Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 15
maria0408 spune:
Fleur nici eu nu am vergeturi, dar pielea e uscata si intinsa, in sarcina trecuta luasem o crema produsa de cei de la dm, special pt.gravide, cred ca trag o fuga pana la ei.
Daconst spune:
Ada,mersi,si mie-mi place si abia astept sa se incalzeasca sa o imbrac.
Despre creme,eu am una ieftina de la DM,se cheama Melkfett si e grasa tare.In rest orice crema e buna si data cit mai des.Nu uitati coapsele!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
25+ sapt
Fleurdelise spune:
Ce inseamna DM?
29 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Biribu spune:
buna fetelor, sper ca ati petrecut frumos.
Delia off, nici nu stiu ce sa zic, imi inchipui ce-o fi in sufletul tau. daca ai nevoie de ceva spune
Diana Adevarat a Inviat! ma bucur ca ati ajuns cu bine aici cu contractiile astea pacatoase . deja suntem in AMR
Fleur nu cred ca are importanta cu ce te dai, sincer. doar sa dai cu ceva. ce descrii tu acolo seamana a pupps, da un gugal.
Dana si mie imi place salopeta. desi acum pt mine cel mai comod e in rochii, ca a inceput sa ma jeneze tot, si s-a facut si cald.
miine am eco, ultima, sa vedem pe unde e placenta. apoi sper sa stea cuminte pina in iunie, ca mai am de mers la slujba. daca mai rezist pe baricade inca 8 saptamini sunt tare.
va pup
AMR 9+
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
ali24 spune:
DELIA...sunt convinsa ca ,cuvintele nu isi au rostu in astfel de momente,imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin astfel de momente,dar trebuie totusi sa fii puternica si sa nu stresezi si fetita cealalta.
26+
rafael albert(25.05.2007)
Fleurdelise spune:
Biribu, mersi de sfat, m-m uitat si se pare ca bubitele alea nu sunt puppps, ce am eu sunt cateva, micute si disipate , ce am vazut in poze e altceva, mai extinse . Sper ca nu e inceputul ci doar un efect al intinderii pielii.
Ce putin mai ai, nu ti-a zis pana acum cum e placenta pozitionata, sau la tine era joasa si trebuia sa mai urce, nu? Sper si eu sa imi mai faca macar o eco pana la sfrasitul sarcinii, dar nu stiu sigur...
Am placenta anterioara, sus pozitionata, toata sarcina e sus, de zici ca mi-a bagat un balon umflat chiar sub stomac.
Fetelor e o plictiseala aici la birou, cei 2 sefi mari sunt plecati din tara toata saptamana, si colega mea. Ar fi culmea sa ma plang, dar trece greu al naibii ziua...
M-am uitat pe picasa la ce mai e nou, Maria ai o fetita adorabila, vrem sa vedem si burtica, Mygirl si fetita ta la fel (unde erau zapezile si gheturile alea??? zici ca erati pe banchiza la pol), Alina baietelul si burtica 10+, Dana draguta salopeta intr-adevar, sa o porti cu placere.
Eu nu stiu cu ce sa ma mai imbrac, parca mi-e nu stiu cum sa cumpar haine de purtat doar in sarcina, dar trebuie, pantaloni, fuste nu ma mai incape aproape nimic, rochii n-am decat una dar nu e inca timpul ei. Cred ca ma bag pe net ca de umblat prin magazine nu am nici un chef.
Pupici, sunt prin zona.
29 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Fleurdelise spune:
O salopeta super:
http://www.mama-mia.ca/fashion_146.htm
(dar cred ca sta bine la genul de gravidute slabe...)
29 + X Ioan
Laura32 spune:
Hristos a Inviat !!!!
Am revenit de pe drumuri , Delia nu pot sa exprim in cuvinte absolut nimic , decat sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie o greseala medicala , cunosc cel putin 4 cazuri grave si bebelusii nu au avut nimic .
Sper ca la toate fetele le-a priit Pastele si am mancat cu toatele bine . Felicitari fetelor care au intrat in ultimul trimestru si deja afiseaza AMR-ul !Bebelusului meu ia placut tare mult la drum si la aer curat de munte , pacat ca timpul a fost atat de scurt .
Mai citesc din urma si revin
27+ Andrei
ARUBA spune:
Hristos a inviat! v-am citit zilele astea dar n-am apucat sa ma asez sa si scriu.
Delia, numai la tine m-am gandit de azi dimineata de cand am citit. Imi inchipui cat de dureros trebuie sa fie sa afli asa ceva despre bebelusa ta. Chiar nu se poate face nimic pt ea?
Eu am patit-o chiar de Pasti, n-am stat linistita deloc. Sambata am fost la pedichiura si duminica am observat ca la degetul mare a inceput sa se umfle in jurul unghiei (cand mi-a scos coltul de acolo a sangerat putin). Azi dimineata am observat ca se facuse putin puroi, si am incercat sa storc cumva sa il scot de acolo, am pus betadina, iar dupa amiaza am dat fuga la spital. Mi-a toaletat un doctor degetul, nu mai avea puroi cand am ajuns, dar tot asa, era dureros si rosu. Mi-a zis ca daca mai face puroi pana maine tre sa imi faca o incizie sa curete mai bine zona ca altfel nu are cum ... Off Doamne, chiar ma supara chestia asta, ca la incizie trebuie si anestezie, mi-e tare frica pt bebe, iar daca e infectie, la fel, sa nu ajunga in sange.
25+
Laura32 spune:
Offf mai Aruba , tocmai vb cu sotul sa merg la o pedichiura ca nu prea mai pot sa ma aplec , dar iti spun sincer ca m-am lecuit cu vestea de la tine .
27+ Andrei