Piersicute de iulie august (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

carmen, e super ca se poate; si eu ajungeam tot undeva la 5000 de lei daca mi se cumulau reducerile, dar sanadorul nu accepta.

si eu am unghiile urate ca niciodata pt ca imi e frica sa ma duc la salon (desi nu am avut nicio problema niciodata). de epilat ma epilez inca, desi imi creste parul muuuult mai greu ca inainte de sarcina. mi se pare super asa, mie inainte imi apareau primele fire la nici o saptamana dupa epilare. saptamana viitoare o sa ma epileze si pe abdomen, prima oara de cand sunt insarcinata. cele care aveti nevoie va epilati pe abdomen?

si tot apropo de epilat: inteleg ca inainte de cezariana te rade complet la spital. oare daca m-as epila eu complet cu cateva zile inainte imi mai da cu lama pe acolo sau ma lasa in pace?

22+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Aruba, am pricipit, si a mea tot asa are, doar ca pe-aia filtrabila o si filtreaza. :))

Este adevarat ca nu m-am simtit foarte confortabil la durere, o singura contractie am avut ieri cat eram pe masa. Pe abdomen nu m-am facut niciodata ca sunt blonda... Doare un pic mai mult, dar creste mai greu si mai rar. Chiar si parul mi se ingrasa mult mai greu, rezista nespalat fara probleme o sapt, iar inainte trebuia spalat la 2 zile. :)) un mic beneficiu al sarcinii :))

La medlife, decontarea cu casa nu se considera discount, este un drept de care beneficiezi prin calitatea de asigurat in sistem, de aceea se aplica amandoua.

28 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Capitolul 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Kimmy, mie mi se pare foarte mult. Eu de-aia am renuntat la privat. Oricum daca e ceva cu BB tot ;la stat ti-l trimite.
Dar la Cluj la Gine 1 poti sa nasti cu incredere. Iti spun asta pentru ca le stiu pe multe din fetele de la Neonatologie de acolo. Asta e sfatul meu.... si mai ales cu cezariana....

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Buna dimineata!
Ada,mersi de cafea
Nici la mine nimic nou,azi sunt libera,fac putina curatenie de dupa sarbatori .
Abia astept sa se faca ora 5 sa o vad pe bulinuta .Parca pe zi ce trece mi-e mai draga,cum misuna ea prin burtica.
Fetelor,cum vi se pare pretul de 6500 lei pentru cezariana la indicatie medicala?Acu 4 ani era cam jumatate .Ma tot gandesc cate as putea sa fac cu banii astia,dar parca nici nu m-as incumeta sa nasc la stat...eu prin zona numai povesti horror aud.

_

Mamica mandra 23+

Povestea noastra

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput