Piersicute de iulie august (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Fetelor,cum vi se pare pretul de 6500 lei pentru cezariana la indicatie medicala?Acu 4 ani era cam jumatate .Ma tot gandesc cate as putea sa fac cu banii astia,dar parca nici nu m-as incumeta sa nasc la stat...eu prin zona numai povesti horror aud.

_

Mamica mandra 23+

Povestea noastra

Cam mult, eu in Brasov platesc 3200.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 29+ ( AMR 10 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

kimmy mie mi se pare scump si 1000 euro cat e la noi la spitalul privat avand in vedere ca daca apar ceva complicatii te trimit tot la stat.si eu sunt inca totatl nehotarata unde voi naste.si la stat voi da pe putin vreo 500 de euro dar cu toate ca nu se compara cu luxul si in special cu m esti tratata la privat parca totusi m as simti mai in siguranta la stat atat eu cat si bebelul.stiu o gramada de cazuri care dupa ce le au dat drumul de la privat dupa vreo 2 zile au ajuns la stat ptr a pune copii la lampa ptr icter.chiar sunt inca 50-50%.

fetelor mai veniti cu idei ce sa mai gatim ca sunt total in ceata.nu stiu ce sa mai fac de mancare.azi am facut dar dupa ore de gandire
paste cu ceva carne de porc fiarta si bagata apoi in sos de smantana si

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Kimmy, partea financiara e o decizie pe care o ia fiecare in parte, nu se poate generaliza. Atat costa si unde nasc eu, la Medlife, in jur de 7000 ron o sa dau pt o rezerva privata plus insotitor. Mie personal mi se pare de bun simt sa nu o consider un cost enorm, atata timp cat probabil atat ma costa o vacanta de exemplu. Dar repet, fiecare stie mai bine cum sa isi gestioneze resursele.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

kimmy, mie nu mi se pare mult 6500 lei pt cezariana. eu inca nu stiu unde nasc dar si de nasc la stat, am de gand sa ii multumesc corespunzator pe cei ce se vor ocupa de mine, asa ca tot la o suma mare as ajunge.
aruba, ma bucur ca e mai bine degetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Aruba si eu tot la Medlife vreau sa nasc, insa o sa optez pt silver double si cu decontarea de 1500 ron de la CASMB si un discount de 10% pe care il mai am prin abonament, ajung la 5000 ron, ceea ce mi se pare decent, mai ales ca si eu nasc prin cezariana. Din cate am mai inteles si la stat ajungi pt cezariana tot in jur de 4000 ron + ce mai iei de acasa. De ex ei dau inclusiv chilotzii aia de unica folosinta. Si nu se pune problema ca nu exista lampa pt icter...probabil depinde de dotarile fiecarei clinici. Ma inspaimanta ideea de a alerga dupa doctori si asistente sa le bag bani in buzunar si sa ma gandesc ca nu este de ajuns sau sa ma rog de ei sa-mi faca un calmant... :(

Fetelor, cu pedichiura inteleg, dar cu epilatul care e treaba? Eu chiar ieri am fost la epilat... in afara de faptul ca doare putin mai tare, care e pericolul? Abia am renuntat la lama de vreun an jumate, si dupa cateva luni de chinuri si urlete, chiar ma obisnuisem... parca nu as reveni la lama iar...

28 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

carmen, esti sigura ca cei de la medlife cumuleaza reducerea de pe abonament cu cea de la casmb? la sanador e ori una, ori alta, nu se cumuleaza.

cat despre lampa pt icter, ce sa mai zic?: a nascut o colega de-a mea la universitar acum trei saptamani, copil prematur, cu icter, nu l-au pus la nicio lampa de a ajuns cu copilul acasa si nu a mancat nimic doua zile; s-au dus la medlife de i-au pus copilul la lampa si i-au facut toate testele (de auz si vedere, care cica sunt obligatorii la nou-nascuti). nu tin nici cu statul, nici cu privatul, dar chiar nu stiu cum e mai bine, asa ca eu o sa fac cum cred eu ca ar fi mai ok, fara sa ma leg de povesti auzite..

22+ Mihai

Mergi la inceput

Eu una nu as putea sa imi fac singura pedichiura tocmai pt ca la degetele mari am unghii predispuse la incarnare, asa ca daca nu imi scoate cineva colturile, maxim dupa 2-3 saptamani de la ultima pedichiura ar insemna sa merg in maini. Problema la mine e ca pedichiurista mea a intrat in concediu de maternitate, si am ajuns pe mana alteia care n-a fost tocmai priceputa si cand mi-a scos un colt a inceput sa curga putin sange... de acolo mi s-a tras. Ma gandesc cu groaza ce voi face peste 2-3 sapt cand voi avea nevoie iar de pedi

De epilat ma fac singura cu aparatul pe picioare, insa pentru inghinal si brate merg la salon, unde se foloseste numai ceara calda de unica folosinta, nici poveste de filtrata si reciclata, se arunca direct la cos. Eu numai asa ma fac de ani de zile si n-am avut nicio problema niciodata. Si acum in sarcina suport la fel de bine durerea ca si inainte. De lama nici nu vreau sa aud, daca am sarit o luna peste programare si ma fac cu lama inghinal e jale, imi apar numai bubite si iritatii, deci pt mine iese din calcul. La fel si cremele care imi dau si alea iritatii, indiferent de marca, plus ca nu imi plac solutiile astea care indeparteaza parul doar la suprafata pt ca dupa o saptamana tre sa ma fac iar si e ft stresant.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

si eu am 2 unghii incarnate la picioare si se ocupa sotul.
in curand va trebui sa invete sa ma faca cu lama in zona pubiana, ca eu deja nu mai vad de burta .
pe picioare si sub brat ma face tot el, cu aparatul de epliat.

din cate citisem eu, epilarea cu ceara ar avea ca singura contraindicatie in sarcina (in)toleranta la durere. adica cele care nu (mai) suporta ca inainte durerea data de epilarea cu ceara, pot avea contractii de la durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

IIuli, mie mi-a confirmat si un Gigel care se ocupa de abonamentul nostru (prin firma la care lucrez) si Iuliana Surlea care se ocupa de vanzari la Medlife. Ordinea este ca discountul se aplica la factura finala dupa ce se scade decontarea cu CASMB. Insa nu se pot cumula de ex 3 discounturi. La Medlife se intampla sa mai fie diverse oferte cu analizele pt bebe incluse sau altele. Si atunci trebuie sa aleg ori discount ori oferta lor.

Si eu ma faceam cu aparatul pe picioare, insa nu mai ajung :(. M-am facut si cu ceara de unica folosinta si cu de-aia filtrata (de obicei le combin ca inghinalul nu se smulge decat cu filtrata, iar pe brate ma irit f rau dc nu ma fac cu unica). Nu mi se pare asa periculoasa ca totusi microbii aia fierb si mor :))) dar cred ca data viitoare o sa incerc si eu varianta cu unica peste tot. Eu am o fobie de forfecute si unghiere de salon... nu stiu de ce, creierul meu refuza sa accepte. :)))

28 sapt +

Mergi la inceput

Cosmeticiana mea foloseste ceara filtrabila ca sa zic asa, la calup, care se intinde cu spatula, doar ca nu o foloseste decat o data si o arunca direct, nu are nici macar sistemul de filtrare. Teoretic ar putea sa o refiltreze, dar la cererea clientelor nu aplica metoda asta. Iar pe maini ma face cu ceara de unica folosinta si banda din aia din hartie. Sper ca intelegi ce zic, ca nu ma pricep sa explic prea bine. E de 2 feluri oricum

25+

Mergi la inceput