Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 14
balanta_tm spune:
delia21, imi pare extrem de rau pt vestile de la level 2 us. inteleg exact prin ce treci, fiindca in urma cu doi ani, aflam ca fetusul meu nu are o parte din creier.
sa traieste asa ceva, sa stii ca fiinta atat de mult dorita din pantecul tau este bolnava iremediabil si ca tu esti neputincios in fata diagnosticului, este o durere cumplita, care nu se poate descrie in cuvinte...
totusi, atat poti, tine-te tare pt fetita sanatoasa, fiindca starile de stres/tristete iti pot provoca contractii.
cuvintele sunt prea putine si goale in comparatie cu drama prin care treci...
miruna1980 spune:
Hristos a Inviat!
Offf,delia, m-ai dat peste cap cu vestea asta...nici nus tiu ce sa zic in momentele astea,sper ca la nastere sa fie totul bine si sa se fi inselat...nu stiu deloc ce sa zic........Doamne ajuta sa iasa bine totul!Suntem alaturi de tine!
tuturor
25+
adarev spune:
Delia, îmi pare r#259;u. Sincer nici nu #537;tiu ce pot sa spun in asemenea momente. Sper ca bunul dumnezeu te va ajuta si înt#259;ri.noi suntem tot Acasa. Mâine o sa plecam. Am mâncat ca o balena de toate.
Ada
Fleurdelise spune:
Hristos a inviat!
V-ati intors de prin vacante?
Eu ma pregatesc de birou...
Am mancat si eu zilele astea ca sparta: drob, ciorba si friptura de miel, cozonac si pasca cu branza de vaci si stafide. Drobul si cozonacul le-am cumparat, in rest productie proprie.
Ieri duminica am fost la a 2 a Inviere, ocazie cu care am descoperit ca avem biserica ortodoxa practic in spatele blocului (ma rog, e intr-o biserica anglicana, unde inchiriaza spatiul dar oricum, slujbele sunt slujbe).
Aici s-a facut foarte cald (azi se anunta 26-28) dar, ca orice minune, va tine 2-3 zile.
Noi, eu si bb din burtica, suntem bine, fara contractii, doar oboseala obisnuita, ne miscam mai greu, ca o rata-pinguin...
Delia...
Va pup pe toate.
Mai dati vesti!
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Fleurdelise spune:
Am updatat semnatura: intram in saptamana 30 incepand de azi...ce bine suna cu noul prefix !
29 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
maria0408 spune:
Delia fiindca suntem in saptamana luminata o sa ma rog pt. O minune si pt.fetita ta. Fii tare si lupta pt.amandoua.
maria0408 spune:
Kimmy dpn in cazul meu a fost schimbat in functie de noile valori ale masuratorilor de la eco. Dr.tine cont de el fiindca eu nasc prin cezariana si in functie de dezvoltarea lui bebe programeaza operatia. Fetelor voi ce folositi pt.hidratarea pielii? Eu am folosit pana acum ulei de migdalle, dar parca pielea imi este tot uscata.
b_1403 spune:
Eu folosesc crema de galbenele. E ff grasa si abia reusesc sa o fac sa intre in piele in schimb pielea arata bine dupa.
Beatrice 24 + cu Maya Elizabeta
Fleurdelise spune:
Eu folosesc pentru hidratare alternativ crema de corp cu unt de cacao si ulei de migdale dulci. In special pe burta ca acolo pielea e uscata, intinsa si ma mananca. Efectele asa si asa, dar ce ma enerveaza e ca acum mi-au aparut niste bubite mici pe burta iar o urma mai veche de la un cos nu a trecut nici pana acum. Vergeturi nu am pe burta, din fericire (dar am de mai demult pe solduri si coapse...)
Nu stiu cu ce sa ma mai dau, poate au fetele si alte sugestii.
29 + X Ioan