Piersicute de iulie august (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Hai mai fetelor, chiar asa cu certurile astea tocmai acum in saptamana mare cd trebuie sa fim zen? eu nu m-am certat cu sotzul k noi nu prea ne certam de fel, dar m-a enervat din nou sefa face tot posibilul sa ma faca sa ma simt cumva vinovata k am program redus, imi scoate ochii cu tot felul de task-uri, nu mai recunoaste ce spune... cred k o sa-i fac o surpriza si o sa intru in concediu mai devreme decat am promis. vad k nu se merita sa fii binevoitor k esti luat de prost asa k...
in rest, nimik deosebit azi...am facut niste orez cu lapte si acum am pe foc un bors de peste.
mi-a placut tare mult salopeta cred k o sa-mi comand si eu una si o sa iau un 44 just in case...mai bine sa fie mai mare
felicitari fetelor pt rezult de la morfo ma bucur k e totul in regula cu bebeii
eu mai merg la control pe 23 apr. abia astept sa-mi mai vad printesa
va pup si sarbatori fericite celor care pleaca si cu care nu mai apuc sa vb

Roxy
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salopeta e mai lunga cumva la craci si poti sa o porti in mai multe feluri.Adica mai trei sferturi asa,mai pina la genunchi sau deasupra la genunchi.Trebuie sa-mi fac poza cu ea sa nu ma injurati,daca nu va place.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

25+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fetelor, cand aveti timp si vreti sa va binedispuneti, cititi subiectul "Lucruri bune" de la "Discutii generale". Mi-a incalzit sufletul...

28 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada fain te ai linistit.imi place...
ada ,porumbita concediu placut!!!!!
dana ce nr ai la salopeta?corespunde cu alte firme?

sper ca s au calmat spiritele si la voi si aveti o seara mai linistita.la mine pana acum a fost ok
si un somn linistit va doresc.mie imi e asa de dor de o noapte fara multe intoarceri si treziri

26+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Apropos de nervi : Sa fac infarct acum cand am vazut firimituri pe jos in bucatarie dupa ce a mancat sotul si baiatul care mai lucreaza din cand in cand prin curte. Sa mor, am vrut sa fac urat, m-am abtinut dar am pus bot si m-am dus sus. Am vorbit putin singura pe un ton rastit si m-am calmat! Acum sunt la a doua portie de orez cu lapte.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici ,
Va las o cafea calda cu lapte , eu sunt cu o mica insomnie . Ada si Porumbita plimbare placuta si eu plec in partea Moldovei si deabia astept sa mai ies din casa . Ma bucur ca a fost o seara fara certuri asa trebuie sa fie in Saptamana Mare ... si nu numai .
Dana astept pozele cu salopeta sa ma pot orienta cum vine , poate asa imi dau seama si ce nr imi trebuie , tu ai luat nr 42 parca ?
Sper ca sunteti aproape gata la capitolul bucatarie
Va pe toate .

26+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Mygirl foarte frumoase pozele , ai o burtica tare rotunda

26+ Andrei

Mergi la inceput

Laura, merci de cafea. Ce dragut ca pleci, vreau si eu. Cat despre bucatareala, nici nu m-am apucat. Am de gand sa bucataresc maine toata ziua.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Am venit si eu la o cafeluta cu voi.
Eu am gatit ieri,si restul azi,ca maine sunt la servici toata ziua
Of,imi pare rau ca ati avut zile sfadicioase...si eu sunt cu gura pe sotu toata ziua,ca am impresia ca vorbesc cu peretii de multe ori,dar saracu nu comenteaza mult,cred ca si-a dat seama ca sunt si hormonata

In rest..au inceput si la mine durerile de spate si de solduri,azi noapte abia m-am tinut pe picioare pana la baie.E drept ca am si obosit ieri cu spalat de geamuri si altele,ca am avut si contractii multe .

Chiar e draguta salopetica,pacat ca la mine nici nu se pune problema sa port asa ceva,ca zici ca am butuci in loc de picioare...De felul meu am picioare groase,musculoase.Am 1,54,si 62 de kg,si am inceput sa retin si apa foarte multa.Va puteti imagina cum arat .O sa mor de cald la vara tot cu pantaloni lungi,dar asta e.Nici rochite lungi nu pot sa port,ca imi stau tare rau.
Acuma imi tot caut pantaloni de gravi din aia subtirei.

Mai revin azi,macar cand sunt acasa si pot.Spor la gateli si pregateli

_

Mamica mandra 23+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Kimmy, ar fi super daca ti-ai gasi pantaloni de inpentru vara. Sunt foarte comozi si racorosi.

20+

Mergi la inceput