Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Pusi spune:
Hristos a inviat!
Sa aveti parte de sarbatori pascale linsitite, pline de lumina, pace si bucurii, alturi de cei dragi.
Cristina, 20+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
maria0408 spune:
[HRISTOS A INVIAT!!!!!! PASTE FERICIT!!!! Sa aveti sarbatori pline de lumina, cu bucurie si liniste sufleteasca.green][/green]
maria0408 spune:
Noi am fost ieri la morfofetala, bebe are 500gr., flluxul pe artere ok, dpn s-a modific.pt.12.08, fiindca bebe e mai dezvoltat cu o sapt.si doua zile. Dimineata am fost cu cea mica la manastire, pacat ca a plouat, sper ca macar maine sa fie frumos.
Daconst spune:
Adevarat a inviat!!!
Am scapat si eu de musafiri...cica le-a placut si mancarea,deci ma declar multumita.De maine am si eu timp liber.
Cu salopeta,nu stiu ce sa zic,oare sa fie altfel cele comandate in Ro?
A mea e tot kaki,dar calitatea chiar nu mi se pare asa proasta.Maine sigur apuc sa fac poze cit e copilul la gradi.
E material mai subtire,dar eu am luat-o pentru vara si imi e ok.
Biribu,wow,deja AMR!!!
Vreau si eu.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
25+ sapt
Delia21 spune:
CRISTOS A INVIAT!!!!
Fetele,eu sunt trista rau...caci aflai la sonograma level 2 ca suspiciunile doctorului care ini urmareste sarcina....nu sunt din pacate doar suspiciuni:una dintre bebitele mele nu are nici rinichi si nici vezica urinara formata....si deci in cateva ore dupa nastere o vom pierde.Binenteles ca vreau sa ma concentrez pe ceea ce e pozitiv ca vom pleca de la spital cu o bebita si nu cu mainile goale...si totusi.....e atat de greu sa stiu ca una nu va veni acasa cu noi.Incerc cat pot sa fiu linistita....si sa duc sarcina cu bine macar pana in saptamana 28...binenteles ca prefer sa stea bebelushele in burtic pana la 36-37....dar dupa 28 de saptamani....cea sanatoasa e cat de cat pregatita pentru viata extrauterina si in caz de nastere prematura ,e de preferat cat mai tarziu,dupa saptamana 28,zise nea doctorul.Imi pare rau ca astea sunt vestile mele...dar adevarul e cel mai important eu asa zic.....si va multumesc pentru gandurile voastre bune.
Fleurdelise spune:
Delia21, imi pare atat de rau...te imbratisez tare si sunt cu gandul alaturi de tine. Important acum este ca fetita viabila sa se dezvolte bine si sa stea cat mai aproape de termen. Dar este sigur, sigur?... poate mai ceri o parere.
Of, nu stiu ce sa mai spun. Fii puternica si concentreaza-ta pe ceea ce e pozitiv... in rest, asa a fost sa fie.
Ma rog pentru voi.
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Kimmy spune:
Buna dimineata,Hristos a inviat!
Eu ieri am fost rupta de oboseala asa ca mai mult am lenevit...azi din nou la servici
Miercuri am si eu programare la dr,sper sa vin cu vesti bune,sa fie sanatoasa si sa fie tot fetita ca acuma deja m-am obisnuit cu ideea,abia astept s-o tin in brate,imi imaginez deja cum o sa arate .Ne-am gandit si la nume,probabil ramane Sonia...asta daca nu ma razgandesc in ultimele saptamani,cum am facut si cu Timea
Delia,nici nu stiu ce sa zic...da,trebuie sa fii puternica,si sa te gandesti la partea pozitiva,dar trebuie sa fie cumplit sa primesti o asemenea veste!Multa multa sanatate va doresc!
Maria,ma bucur ca ai primit vesti bune si bebe e sanatoasa.Eu sincer nu inteleg cum va muta DPN in functie de fiecare eco...Timi de exemplu tot timpul era mai mare cu 1-2 saptamani,dar tot exact la termenul dat de UM am nascut.Acuma sigur ca sunt bebelasi mai mici sau mai mari,dar tot 40 saptamani stau in burtica.Bine,teoretic.Nasterea se poate declansa mai repede,dar nu cred ca depinde de marimea bebelui.Parerea mea
Va pup,sa aveti o zi frumoasa,ca la noi e innorat si azi,as dormi intr-una!
_
Mamica mandra 23+
Povestea noastra
b_1403 spune:
Hristos a inviat.
Acum am intrat si v-am citit repejor. Eu sunt la servici si nu am chef de nimic ca la noi ploua rau tare.
Delia curaj.
Sa aveti o zi frumoasa.
Beatrice 24 + cu Maya Elizabeta
Daconst spune:
Adevarat a inviat!!!
Of,Delia,nici nu stiu ce sa zic.Macar e bine ca celalalt bb te tine in putere sa treci peste tot.Doamne ajuta!
Kimmy,frumos numele ales!
Nici eu nu pricep cu DPN-ul modificat,dar ce stiu eu.
Am reusit sa pun pozele cu salopetica doar ca nu sunt asa reusite.Mie mi-e draga totusi,dar poate cea din Ro are alta calitate.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
25+ sapt
Dianami spune:
Hristos a inviat! Sarbatori cu bine, liniste si multa sanatate va doresc!
Noi stam pe acasa, avem masina in service si ne limitam la plimbari in jurul casei.
Am intrat in sapt. 31, incepem si noi AMR-ul . Joi am control si vedem cum se mai prezinta bebelusa. Contractii am din ce in ce mai multe dar mai e un pic. De saptamana viitoare imi pregatesc bagajul pt. nastere, sa fie facut in caz de ceva.
Delia, suntem alaturi de tine toate. La nastere vei afla cu certitudine daca sunt probleme, sa dea Dumnezeu sa nu fie sau macar nu asa mari. Fii tare si optimista pt. fetitele tale.
Diana, 30+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)