Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 15

rodyka spune:
tu fete, inca suntem in post, e pacat sa ne balacarim asa in mocirla de cuvinte... pe mine ma intereseaza continutul mai mult decat ambalajul, daca am de corectat corectez in minte si gata
mai bine puneti-va si voi pe facut www.gustos.ro/retete-culinare/bomboane-rafaello.html" target="_blank">bomboane Rafaello, ca mine. Isa inca doarme. nu stiu daca sa sau sa
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

michelle1981 spune:
pufescu - si cum se descurca bunicii cu regimul vegetarian? Mult spor la treaba!
rody - un mare pt Isa si unul
pt mamica
histamina - bravo pt strumf
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu

histamina spune:
asa e, c auitasem, -ai convertit si pe bunici, pufescu?
alice, mai bine scrii un foileton cu socrela.parca e din film.

Mycya spune:
ziua buna!
Michelle, Crissy pt retete.
sper sa imi fac timp vineri si sa coc.
Pufescu si regimul lui vegetarian? parca spuneai ca parintii nu sunt de acord cu asta, se descurca?
Alina multa bafta cu negocierile, sper sa gasesti ceva si mai bun cat de curand
Alice poate soacra ta nu stie ce e ala colesterol?!! i-ai prezentat riscurile la care il supune pe fiu-su?
pt ajutorul acordat are un brat de rar soacre ca ea.... chiar daca mai face si cate o boacana, nimeni nu e perfect.
Elena am ramas putin uimita ca abia la varsta asta sa descoperit problema cu testicolele.....pai la ce au fost controalele periodice?? nu pentru a controla daca totul decurge cum trebuie???
sper sa dea roade tratamentul homeopat si sa dea Dumnezeu sa va reglati cu toate, ca prea se tin scai de voi problemele astea :(
noi suntem l fel....plictisite abia astept sa vina caldura si sa ne luam zborul acasa . mi-am luat bilet pe 8 iunie si vom sta acasa pana pe 16 august
abiaaa astept sa vina luna Iunie !!!
am o febra musculara de abia ma pot tine dupa Andra prin casa, iar ea parca face anume de mi se duce numai in bucatarie cheia de la usa am pierdut-o asa ca fac ture la fiecare 5 minute

ooana spune:
Rody abia acum am vazut pozele
asa de tare imi plac fetitele cu ochi albastrii imbracate in albastru
gagici trebuie sa ma "laud" mi-am luat o pereche de pantofi Guban ...bunica ma invidiaza evident
si...am luat si tricicleta intr-un final, am ramas la smart trike
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina unde ai gasit Guban? ![]() ![]() ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
vezi pe guban.ro parca este o lista cu magazine
eu nu am flash-ul instalat la servici si nu pot vedea
insa in magazin eu am gasit mai multe modele decat vad la ei pe site...dar calapodul este super

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ochidut spune:
citat din mesajul lui ooana Rody abia acum am vazut pozele ![]() gagici trebuie sa ma "laud" mi-am luat o pereche de pantofi Guban ...bunica ma invidiaza evident ![]() si...am luat si tricicleta intr-un final, am ramas la smart trike 1an + ![]() " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |

de Larisa Ioana 24.06.2010

ochidut spune:
citat din mesajul lui rodyka mai bine puneti-va si voi pe facut www.gustos.ro/retete-culinare/bomboane-rafaello.html" target="_blank">bomboane Rafaello, ca mine. Isa inca doarme. nu stiu daca sa ![]() ![]() ![]() ![]() |
uauuuu cat a dormit Isa

deci faci pregatiri de paste si bombonele bune

de Larisa Ioana 24.06.2010