Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Fleurdelise spune:
Laura, sa iti fie de bine mini-vacanta, v-ati aerisit si tu si bebe.
Aruba, ce sa zic, decat asa probleme dupa, mai bine retezam noi unghiile cum putem dar macar nu ne infectam.
Eu am cam sacrificat cochetaria de frica riscurilor, numai la vopsit nu pot renunta ca altfel e jale, ma deprim total. Saptamana asta merg la coafeza mea sa imi taie varfurile si vreau sa fac un fel de abonament la ea sau nu stiu cum sa zic, sa imi vopseasca radacinile odata la 10 zile-2 saptamani, ca o face oricum mai rapid si mai bine ca mine. Si cam atat, nici o depilare, manichiura nimic, imi fac treaba cu lama si unghiera.
Fetelor, apropo de lipsa de chef de magazine...tot la shopping am aterizat in pauza de pranz. Mi-am luat 2 perechi de blugi de gravide, din aia cu banda lata elastica, nu va spun ce comozi sunt. Voiam si ceva mai subtire dar nu am gasit. Si o rochita adevarata de gravida, dar eleganta, fara maneci, cu un imprimeu discret. Am jurat ca numai daca imi vine perfect o cumpar, si mi-a venit, si nu e din aia elastica, e croita frumos cu fermoar la spate etc. Ura!!! voi arata si eu mai uman!...ma apuc sa fac si poze in una din serile astea, sa va arat.
Si nu m-am abtinut sa iau cate ceva si pentru bibistoc... bluguti cool (dar cu capse intre picioare), camasute, pieptaras, puloveras, toate mai casual asa, ca in rest am primit multe body-uri pijamalute etc.
Deci putem spune si noi ca ne-am innoit de Paste!
29 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Fleur , mi-a facut tare bine iesirea asta , sper sa mai fie una pana nasc , te asteptam cu poze cu noua colectie de hainute .
27+ Andrei
balanta_tm spune:
aruba, tinem pumnii sa nu mai faci puroi pana maine, dar daca cumva faci, parerea mea ar fi sa suni ginecologul sa intrebi daca sa iei cateva zile antibiotic. exista multe antibiotice permise in sarcina.
nu vreau sa va sperii, dar era la o alta odisee o graviduta care dupa manichiura sau pedichiura la un salon, s-a trezit ca are nu care dintre hepatite in sange (cu cateva luni inainte, analizele iesisera ok). nu stiu cum s-a terminat povestea ca n-am mai urmarit, dar oricum mi s-a parut groaznica patania ei.
Daconst spune:
Aruba,eu am suferit si la sarcina cealalta si acum de unghii incarnate.E din pacate ca si hemoroizii una din neplacerile sarcinii.
Eu am patit de citeva ori asa cu puroi cum spui tu,dar eu ma operez singura.Adica nu suport sa-mi taie altcineva colturile ca sigur nu stie sa le taie ca mine si se incarneaza.Asa ca de cite ori o patesc sufar si le rezolv pina la urma.E mai greu de burtoi,dar nu ma las.
Fleur,sa porti cu placere hainutele!
Eu am multe cu banda,chiar azi mi-am mai luat o pereche de pantaloni mai sport negri cu banda sus sa merg la gimnastica prenatala.
Mai am si o fusta de blugi tot cu banda,dar am imbracat-o doar acum de Paste.
Imi place salopeta aia din poza,e chiar chic.
Biribu,ce repede a trecut timpul!!!
Hai ca baietii sunt mai comozi si nu ies asa repede.La Lucas depasisem cu 9 zile si tot nu vroia sa iasa.Eu sper ca la asta micu sa nu ma mai rog de el,sa iasa asa la 39-40,macar.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
25+ sapt
Daconst spune:
Fleur,mai vroiam sa zic ceva dar uita baba...
Cu epilatul nu am nici eu curaj si cu lama nu ma mai vad.
Asa ca solutia e crema de epilat.O intinzi,o lasi sa-si faca efectul si gata e totul curat apoi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
25+ sapt
Biribu spune:
Dana eu nu am de gind sa depasesc, clar oricum ma induce daca e lenes, insa nici inainte de 38 de sapt nu-mi convine sa apara ca-mi strica planurile pt vara... Complicat. Eu cu lama ma fac, pe pipaite .
Laurici sa-ti fie de bine vacanta!
Aruba anestezia locala nu e periculoasa pt bebe, mult mai rea e o infectie.
Fleur eu am shopinguit la greu online in ultimul timp, mi-e lene sa ma mai misc prin magazine.. Sa le porti cu placere si tu si X apropo, ceva success cu numele?
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
balanta_tm spune:
fetelor (cele care aveti par cret/fir gros/care se incurca), am o problema si poate aveti idei: din cauza imobilizarii la pat, 4 sapt nu m-am spalat pe cap (ca sa reduc cat pot timpul petrecut in afara patului) iar azi cand m-am spalat....dezastru: averam efectiv calti in cap, si abia mi l-a descurcat sotul cu muuult balsam si in vreo ora jumate. eu am par lung, fir gros si o idee ondulat natural si stand doar in pat, s-a incurcat rau.
de data asta am scos-o la capat, dar ma intreb: sa il strang? sa fac un coc? eu tot cu el desfacut umblam, dar pt statul in pat cred ca nu e o idee buna.
va rog, sugestii. multumesc!
Fleurdelise spune:
Fetelor, ma coc la 28 de grade... dar numai azi, pana la sfarsitul saptamanii se ajunge la 6! Misto vreme la noi, ce ziceti? ne da complet peste cap. Acum sunt mai bine, dupa dus, imi aerisesc burta la ventilator.
Biribu, va fi probabil Eric Ioan sau Eric Lucian...acum ma sucesc la al 2 lea prenume....cred ca ma hotarasc dupa nastere.
Balanta, cate ai si tu de indurat....sa fie asta cu parul cea mai mare problema! Eu am parul drept, de cand am ramas insarcinata l-am lasat mai lung, noaptea il prind in coada in varful capului. Nu stiu daca asta e o solutie pentru tine. Parca Danett - din poze - are un par asa cum zici tu, lung si cret si iti spune ea cum sa nu se incurce.
29 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Delia21 spune:
Fetele,multumesc enorm,enorm,enorm.
La noi in casa a fost mare liniste weekendul asta...AM citit amandoi o gramada pe net,pe google despre sindromul Potter,caci astfel se numeste diagnosticul asta...si ajunseram la concluzia ca el trebuie sa vina la spital cu mine cand nasc...si sa ////luam legatura cu un preot dispus sa vina si sa boteze fetita imediat dupa nastere...sunt crestina si pentru mine e important asta,sa fie botezata.Incerc sa nu ma stresez...dar zau ca nu imi pot lua mintea de la ...toate astea.Din pacate doctorii nu dau nici o sansa ca rinichii sa se formeze de acum...,trebuie sa fim realisti.....desi zau,tare bine ne-ar mai prinde o minune....
Biribu spune:
Delia draga mea, asa de tare ma doare pe mine cind citesc , imi inchipui numai ce e in sufletele voastre, ma rog pt voi
nu stiu de ce trebuie sa se intimple si lucruri din astea, insa ... poate fetitza voastra cea sanatoasa avea nevoie de un inger pazitor cu ea in burtica... un ingeras mic care ii va fi alaturi mereu. te imbratisez ca nu am alte cuvinte.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3