Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 8
Fleurdelise spune:
Am uitat: Valy, felicitari pentru eco, ai vazut ca nu e grav cu artera aia. Mai pune kg pe tine, iei vitamine?
Ada, unde plecati de Pasti?
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Doamne,acum ca vca citesc pe voi mi-am mai revenit ca nu sunt doar eu asa sucita.
Va dati seama ca si noi ne-am certat aseara de nici nu am vrut sa cobor la masa...l-am lasat sa manance singur de nervi si draci.
Ce naiba o fi in aer?Azi parca sunt mai bine.
La fel am sunt si eu in sarcina asta desi la fi-miu eram numai lapte si miere...imi zicea al meu ca ar vrea sa raman asa gravida.
dar cum sunt acum,cred ca si-a schimbat parerea.ar vrea sa scap sa redevin normala.
Ali,aici comanzi si platesti dupa 14 zile.De aia eu comand de obicei cam tot ce-mi place la ei si cite 2 marimi sa am de proba si opresc ce vreau ca platesc dupa.
Salopeta mea e marimea 42 si e la fel ca C&A sau H&M.
Ada,sa pui poze cu tine coafata...aa m-as duce si eu,numai sa simt ca mai fac ceva si pentru mine.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu,dar am citit de bb-i sanatosi si grasunei,ceea ce e de bine!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
25+ sapt
balanta_tm spune:
doamne, fetelor! ce se intampla la odiseea asta? si eu m-am certat aseara cu al meu .
ali24 spune:
valy felicitari ptr vestile bune.!!!!!!!!!!!!!
fleur imi pare rau ptr situatia voastra.lasa ca toate trec.incearca sa ii explici sotului ca asta e o perioada mai dificila in care in loc sa te streseze si sa te faca sa plangi ar trebuii sa te sprijine si sa te inteleaga el pe tine si nu invers.
am ras cand am vazut mesajele voastre.ma gandeam eu ca nu sunt singura nervoasa si gata de cearta mai tot timpul dar nici chiar asa .si cu siguranta a fost aseara ceva in aer daca toate ne am certat cu sotii.sa speram ca asta va fi o cearta mai linistita.
si fleur sa sti ca si eu desi sunt si foarte nervoasa sunt si foarte sensibila.deci 2 in 1.bineinteles ca dupa nervii de aseara m am dus in baie si am plans sa nu ma vada nimeni.of of,greu cu noi
zizou sa sti ca si eu sunt calma de obicei dar uite ca acum m am schimbat
26+
rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali24 valy felicitari ptr vestile bune.!!!!!!!!!!!!! fleur imi pare rau ptr situatia voastra.lasa ca toate trec.incearca sa ii explici sotului ca asta e o perioada mai dificila in care in loc sa te streseze si sa te faca sa plangi ar trebuii sa te sprijine si sa te inteleaga el pe tine si nu invers. am ras cand am vazut mesajele voastre.ma gandeam eu ca nu sunt singura nervoasa si gata de cearta mai tot timpul dar nici chiar asa .si cu siguranta a fost aseara ceva in aer daca toate ne am certat cu sotii.sa speram ca asta va fi o cearta mai linistita. si fleur sa sti ca si eu desi sunt si foarte nervoasa sunt si foarte sensibila.deci 2 in 1.bineinteles ca dupa nervii de aseara m am dus in baie si am plans sa nu ma vada nimeni.of of,greu cu noi zizou sa sti ca si eu sunt calma de obicei dar uite ca acum m am schimbat 26+ rafael albert(25.05.2007) |
sa speram ca asta va fi o cearta mai linistita. o seara vroiam sa zic
26+
rafael albert(25.05.2007)
Porumbita spune:
gata, am sters o
maine dimineata plecam in concediu!!!!
va urez Un Paste fericit, multa multa bucurie si multe momente vesele alturi de cei dragi!!!
Fleurdelise spune:
Ada, Porumbita, concedii placute! Sa reveniti fresh si sa ne aratati poze!
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Fleur, plec la tirgu Jiu, la ai mei.Porumbita concediu placut.Fleur, ai vazut , clar a fost ceva in atmosfera.Ti-am zis ca si eu am tras o cearta....De suparare, m-am dus si am cheltuit niste bani, adica mi-am cumparat cinci esarfe colorate si m-am linistit, mai ales ca-mi spusese, vezi sa nu cheltuiesti prea mult ca mai trebuie sa si plecam. Asa ca, acum ma simt super. Soacra e tot la coafor, eu sunt aranjata,m-am programat si la Tirgu Jiu la cosmeticiana mea ptr. tratament si sprancene. Are o mana super. Nici in Bucuresti nu am gasit una asa buna. Asa ca stau in varful patului, astept sa merg s-o iau pe soacra si pe urma plecam ca mai trebuie sa facem niste cumparaturi.
Ada
adarev spune:
Valy, felicitari ptr.morfo. Valy ai 50 de Kg?Cu cate kg ai inceput sarcina, fata mea?
Ada
Daconst spune:
Porumbita,Ada,concediu placut!
Vai nu mai spuneti de 50 de kile pe aici ca nu am avut nici la 14 ani,cred.
Eu ma apropii de 80,incet si sigur.Of,la fi-miu am avut 94 cind am nascut...sper insa sa nu mai ajung acolo ca acum sigur dau in depresie ca e vara.Atunci era iarna,in ianuarie si pina de Paste aratam cit de cit uman.Dar accum direct in august cu atatea kile,cred ca nu ies din casa.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
25+ sapt