Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 17

crispro spune:
Anca, asa e. Sunt convinsa ca daca cere vreuna vreun sfat, intr-o problema, il dai in cel mai scurt timp. Am vazut pe pielea mea, ca in ciuda discutiilor de pe fb, ai fost foarte prompta in a-mi raspunde si a ma ajuta cand eram mai disperata. Si iti multumesc si te apreciez pt asta, ca nu ai tinut suparare pe mine, si mi-ai oferit sfatul si ajutorul ca oricarei altei mamici de aici. Nu am vrut sa aduc chestia cu laudatul ca un repros, nici vorba. Doar ca te/am simtit mai apropiata atunci de noi, nu am vazut sa te deranjeze exprimari gresite... Nu te-am simtit asa acida, uneori.( fara sa te superi pe mine )
Sa-l ajutam pe Alex

histamina spune:
sarutmana sadie pt pontul cu Guban.
si acum dau si eu pont: in Auchan se vand masline Kalamata fara samburi.
strumf e superincantat de ele.
sadie,ai dreptate,asa cum si crissy a avut cand mi-a spus ca relatez in negru.
am stat putintel, am analizat si am inceput sa vad mai intai petele de lumina, apoi pe cele colorate si asa am inceput sa zambesc.
va multam fain.
na,ca asta-i exprimare la marginea gramaticii!

anca_vlad spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui saddie Mai Anca, daca tot iti place atat de mult gramatica, poate vrei sa aprofundezi cum e cu dublarea literei "i" la sfarsitul cuvintelor. Nu de alta dar cred ca vrei ca Vlad si Maria sa scrie corect, nu-i asa?
Si nu, nu-mi spune ca e din viteza, ca e repetitiv, nu izolat. Acum pe bune, eu am o perioada de cacao, intru sa citesc ce mai scriu fetele astea ca sa ma mai destind si sa uit de ale mele. Hai sa ne bucuram de minunile noastre cu drag, fara rautati din astea inutile de care oricum ne lovim la tot pasul. |
multumesc de observatie mi-l asum pe "a rastalmaci" se scrie cu un singur i!

dar sa sti ca "a sti" se scrie cu un singur i, conform dex! nu o sa pun toata explicatia gasita pe net, ocupa prea mult spatiu!
Imi pare rau ca treci printr-o perioada grea!

puiutz_mic spune:
Mama era fan Guban, nu stiu daca pretul e motivul pentru care nu-si mai ia Guban. In Barlad este un magazin care aduce incaltaminte Guban...Ooana cat ai dat pe ei?
Anca pai cand i-am facut coproculturile lui Raducu l-au testat si pentru E.coli de fiecare data.
Azi Raducu nu a vrut sa pape banana. I-am dat-o sa o tina in manuta si nu a vrut, parca ii este sila sa mai tina mancare in mana (in afara de biscuiti). Taica-su a zis ca e obosit si ca de asta nu vrea sa manance, sa-l las in pace. Mi-au sarit capacele! Dupa ce ca de 3 zile nu mananca pranzul aproape deloc, acum sa renunt si la banana mi s-a parut prea mult!
L-am lasat pe el sa-l culce asa, cu burta goala... sa vedem acum cat o manca si la pranz.
Iarasi incep sa am dubii ca mai vreau si bb2. Daca o fi la fel de mofturos sau chiar mai rau?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

puiutz_mic spune:
Histamina, mergi mama la Guban, ca au marimi incepand de la 23.5, sigur iti gasesti pantofi cu toc daca vrei!
Mmm Kalamata fara samburi in Auchan zici. Poate au si la Constanta
Ce stiti fete dragi, maslinele constipa sau dimpotriva? Pe net am gasit tot felul de pareri... As vrea sa-i dau lui Raducu, ca ii placeau tare mult.
Off, in afara de ou rascopt nu stiu ce o sa-i mai dau azi la pranz...probabil nimic
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

adrianaBuc spune:
Va rog foarte mult, daca aveti chef de intepaturi va rog sa o faceti in privat. NU AM CHEF SA CITESC TOATE RAUTATILE AICI.
oana, recunosc ca eu sunt o ignoranta in ceea ce priveste vestimentatia; cat costa o pereche de pantofi Guban - ca pe site nu au preturi? sa stiu daca merita sa caut un magazin prin apropiere.
Am vaccinat si eu azi una bucata pitic mic; acum am emotii, ca a fost racita si sper sa nu revina mucii. Pediatra a zis ca e vindecata, dar na... orice e posibil.
Rebeca a mancat supa si felul2 de la restaurant, ca am realizat aseara tarziu ca nu am ce sa ii dau azi sa manance, si cum eu am fost plecata dimineata, nu avea cum sa gatesc.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
Natalia Ioana - 06.02.2012

anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Anca, asa e. Sunt convinsa ca daca cere vreuna vreun sfat, intr-o problema, il dai in cel mai scurt timp. Am vazut pe pielea mea, ca in ciuda discutiilor de pe fb, ai fost foarte prompta in a-mi raspunde si a ma ajuta cand eram mai disperata. Si iti multumesc si te apreciez pt asta, ca nu ai tinut suparare pe mine, si mi-ai oferit sfatul si ajutorul ca oricarei altei mamici de aici. Nu am vrut sa aduc chestia cu laudatul ca un repros, nici vorba. Doar ca te/am simtit mai apropiata atunci de noi, nu am vazut sa te deranjeze exprimari gresite... Nu te-am simtit asa acida, uneori.( fara sa te superi pe mine ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |

anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Mama era fan Guban, nu stiu daca pretul e motivul pentru care nu-si mai ia Guban. In Barlad este un magazin care aduce incaltaminte Guban...Ooana cat ai dat pe ei? Anca pai cand i-am facut coproculturile lui Raducu l-au testat si pentru E.coli de fiecare data. Azi Raducu nu a vrut sa pape banana. I-am dat-o sa o tina in manuta si nu a vrut, parca ii este sila sa mai tina mancare in mana (in afara de biscuiti). Taica-su a zis ca e obosit si ca de asta nu vrea sa manance, sa-l las in pace. Mi-au sarit capacele! Dupa ce ca de 3 zile nu mananca pranzul aproape deloc, acum sa renunt si la banana mi s-a parut prea mult! L-am lasat pe el sa-l culce asa, cu burta goala... sa vedem acum cat o manca si la pranz. Iarasi incep sa am dubii ca mai vreau si bb2. Daca o fi la fel de mofturos sau chiar mai rau? ![]() Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! ![]() |
Stiu cat chin este atunci cand copilul refuza mancarea! Cum am mai spus, la noi (Vlad) s-a rezolvat cu tratament homeopat tinut in 2 cure de 3-4 luni cu pauza de 3 luni intre ele!
Tratamentul homeopat era unul dat pentru fiecare zi in parte cu diferite remedii care l-am repetat timp de 3-4 luni!
Stiu ca exista 2 abordari in randul medicilor homeopati, unu ar fi acesta pe care l-am uramt in cazul lui Vlad cu tratament dat saptamanla si altul cu doza unica repetat la diferite intervale de timp, cam la 10 zile!
Depinde ff mult care tratament si ce remedii se potrivesc copilului, conteaza ff mult in homeopatie sa se stabileasca tipul pacientului.(ex licopodium, calcareea, etc)

ochidut spune:
Stefania, Paste Fericit si tie
Saddie, cacao si la mine, dar intra sa ma vorbim. va pup, sa apara razele de soare sa te binedispui
. am vazut poza cu tarta aia pe fb
. vezi, macar la tine e de cacao, dar mananci lucruri bune, iti creste hormonul fericirii daca papi bunataturi din astea, si daca mai sunt si dulci.....
.
se vede nu ca nu am nacat prea bine inultimele zile, nu? tot poftesc la ce spuneti voi pe aici
vroiam sa mai zic ceva cuiva....dar am uitat
aaa da, Adrian, pui mic sa nu aveti reactii la vaccin.In rest cum mai sunteti, Rebe s-a mai obisnuit cu bebe, mai are crizute?
de Larisa Ioana 24.06.2010

Alice_Elena spune:
Histamina, si la Titan la etajul 1 avea incaltaminte guban.
Mie mi-a fost rau toata ziua. M-am trezit cu niste dureri de stomac care s-au transformat in durere de cap si stare de voma. Am si dormit doua ture pana acum, parca mi-e mai bine
Adriana, tu cand mai ajungi la analize?