Piersicute de iulie august (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

fleur gimnastica ce o faci tu in apa e anume de gravide?

26+
rafael albert(25.05.2007)

Da, Ali, e special pentru gravide, un fel de fitness foarte lejer combinat cu miscari de inot cu o chestie flotabila (nu trebuie sa stii sa inoti ca sa le faci). Este foarte fain, eu ma simt bine dupa, parca ma mai lasa durerile de articulatii.
Apropo de durerea de sold, tot de la sarcina e, mai precis se relaxeaza articulatiile in vederea nasterii. Si eu am inceput tot cu un sold, apoi s-a extins si la celalalt, nu pot ramane culcata pe o parte mai mult de o anume perioada, ca amorteste soldul la articulatie, trebuie sa ma rasucesc, asta declanseaza durerea...stii cum e. Evita sa faci miscari si schimbari de pozitie rapide, bruste, totul mai usurel, asa. In special cand te ridici din pat, rasuceste mai intai picioarele peste marginea patului, apoi sprijina-te in maini usor sa te ridici... Catinel, cum suna parca suntem babutze ... Hai sa fie asta cea mai mare problema!

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fleur,fiecare caz are unicitatea lui.La noi e asaa,inima de 2,5 ori marita...rinichi si vezica urinara total absente.Vreau sa sper intr-o minune....dar nu ma imbat cu apa rece...Eu chiar nu am citit nici de macar un caz care sa fi iesit din spital cu copilul viu,copil avand acest sindrom.M-am impacat oarecum cu ideea,bine ca cealalta e prfect sanatoasa,sa ajungem cu bine cat mai aproape de termen, pana in saptamana 36 ar fi de preferat,dar ....din zisele doctorului...sa ne vedem ajunse la 28 de saptamani,asta e targetul urmator,apoi 30,apoi 32...Trebuie sa fac terapie cu mine,sa incerc sa ma pregatesc mental pentru ce va urma in ziua nasterii si in zilele de dupa....

Biribu,si eu vreau sa gandesc la fel...Elvis a avut un frate geaman care nu a trait dupa nastere.....si mai stiu 2 cazuri intre prietenii mei.Vreau doar sa fac fata moral,crestineste...frumos....cat se poate demn...acestei cumpene din viata noastra.Initial am vrut sa fug de durere caci era prea mare....dar apoi mi-am dat seama ca as fi fost o lasa....si ca acel sufletel,atat cat va trai,o ora sau 5 ....merita sa fie tinuta in brate si sa nu fie singura.Vreau sa intreb doctorii daca putem sa-i administram ceva ca sa nu simta durere....nu ma pot imagina privind-o in chinuri si eu sa o privesc neputincioasa.Ma intreb de destule ori daca nu cumva...ea a venit ca sa ne invete ceva,o lectie,sau un pacat de platit...Crede-ma ca nu mai dorm de ceva nopti si intorc situatia pe toate partile.Imi amintesc de multe ori pe ora....sa ma focusez pe ce e pozitiv...si e tare greu.Trebuie sa iesim cu mintile intregi....din povestea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Delia......nu stiu ce sa adaug...decat ca, acele cazuri despre care am citit eu si in care copilul a trait, s-au dovedit erori sau inexactitati de diagnostic...ori aveau un rinichi macar...ori erau chistici sau slab dezvoltati dar oarecum functionali, cu dializa sau fara. La primele ecografii stiu ca spuneai tu, parca, de lichid amniotic putin la una din ele, nu s-a vazut si problema respectiva? In fine, daca diagnosticul e categoric, discutia nu-si mai are rostul, important e, cum spuneai, sa duci sarcina cu bine la termen sau cat mai aproape si la momentul H sa ai puterea psihica sa traiesti cu demnitate incercarea la care esti supusa.
Sa te intareasca Dumnezeu in cumpana asta! Nu cred ca e vorba de pacate din neam, mai degraba cred ca, in special, oamenii deosebiti, la minte si la suflet, sunt alesi undeva acolo sus sa treaca prin astfel de cumpene, caci El stie ca le pot duce si pot iesi din ele intariti si mai bogati spiritual!
Altfel, o cruce purtam fiecare, in felul nostru...

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fleur la inceput tot asa m am gandit ca e de la bebe dar acum ma doare la fiecare pas.doar atunci la intoarceri ma doare mai rau si credeam ca o fi altceva.dar daca zici tu probabil asa o fi...
despre gimnastica ma gandeam ca e obisnuita si faci tu mai lejer.mi ar fi placut sa merg si eu dar aici nu este special de gravide sau cel putin nu stiu eu.o sa caut...

26+

Mergi la inceput

am admirat din nou pozele.sunteti toate niste dragalase.si aveti niste copilasi minunati(cele care au).sa va traiasca

26+

Mergi la inceput

dana am vazut salopetutza .e frumoasa si iti sta tare bine cu ea.ma risc si imi comand si eu

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

delia, te rog, incearca sa nu te mai intrebi daca boala bebelusei este un mesaj catre voi sau daca e vorba de un pacat de ispasit; nu vom sti niciodata de ce se intampla unora dintre noi asemenea nenorociri. auto culpabilizarea e ultimul lucru de care ai nevoie acum. trebuie sa fii tare si sa duci cu bine sarcina pana la sfarsit.
sigur ca fetita cu probleme merita sa fie tinuta in brate dupa nastere, merita sa ii faceti poze si luati-i neaparat si amprente de pe talpite. orice amintire de la ea, in scurta ei viata, va fi mai pretioasa decat orice diamant.
stiu ça ai inima rupta in doua ... dar trebuie sa rezisti si sa duci sarcina cat mai mult cu putinta.

Mergi la inceput

delia draga chiar daca nu iti scriu de fiecare data asta nu inseamna ca nu esti in gandul meu...dar pur si simplu nu imi gasesc cuvintele potrivite care te ar putea ajuta.ma rog ptr tine sa iti dea doamne doamne putere sa treci cat mai usor peste aceste incercari grele ale vietii

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, am ajuns Acasa. Sunt rupta. A fost si drumul destul de obositor ca a trebuit sa mai luam cu ma#537;ina pe fratele meu, Cumnata , o colega de la so#539;ul meu de la serviciu, si am stat 4 in spate. A stat fratele meu in fata ca -i mai mare. Mi s-a p#259;rut greu de tot drumul. Asta e. A trecut. In rest a fost foarte bine.a trecut repede si Pastele asta.va pup pe toate.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna dimineta fetele!Va dau cafea, ca e asa deurat afara.Inrest nimic de raportat.Astept sa-mi vin a ordinul, azi sau maine sa-i dau si eu drumul. Pup

Ada

Mergi la inceput