Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 7
adarev spune:
Ali nu mai vorbi de nervi, ASA sunt si eu. Poate ai tai te īn#539;eleg dar pe mine am impresia ca nu. Iar so#539;ul meu zici ca e copil si cand īl apuca face ca to#539;i dracii si mor de nervi.
Ada
IIuli spune:
da, incerc sa nu mai fiu suparata pe doctor, dar o sa ma duc la el saptamana viitoare si ii cer socoteala
fleur, la fel simt si eu ca la cursurile prenatale nu te inavata cine stie ce, mai ales daca ai mai avut de-a face cu un copil. eu nu stiu daca o sa merg.
ali, te inteleg perfect cu nervii, si eu sunt cu ei in pionieze. cel mai mult ma supara ca ma ciondanesc cu sotul meu, iar el nu stie ce sa-mi mai faca, pt ca eu tot sucita sunt. aseara ne-am certat ca el imi spunea sa stau intinsa ca ma durea burta, dar el punea singur perdelele si eu ma tot ridicam sa il ajut si s-a suparat pe mine si ne-am certat :(
ada, ce frumos ca te intelegi cu soacra ta. si eu ma inteleg, dar nu asa bine. sa va faceti frumoase! (ti-am trimis un pm)
va pup
22+ Mihai
Laura32 spune:
Ali te inteleg perfect cu nervii stai linistita ca ai vazut , nu esti singura ... daca imi zice cineva da-te mai incolo iau foc .
Cu sotul m-am luat cu botezul , el vrea mai maricel si eu vreau mai restrans , soacra ma scoate din toti pepenii cu sfaturile ei , dar la mine nervii abia au inceput , eu pana acum nu am fost atat de nervoasa ca acum .
26+ Andrei
valy27 spune:
ies si eu la raport cu morfofetala-care este in regula.mi-au spus sa ma linistesc cu artera aia aberanta(doar sa consult un pediatru cardiolog,cand o sa avem bebelina in brate),placenta gr 2....dar iar n-am ce-i face si cam atat...control peste o luna.incer luna asta sa stau si ei linistita.no-spa sa iau oricum-ca sunt slaba-am doar 50kg si-s predispusa la contractii.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+22 sapt, doamne ajuta in continuare.
Carmen_80 spune:
Fetelor, o fi ceva in aer... si eu am tras aseara o cearta crunta cu sotul meu...
In Ro, cursurile astea prenatale (de puericultura) sunt bune mai mult pentru cele 10 zile libere care se acorda in plus la nastere. Nu stiu cat de folositoare sunt de fapt. La Medlife oricum participa ambii parinti.
28 sapt +
IIuli spune:
carmen, certificatul ala pt 10 zile libere nu il da medicul de familie? sau il da doar daca ai hartia de la curs? noi speram sa ni-l dea fara
22+ Mihai
Carmen_80 spune:
Nu, medicul de familie nu da nimic sotului. El trebuie sa prezinte la servici certificatul de nastere al lui bebe pt cele 5 zile, si certificatul ca a urmat cursurile de puericultura pt cele 10 zile. Nu e ca un certificat medical. Sunt niste zile libere platite pentru evenimente speciale (fara sa afecteze dreptul la concediul de odihna).
28 sapt +
IIuli spune:
carmen: multumesc, credeam ca il da doctorul. in cazul asta, sa ne orientam sa vedem de unde luam certificatu :D
22+ Mihai
ZIZOU spune:
Gata am terminat. Acum odihna in varful patului. Bebe a inceput sa se agite nitel.
Ali, mai usor cu nervii. Eu am noroc ca sunt o persoana mai calma din fire si mai reusesc sa ma stapanesc, dar o mai iau si eu pe aratura din cand in cand.
20+
Fleurdelise spune:
Nervi, nervi...cred ca e epidemie .
Daca va spun ca si eu aseara m-am certat groaznic cu partenerul de viata, ma credeti?... de unde durerea de cap de dimineata. Nu voiam sa vb. de asta, dar am vazut ca asta e atmosfera generala...
Este foarte stresat si nervos, el, eu incerc sa imi pastrez calmul pentru binele bb-ului. In situatii din astea tac si ma retrag in camera "mea" (cea pregatita pt bebe) si ma culc acolo. Dar nu va mai spun cat stres, nervi, suparare acumulez in mine. La noi nu merge sa dau si eu cu gura, nu face decat sa amplifice conflictul. Stiti cine cedeaza, nu?
Eu in sarcina nu sunt mai nervoasa sau capricioasa, ci mult mai sensibila. Plang din orice si ma panichez foarte repede.
Sa dea Dumnezeu sa treaca atmosfera asta si sa ne linistim, e Saptamana Mare doar.
Poate trecem la subiecte mai vesele...
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)