Piersicute de iulie august (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Ada,mersi de cafea
Nici la mine nimic nou,azi sunt libera,fac putina curatenie de dupa sarbatori .
Abia astept sa se faca ora 5 sa o vad pe bulinuta .Parca pe zi ce trece mi-e mai draga,cum misuna ea prin burtica.
Fetelor,cum vi se pare pretul de 6500 lei pentru cezariana la indicatie medicala?Acu 4 ani era cam jumatate .Ma tot gandesc cate as putea sa fac cu banii astia,dar parca nici nu m-as incumeta sa nasc la stat...eu prin zona numai povesti horror aud.

_

Mamica mandra 23+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ada , multumesc de cafea , nici eu nu am noutati , maine merg la eco sa vad cat a mai crescut bb , deja astept sa-l vad
Kimmy pentru linistea ta daca nu te simti in singuranta la spital de stat , fuguta la particular , lasa ca banii se fac inapoi , bb sa fie in regula
Eu ma pregatesc sa ma duc prin oras sa vad daca imi gasesc ceva frumos de imbracat pt nunta (fiecare cu ce-l doare)
M-am saturat de vremea asta urata , vreau soare si cald

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Buna fetelor! Multumesc de incurajari, se pare ca problema cu panaritiul meu de la picior e pe cale de rezolvare. N-a mai facut puroi nici ieri nici azi, inca e putin umflat dar nu mai e dureros locul. Am tot curatat cu apa oxigenata 2 zile si vad ca a functionat, sper ca se va retrage in curand, macar e un semn bun ca nu a mai facut puroi.

Laura, si eu am o nunta pe 28 aprilie, mi-am gasit la Nissa o rochita draguta, iti las link poate te inspira. E stil sac asa la croiala, merge ft bine si la gravide.
http://shop.nissa.ro/ro/produse/detalii/2876-Rochie_RZ0622 si in realitate e mult mai viu colorata, pe site par sterse culorile

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici! eu m-am trezit cu niste contractii si dureri destul de nashpa si aseara mi s-a intarit putin burtik, dar am luat un no-spa si am adormit. dar dimi iar m-au luat si am luat no-spa cd am plecat de aks, dar parca nici acum nu m-au lasat de tot mai bine stateam in pat la caldurik...ma enerveaza maxim si vremea asta
delia - te imbratisez cu drag si sunt alaturi de tine incerc sa dau de tipa respectiva si va pun in legatura
ada - bine ai revenit dragutza

va poop!

Roxy
25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Laura, si eu am o nunta pe 28 aprilie, mi-am gasit la Nissa o rochita draguta, iti las link poate te inspira. E stil sac asa la croiala, merge ft bine si la gravide.
http://shop.nissa.ro/ro/produse/detalii/2876-Rochie_RZ0622 si in realitate e mult mai viu colorata, pe site par sterse culorile

25+

Aruba multumesc pentru link , este ft frumoasa rochita , ai comandat-o pe site la ei ?

27+ Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

25+

Aruba multumesc pentru link , este ft frumoasa rochita , ai comandat-o pe site la ei ?

27+ Andrei

Gata am fost mai atenta si am vazut ca au magazin si in AFI , merci mult de tot .

27+ Andrei

Mergi la inceput

Eu am luat-o din Unirea acum 2 saptamani

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Aruba, e foarte frumoasa rochita. Si eu am un botez in mai, apoi o nunta si pe 1 iulie un alt botez. Nici nu vreau sa ma gandesc cum voi arata in iulie la botez.Roxypui, eu zic sa iei no spa ca trebuie sa-ti treaca . Ce vreme groaznica...

Ada

Mergi la inceput

A intrebat cineva de gimnastica prenatala, intra pe gimnastica-gravide .ro si kinetobebe. ro pt detalii.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutzac spune:

Buna ziua mamici,
Incep din nou cu acea fraza "poate va mai amintiti de mine" :)
Eu am intrat in sapt 29, cu baiat la purtator.
Ultima ecografie a fost acum 2 sapt, Victor avea 967 g, era in grafic. Trebuie sa repet o serie de analize, printre care si toxoplasmoza pentru care nu aveam anticorpi. Am reusit sa fac testul de glicemie provocata, cel in care se consuma o cantitate de glucoza si se iau probe de sange. A iesit bine, doar ca initial cei de la laboratorul spitalului unde am mers trecusera alte valori de referinta si bineinteles ca nu eram in grafice :D
Mai am 3 sapt de servici si deja numar zilele si imi fac planuri pentru perioada de dinaintea nasterii, pe care o vad ca pe un moment de rasfat. Vreau sa ma plimb, sa citesc si sa petrec mult timp cu baietelul meu mai mare, Tudor.
Kilograme nu mai stiu cate s-au adunat, cred ca in jur de 8, dar nu am curiozitatea sa ma urc pe cantar.
Eu sunt din Iasi si m-am decis sa nasc la Cuza Voda, spitalul de stat. Am citit pana acum pareri pro si contra, combinate cu experienta mea de acum aproape 4 ani...am zis ca nu e dracul asa negru :)
Urmatoarea ecografie/morfologie o am pe 16 mai.
Danett ma intreba cand am postat ultima data de dr la care sunt, Nemescu, ce parere mi-am format... E f aglomerat, dar m-a surprins ca e de asemeni si bine organizat. Se respecta programul la consultatii, cand am avut nevoie de el m-a chemat a doua zi la spital, stia cine sunt cand am ajuns. Si imi mai place ca e calm, spre deosebire de dr care m-a monitorizat la prima sarcina, Mihalceanu, de la care am crezut ca iau bataie la propriu cand am indraznit sa o sun si era ocupata.
Va doresc sarcina usoara la toate in continuare, cu siguranta voi fi mai activa decat pana acum dupa ce voi intra in prenatal :)

Mergi la inceput