Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 10
adarev spune:
multumim de cafea. Mygirl frumoasa burtica. Noi suntem in pregatiri ca, azi urmeaza sa plecam. Va pup pe toate si sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi. O sa mai intru de pe telefon.
Ada
miruna1980 spune:
va pup dragele mele si celor care pleaca la drum,le urez calatorie placuta si usoara,celor ce bucataresc si nu numai,sa nu se osteneasca prea mult ,sa aiba grija de bebicii.Eu am ajuns de aseara la parinti,drumul desi doar de 2 ore mi-a provocat contractii nedureroase,dar dese....asa sunt drumurile in Romania....cat de gatit,am scapat,o am pe mama,sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga.Va doresc tuturor sarbatori fericite,linistite si Dumnezeu sa va vegheze burticile si sa le ocroteasca.Sanatate si sa auzim de bine.
25+
Carmen_80 spune:
Neatza fetelor. Drum lin celor care intentioneaza sa plece. Eu nu ma impac prea bine cu mersul cu masina, fie el si un drum de 45 min... Ma agita, ma oboseste, imi provoaca contractii si simt in burtica fiecare denivelare. Sa aveti un nospa la voi.
Spor si celor care se apuca de bucatarit. Si eu, ca si Miruna, am scapat de asta datorita mamei (sa ne traiasca), care ne asteapta cu bunatati. Ieri facuse cozonacul si asa as fi tras o fuga pana la ea sa-l degust asa cald...
Voi ati inceput sa dormiti cu perne sub burtica? Eu deja nu prea mai pot dormi altfel. Sunt flancata pe ambele parti de cate o pernuta mica, pe care o asez sub burta de ficare data cand ma intorc pe o parte. Dc nu fac asta, am senzatie destul de ciudata ca imi atarna...:))
28 sapt +
Laura32 spune:
Kimmy imi pare rau ca lucrezi in weekend , presupun ca lucrezi la patron , ca asa este la noi .... stai linistita ca nici eu nu sunt o silfida , dar mai dam jos dupa ce vine bebe .
Au inceput si la mine durerile de articulatii , nu am avut probleme pana acum , eu sper sa fie de la febra mulsculara pe care am capatat-o de la curatenie . Usor fetele cu bucataria , eu sunt printre norocoase ... la mine face mama , am facut si eu oule rosii , hai ca am facut ceva si oricum plecam la drum ... m-am scos anul asta cu bucatareala . Sa aveti grija de bebelusii din burtica
26+ Andrei
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_80 Neatza fetelor. Drum lin celor care intentioneaza sa plece. Eu nu ma impac prea bine cu mersul cu masina, fie el si un drum de 45 min... Ma agita, ma oboseste, imi provoaca contractii si simt in burtica fiecare denivelare. Sa aveti un nospa la voi. 28 sapt + |
Carmen eu fac vre-o 5/6 ore pana acolo dar iti spun sincer ca nici nu m-am gandit la contractii , acum Doamne Ajuta sa-mi fie bine , tin no-spa langa mine .
Mai tin si eu cate o pernuta , dar daca ii duc de grija in cursul noptii ma tot trezesc .
26+ Andrei
Kimmy spune:
Zizou pe asta ma bazez si eu,ca-mi gasesc pantaloni de in...dar sa-mi si vina bine,la mine asta e problema,plus ca lungimea niciodata nu e buna,trebuie ajustata.Of,m-am saturat!
Laura,lucrez la patron,ma rog,e un lant mare de magazine,destul de cunoscut .Sambata lucrez de la 10 la 7 seara,si duminica sunt libera pentru ca e inchis .De luni din nou pe baricade.Asta e.
Fetelor ce noroc aveti ca va mai gateste mama,sau ca plecati in delegatie .Anul trecut si nou am fost la mama,la soacra,dar anul asta nu ni se arata...in primul rand din cauza serviciului meu,apoi mama e plecata momentan de acasa,soacra iar e pe la neamuri...asa ca...home sweet home.Nu ma omor cu pregatelile,noroc ca fac numai pentru noi,nu o sa avem musafiri pretentiosi.Eventual cate-un vecin.
Ieri am facut o praji cu branza de vaci si stafide,o supa de rosii cu muulte legume,azi fac salata de vinete,oua umplute,un tort de mere caramelizate,vopsim ouale,facem biscuiti,si tati face friptura cu cartofi nature.Plus mai spal vreo 2 ture de haine,si mai am de spalat geamul din dormitor.Pfuai ce mare e!Aaa,plus aspiratul stersul de rutina
Fetelor va doresc drum lin,sa aveti un weekend plin de soare,liniste sufleteasca,si nu in ultimul rand,Sarbatori Fericite!
_
Mamica mandra 23+
Povestea noastra
Carmen_80 spune:
Laura, atunci tine aproape vreo 2 nospa.... :) si ai grija sa te opresti la fiecare ora sa faci pauza 10 min, sa pui sangele in miscare. Eu am fost pe 1 Martie la Azuga (deci aveam muuult mai putine saptamani), iar drumul mi s-a parut o vesnicie, desi chiar nu a fost aglomerat. Am ajuns acasa terminata, burtica era ca un pietroi, a trebuit sa stau vreo 2 ore intinsa, cu perna sub fund si picioarele in sus + 2 nospa. Va doresc sa nu resimtiti si voi aceleasi senzatii, dar neaparat cu pauza si nospa!
Am incercat si eu doar cu o perna, si intr-adevar cand ma intorceam de pe o parte pe alta, mai mult ma chinuiam sa o iau dupa mine. Acum e mult mai simplu, doar ma intorc, lucru care oricum e din ce in ce mai greu... si aterizez cu burtica pe ea :) e mult mai simplu cu 2.
28 sapt +
ZIZOU spune:
Kimmy te inteleg, nici eu nu sunt vreo inalta ( 1.60 ) si mai toti pantalonii trebuiesc modificati. Rar imi gasesc ceva ce nu trebuie modificat.
Imi aduc aminte ca Pastele de anul trecut m-a prins la 11.ooo m in drum spre Beirut, apoi Aman si duminica dimineata eram acasa. Iar acum doi ani am facut pastele la tot la inaltime dar spre Tel Aviv. Cred ca e primul paste pe care il fac acasa de cand zbor.
Drum bun celor care pleaca. Ce as mai pleca si eu!
20+
maria0408 spune:
Buna fetelor revenim si noi dupa cateva zile de absenta, dar am avut mult de lucru, plus ceva pregatiri de Pasti, plus pe afara cu pitica, plus ca obosesc din ce in ce mai repede, plus.....
Drum bun fetelor care se pregatesc de drum si sa avei petrecere frumoasa. Noi am vrut sa plecam dar ne-au sunat de la clinica ca dr. pleaca sapatamana viitoare cand aveam morfo si ne-a reprigramata pt. maine, asa ca am zis pas si stam in familie.
Dana si mie mi-a placut salopetica, pare foarte comoda.
De saptamana asta au inceput si la mine dureile de spate, plus ca a inceput sa-mi amorteasca piciorul drept, exact asa am patit si la Ana, cica bebe apasa pe nervul sciatic. asa o fi dar senzatia este tare neplacuta, parca nu mai am control asupra unei parti a corpului.
Mami de doi leuti
roxi25 spune:
Sarbatori fericite va doresc si eu fetelor! Sa ne auzim cu bine, sanatoase, dupa! sper sa fie frumos afara!
Eu merg si la socrii si la parinti, azi fac ceva cumparaturi si putina mancare.
21+