalajul pana a dat de dulce, acum mereu vrea si ma chinui sa o prostesc cu altele.
Asa in rest sta cuminte. E haioasa cum incepe sa strige duPa ala dintre noi care se indeparteaza de cos
Apropo de chef, mycya, si eu ca si rodica m-am gandit la masterchefi
Anca, eladea, felicitari ca aveti curaj sa incepeti o afacere. M-am gandit si eu la asta dar nu imi vine nici o ideea productiva. Mai am timp doi- trei ani pana se face radu maricel :))
Pufescu, da nu trebuia sa fie o gradinita si la voi la bloc ? Sau la asta lucrezi acum? Bine ca ai de munca si ca bubu se distreaza si e consecvent cu mancatul. Se vede ca si-a ales singur regimul, altfel ar fi dat iama in "interzise"
Elena, fawaz nu e la cernavoda? Am auzit numai de bine de el. Sper sa nu fie nImic serios
eladea2005 spune:
alice, mama, tu mai ai vreme de gandire vizavi de afaceri... eu din iulie sunt somera, teoretic...practic, vreau sa am business-ul meu, sa nu ma mai angajez la patron, sa am programul meu, etc. am eu niste pitici pe creieri...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...