Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

uauuuu cat a dormit Isa. Dar tu nu esti la munca? cred ca am pierdut....ca sigur ai zis.
deci faci pregatiri de paste si bombonele bune

pana la 11.30 ora noastra a dormit. nu ma pot bucura ca nu am fost la munca azi, Isa nu era de lasat cu nimeni, plus ca are siropele de luat la 4 ore si alea doar cu forta i le dau, nu vad pe nimeni sa i le fi dat. si-apoi, cu febra (amigdalita) si conjunctivita n-aveam ce-o duce azi la gradi

de Pasti nu fac nimic ca nu am timp, nici macar curatenie! sarmale si salata de boeuf ca se fac repede si usor, cozonaci si cornulete face masina de paine . oricum sambata lucram toata ziua, luni la fel. duminica probabil ne odihnim la un gratar sau la plaja sau in pat

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Buna fetelor!
Sa nu ma dati disparuta va rog, am o perioada foarte foarte ocupata...preadu doua proiecte deodata la servici si lucrez zi lumina si o bucata buna de noapte de ceva vreme...macar sambata seara ar trebui sa intru intr-o vacanta de o saptamana daca nu se intampla ceva neprevazut.
Haos mare,dar macar e de lucru asa ca nu ma plan,alternativa era mult mai nasoala.
Cu aceasta ocazia piticu meu iubit a plecat duminica la bunici pt o saptamana ca sa pot sa ma mobilizez pt sprintul final :).
El e vesel si s-a adaptat perfect,e razgait de toata lumea,sta cu verisorii care sunt apropiati ca varsta si e iubire mare....dar noi nu mai putem de dorul lui. Abia astept sa il vad :).
Gata,la lucru cu mine.
Pupaturi si sarbatori fericite,nu stiu daca mai apuc sa intru pana saptamana viitoare...de citit din urma nici vorba...

mami de Raducu, 10 august 2010

Pai in primul rand ma bucur ca e de lucru S-a intalnit P cu barbatii tai intr-o seara mai demult prin fata blocului si mi s-a transmis ca tu ai treaba multa. Dar ce e f comic, P era uimit ca afara era frig si R era doar cu o sapca pe cap, ce tare m-a amuzat, ca isi facea griji daca nu i-o fi fost frig Stii ca P e stresatul familiei. L-am linistit, i-am zis ca oricum R e calit

Chiar asa, asteptam neaparat detalii legate de bunici, R si alimentatie.... E bine ca l-ai trimis acolo, lui sigur ii place si asa poti si tu lucra mai linistita, e greu cu piticul acasa pe capul tau, eu nu prea ma pot concentra bine.

Si concediu placut, sa te mai linistesti!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

uauuuu cat a dormit Isa. Dar tu nu esti la munca? cred ca am pierdut....ca sigur ai zis.
deci faci pregatiri de paste si bombonele bune

pana la 11.30 ora noastra a dormit. nu ma pot bucura ca nu am fost la munca azi, Isa nu era de lasat cu nimeni, plus ca are siropele de luat la 4 ore si alea doar cu forta i le dau, nu vad pe nimeni sa i le fi dat. si-apoi, cu febra (amigdalita) si conjunctivita n-aveam ce-o duce azi la gradi

de Pasti nu fac nimic ca nu am timp, nici macar curatenie! sarmale si salata de boeuf ca se fac repede si usor, cozonaci si cornulete face masina de paine . oricum sambata lucram toata ziua, luni la fel. duminica probabil ne odihnim la un gratar sau la plaja sau in pat

am uitat

dar ce nasol ca lucrati si sambata si luni, probabil ca ei au serbat oricum pastele saptamana trecuta, nu?

Isa, probabil de aia a si dormit asa mai mult, cred ca era obosit organismul de la boala

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

dar ce nasol ca lucrati si sambata si luni, probabil ca ei au serbat oricum pastele saptamana trecuta, nu?

oficial da . la noi la firma am sarbatorit prin munca, toata ziua

ies in oras cu treburi... va pup tare pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Multumesc mult, fetele! Scapam noi si de raceala asta!

Anca, o simpla constatare: nu imi amintesc de tine sa fi fost asa acum un an, doi. In sarcina eu mereu ziceam ca am fost la doctor, niciodata la medic, dar nu imi amintesc sa te fi deranjat, sau sa fi atras atentia. Tot in sarcina ne "laudam" toate cu ce mai achizitionam, haine de firma sau nu pt bebei, carucioare sau patuturi de marca sau no-name, mobila pt camera copiilor, etc. Si nici atunci nu imi amintesc sa te fi deranjat, sa ne atragi atentia ca suntem laudaroase. Imi amintesc cu drag cum ne povesteai de Vlad, de gradi si ca aveai emotii ca urmeaza scoala, barfeam toate de soti si soacre. Acum mi se pare ca uneori cauti sa ataci, sa tulburi un pic apele. E o simpla constatare, parere personala, of course. Dar acum probabil voi primi o replica in stilul nou caracteristic...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Nu am spus nimic de doctor sau medic, dar DOCTORA am spus ca nu e corect ca nu e ...cum vrei , atat, nu am atins nici un alt subiect!

Cel cu laudatul e inchis si lamurit de atunci asa am crezut dar daca va face si iti face placere sa il aduci in discutie e alegerea ta, nu am nimic impotriva!

PS. Sunt aceeasi de acum un an, de acum doi ani...daca vreodata vei avea nevoie de o parere despre ceva anume nu o sa ezit sa iti raspund mai ales daca detin informatiile respective, cred si acest lucru iti este cunoscut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Mai Anca, daca tot iti place atat de mult gramatica, poate vrei sa aprofundezi cum e cu dublarea literei "i" la sfarsitul cuvintelor. Nu de alta dar cred ca vrei ca Vlad si Maria sa scrie corect, nu-i asa?

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

in primul rand nu imi rastalmacii cuvinetele.

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

daca sti ce studii am te rog frumos sa le treci aici pe forum, eu nu am facut-o si nu intentionez!

Si nu, nu-mi spune ca e din viteza, ca e repetitiv, nu izolat.

Acum pe bune, eu am o perioada de cacao, intru sa citesc ce mai scriu fetele astea ca sa ma mai destind si sa uit de ale mele. Hai sa ne bucuram de minunile noastre cu drag, fara rautati din astea inutile de care oricum ne lovim la tot pasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Oana, m-ai terminat cu Guban , ce pereche ai luat? Sa- i porti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

histamina vezi ca in Auchan Titan s-a deschis un magazin de incaltaminte unde au si Guban

Oana sa-i porti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Am intrat sa va pup pe toate si sa va doresc un Paste fericit!!!

Mergi la inceput