Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 12
muraturica spune:
Dragele mele, acum mi-am mai terminat si eu din treaba.
Am intrat sa va urez de pe acum Sarbatori Fericite. Sper sa ne auzim doar cu vesti bune.
Drum bun celor care pleaca si petrecere frumoasa tuturor.
Noi o sa fim la socrii pana pe luni, marti. Asadar, nu am gatit nimic.
De acolo nu prea intru pe net, asa ca va doresc toate cele bune de pe acum.
Va pup pe toate.
21+
andrrreea spune:
Fetelor sa aveti Paste Fericit, luminos, bebei sanatosi si la termen!
Apropos de salopeta de pe BonPrix, am comandat-o si eu, arata mult mai prost in realitate. Am ccomandat albastra am primit kaki, materialul e uratel si prost calitativ. Am returnat-o.
Va pup!
21+
Fleurdelise spune:
Va pup, fetelor, abia acum am ajuns acasa.
Am fost la cumparaturi si alte drumuri de facut.
Paste fericit si plin de lumina, soare mult va doresc, celor cu care nu ma mai aud pana dupa sarbatori.
Concediu placut celor care se rasfata!
Si pupici tuturor piersicutelor.
(Biribu, ce putin mai e!... De duminica intru si eu in sapt. 30, schimb prefixul!)
Revin.
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Neata burtici ,
Eu ma pregatesc de plecare , va pe toate si sa ne auzim cu bine ... nici eu nu mai intru pana luni seara . Aaaa sa va las aici o cafeluta calda cu lapte
Multi
26+ Andrei
Ca_Mila spune:
Sarbatori fericite pline de lumina si caldura in suflete!!!
Pupam toate fetele si piersicutele
24+
ali24 spune:
multumim de cafea si de urari
va doresc la toate sa aveti un paste fericit, luminat si linistit.
imi aduc aminte ca la craciun majoritatea eram in primul trimestru cu greturi...acum asa rand pe rand intram in trimestrul trei .cu toate ca mi se parea un drum greu si interminabil se pare ca a trecut totusi repede.
biribu imi place mult ca ai inceput deja numaratoarea inversa.
laura nu mai stiu unde ai zis ca mergi dar iti doresc drum bun.
andreea mersi de informatia cu salopeta. oricum ma asteptam sa nu fie cine stie dar la pretul asta m am gandit ca si daca o port pe acasa o fi buna si mai ales ca nu am multe alte variante de haine de gravida mai calitative.mi am luat si de la c @a o pereche de pantaloni la 130lei si dupa vreo 2 ore de purtat deja s au largit pe mine si stateau ca pe gard
26+
rafael albert(25.05.2007)
adarev spune:
Fetele, Paste Fericit! Noi,suntem bine , la rasfat total. In seara asta mergem la Īnviere si apoi la cimitir . Astfel, este obiceiul aici. Ali ai dreptate.rānd pe rānd intram in ultimul trimestru.
Ada
freedelia spune:
Hristos a inviat!!! Va doresc un Paste fericit, care sa va aduca lumina in viata si in suflet!
Noi ne pregatim de biserica, intre timp copiii se indoapa cu dulciurile aduse de iepuras. A doua saptamana la rand, dupa Pastele atolic de saptamana trecuta!!!
Va pup!
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Carmen_80 spune:
Hristos a inviat si Paste fericit alaturi de cei dragi! Sa dea Dumnezeu sa avem bebei sanatosi si nascuti la termen!! Fetelor, va dati seama ca anul viitor vom sarbatori Pastele cu inca un membru in familie? :) de fapt incepem cu Craciunul de anul asta :)). Oare o sa se bucure de bradut? :)) o sa vina moshu si la el ca sigur o sa fie cuminte :)).
28 sapt +