Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 6
honeys spune:
Carmen, ce putine kg ai pus, felicitari.
Si eu am plus 4-5, dar vad ca incep sa mananc mai mult si cam multe prostii.
Ar fi super vestea cu indemnizatia...
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
21+
Multumesc Doamne!
ZIZOU spune:
Salut fetelor!
Operatiunea curatenia, partea a II a. Nu am nici un chef, mai ales ca maine mai trebuie sa bag o data aspiratorul in toata casa. Of, daca mi-a trebuit o casa mare.
Eu am luat pana acum 6 kg si am 20 de saptamani. Am o burtica mica, de ma apuca depresia si gandul negru.
Azi noapte am dormit foarte prost, m-am culcat pe la 12 si m-am trezit pe la 5,30 ca nu mai aveam somn. A fost pentru prima data cand am trezit eu pisicul si nu el pe mine. Are obiceiul sa doarma pe picioarele mele si cand m-am trezit am inceput sa ma foiesc asa ca a vrand nevrand s-a trezit si el.
Nu stiu ce o sa fac cu el dupa ce nasc, ca ma urmeaza peste tot ca un catelus. M-a gandeam ca pentru 2-3 luni sa dorm separat cu bebe si sa il las pe el cu sotul, dar tare mi-e teama ca o sa vrea sa vina cu mine si e tare insistent cand vrea ceva. Cred ca o sa fac naveta intre camera lui bebe si a noastra ca daca incepe sa zbiere pisoiu nu o sa mai doarma nimeni in casa.
Hm, ce probleme am si eu!
20+
ali24 spune:
dana super salopetuta.si eu vreauuuu.in cat timp ti a ajuns de cand ai comandat o?se poate plati ramburs la sosire sau trebuie platit cu cardul?socrii mei sunt in germania si stau acolo vreo saptamana si daca ar ajunge in cateva zile as comanda si mi ar aduce ei.
26+
rafael albert(25.05.2007)
Laura32 spune:
Ali poti sa comanzi si de la noi si mie mi-a placut salopeta , dar cu marimea cum este , se respecta ?
http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?cat=1.10.779.1.15.1.&pr=89327
26+ Andrei
ali24 spune:
laura mersi.super.nu stiam ca se poate si la noi.mie in general produsele din germania mi se potrivesc ca marime.la astia nu stiu cum e.poate ne spune dana.dana tu ce marime ai la ei?se potriveste cu cea de la tako de ex?sau C#A?
26+
IIuli spune:
buna ziua la toate fetele,
am aterizat si eu la birou - am avut ceva intalniri dimineata si deja sunt franta de oboseala. am mancat ceva si acum sunt destul de relaxata sa vorbesc cu voi. am citit si din urma: felicitari celor care au intrat in al treilea trimestru! zizou, usor cu perdelele si curatenia in general, sa nu te obosesti. fleur, cheer up , noi suntem aici pt tine. ada, si pe mine ma enerveaza sefii mei - azi tocmai am aflat ca luna trecuta am avut o medie de 7.12 ore de stat la birou si s-ar putea sa primesc penalizare pt asta (si asta pt ca nu am vrut sa exagerez si sa aduc hartie de 6 ore; lasa ca o aduc eu de saptamana viitoare).
noi am fost aseara la morfologica de sem 2. doamne ajuta, totul a fost bine, bebe are 540 de grame, este jucaus si le are pe toate la locul lor :) am fost asa de mandra de el cand ni l-a aratat, e un frumusel si statea asa cu mana la barbie contemplativ. a fost o senzatie extraordinara sa ii vad fetisoara, m-am topit toata.
nu stiu cat v-a tinut pe voi dr la ecografia asta, pe mine m-a tinut 1 ora si 40 de minute, amortisem de durere cu totul si cand a terminat nici nu ma puteam ridica, nu imi simteam picioarele. dar eram asa de bucuroasa ca e totul bine cu bebe ca mi-a trecut repede.
singurul nor de aseara a fost doctorul meu, cu care eu am o relatie grozava de ani de zile de cand merg la el. aseara, pt prima oara de cand il cunosc, a fost uracios de-a dreptul, nu a interactionat cu mine, nicio gluma, nicio explicatie in plus. aveam o gramada de intrebari, dar nu l-am mai intrebat nimic. nu stiu ce a avut, dar mi-a dat o stare extrem de proasta, am plecat de acolo complet dezorientata (si sotul meu era la fel, el nici nu intelesese daca e totul bine, credea ca daca dr e asa tacut e ceva in neregula cu bb). cert este ca mi-a dat o stare f proasta, m-am certat si cu sotul meu, nu am vrut sa vb cu nimeni aseara si ne-am si culcat suparati. :(
azi mi-a mai trecut, dar sper sa fi avut ceva pasager si sa nu fie suparat pe mine sau ceva de genul asta.
22+ Mihai
ZIZOU spune:
Iuli, felicitari! O fi avut si doctorul o zi mai proasta, pana la urma e si el om. Nu mai fi suparata, lasa ca il intrebi data viitoare cand o fi iar in toane bune.
Cat priveste curatenia, fac asa mai mult ca pisica, ca nu ma apuc sa mut mobile iar perdelele le dau eu jos si le pune sotul. Ma ajuta si faptul ca inca nu ma simt greoaie. O sa imi iau femeie la curatenie in curand ca nu imi place deloc sa calc si sa fac curatenie. Mi se pare munca in zadar.
20+
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Azi m-am trezit la 6:00 cu o durere de cap, n-am mai avut demult asa ceva. Poate unde ma tot intrebau ieri la clinica daca am migrene, ameteli, tulburari de vedere (semne de preeclampsie) si eu insistam ca nu... Am luat un Tylenol (paracetamol) si cafeaua, vad ca imi trece.
Iuli, nu te stresa cu doctorul, avea si el o zi proasta...sunt oameni si ei...cine stie ce probleme o avea pe acasa sau la spital. Mai ales ca mergi demult la el...nu are ce sa aiba cu tine, e clar.
Tindem uneori sa vedem doctorii pe un piedestal, asa, infailibili. Eu una am observat ca unii din ei (cei buni, din pacate) se consuma prea repede, chiar se sting din viata la varste tinere, infarctul e in floare printre ei...
Hai ca am devenit morbida...
Bine ca totul e in regula cu bebe, asta e important...toanele doctorului sunt...amanunte... desi esti de inteles, ca suntem mult mai sensibile in perioada asta... o privire sau o vorba in 2 peri ne pot da peste cap...vorba ta cheer up!
Va tin pumnii sa se dea legea aia cu 2 ani 85%, ar fi super pt voi. Aici e cam asa (updatez informatia): 8 luni (40 sapt.)cu 75% din venitul brut -asta revine parca tot cam la 85% din net - sau aproape un an (50 sapt.) din care 25 cu 70% si 25 cu 55%. In plus, primesti 2 alocatii pt. copil, una provinciala si una federala, maximul e in jur de 600 de dolari si e in functie de venit (mai sus de o limita nu mai primesti nimic). Se dau la sfarsit de an fiscal si retururi de impozite pt cheltuielile cu cresa, daca nu e subventionata, pana la vreo 85% din costuri.
Asa ca daca veniti in Quebec...si mai faceti un bb-2-3...stiti cum sta treaba. Aici statul ajuta familiile cu copii, nu vei avea o viata de lux, dar decenta pt copii tai, chiar daca venitul de salariat iti e mic...cu cat e mai mic cu atat mai mult completeaza ei.
Am fost ieri la primul curs prenatal si nu m-a dat pe spate. Informatii generale, majoritatea le stiam, cateva utile asa printre picaturi. Nu vom face exercitii fizice, respiratie etc, eu la asta ma asteptam (ma imbracasem si sportiv, in trening...). Multi tatici, eu am fost singura, si tanti profa vorbea parca numai pt ei... cum se cronometreaza contractiile...apropo, stiati ca e o aplicatie Iphone pt asta...prostii...
Sa vad daca ma mai duc, ca e si departe, poate schimb cu un curs privat, contracost dar mai de calitate.
Ma opresc ca iar m-am intins cu un cearsaf de mesaj.
Va pup, revin.
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ali24 spune:
IULI MA BUCUR CA AI VESTI BUNE.!!!!!!!
EU mi am facut curetenia.nu m am omorat tare dar am facut asa in mare cat sa ne gaseasca iepurasul de haine ,praf si alte cele. oricum voi mai face cu siguranta si sambata.
mai fetelor eu sunt pe zi ce trece parca tot mai agitata si stresata.nu imi convine mai nimic.deja cred ca nimeni nu ma mai suporta.in special sotul si sora(imi spun in fiecare zi ca abia asteapta sa nasc ca deja sunt sub orice critica).ma enerveaza pana si bunica sotului care saraca vrea sa ma ajute si nu stie cum sa imi mai faca pe plac.daca imi zice de ex lasa ca duc eu hainele la spalat pe moment mi se ridica parul in cap si zic nervoasa ca le duc eu ca doar nu sunt handicapata.problema e ca stiu ca gresesc si apoi imi pare rau dar pe moment nu ma pot controla.cu baiatul meu incerc din rasputeri sa fiu cat mai calma dar cu restul nu prea imi iese.
voi reusiti sa va stapaniti <nervisorii>?aseara de ex m a enervat sotul aiurea si m am pus in pat si m am facut ca dorm ca simteam ca la cea mai mica vorba m as fi enervat la maxim.
alta problema...m au invadat furnicile.pana si in baie am.stiti ceva spray,solutie cu care as putea sa dau si sa nu fie periculoasa ptr sarcina?
26+
adarev spune:
Fetele sunt cu soacra la coafor sa o fac frumoasa ca a mea merita. Acum va citesc pe voi. Iiuli o fi fost si dr. Sup#259;rat iar cu so#539;ul si eu am avut un meci de diminea#539;a, dar noua ne trece. Urlam unul la altul si apoi gata ca eu nu pot sa tac din gura. Iiuli e marisor baietelul tau al meu la 22 de s#259;pt#259;māni avea 476 g. Fleur īmi pare r#259;u ca nu ai fost mul#539;umita de curs.zizou ai grija cu curatenia. Eu bine ca plec ca nu mai fac nimic. Cu indemnizatia nu m#259; pricep. So#539;ul o sa o ia.
Ada