La multi ani Teea, David! Fluturasi de 2011 (144)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dimineata, fetelor!
- scriu repede ca vreau sa ma apuc de curatenie macar 2 ore, ii duc pe pitici la soacra.ieri a facut cozonaci si a venit dup-amiaza sa-i vada,fara s-o chem euse mira si sotul,a stat cu ei 15 min. ca venea ora de somn a lor, apoi noi am plecat in cora-sotul,eu la tarabele din piata si le-am luat bascute mai subtiri,plus o sepcuta cu maro si crem lui sergiu-e beton cu ea5 caciuli in total, cand le-a vazut soacra la venire,i-a cam cazut fata, ca de..uite cate v-a luat mami..dar nu a comentat mai mult,ca altadatasi cica le spune ca ieri a avut treaba-cozonacii, dar maine-iesim in parc-ca sambata are de facut mancare iarma pis pe mine de ras uneori,ca are asa niste exprimari!!!asa ca dc s-a oferit,dim. ma apuc de dat cu aspiratorul si ii mut dincolo-la ea.
-cami-da, treb sa mergi cu petra la consult.la ortoped si el sa diagnosticheze malformatia picioruselor,si sa recomande apoi kinetoterapie,asa zic ca e cel mai corect, sau sa ceri de medicul de familie/pediatru direct trimitere la kinetoterapie,si mergi acolo la consult, apoi iti recomanda mai departe schema de exercitii si ghetutele.oricum la dosarul pentru compesate iti trebuie recomandare de la medic specialist musai.restul dosarului-actele o sa le aflam de la casa de sanatate-telefonic sau personal.eu am sa-i iau intai ghetutele cu banii mei,apoi fac dosarul, nu mai vreau sa pierd timpul sa-l tin fara.noua ni s-a recomndat intai masaj cu kinetica si apoi ghetute.si eventualitatea de inca 10 sedinte ulterioare..mie mi s-a zis ca ar fi 20 sedinte gratuite, desi auzisem si eu de 10.dar poate depinde si de afectarea respectivamie imi pare asa rau, ca doar la 10 zile am ajuns cu ei la ortoped,deci am fost prevazatoare si medicii care m-au trimis- dar uite ca desi la sergiu arata talpa bine dupa masajul facut de mine la domiciliu, cand s-a ridicat in picioruse, cu greutatea corpului si pozitie deficitara, s-a agravat malformatia, dar si mersul e in strachini.si cand auzeam in stga si dr. ca dupa ce merge singur, se va remedia- si mai mult s-a agravatimi zic sa nu mai stau niciodata cu jumate de ureche aplecata in exterior..desi am zis, am lalait-o asa ca, cami dupa paste, fa-ti timp, ajungi la pediatru, ia-ti trimiterile si ..go for it!acum ligamentele inca sunt moi, tendoanele sunt mai flexibile-se pot relaxa prin masaj, muschii se pot intari prin exercitii in pozitia normala, ghetetutele pot sustine si ele piciorusul din glezna..numai plusuri.astept vesti despre voi la acest aspect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Neatza si de la noi!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!Sa cresteti mari,frumosi si destepti!

Irinuca05 Stai linistita ca,nepotelul meu care are 1 an si 5 luni(e mai mare cu 3 luni decat Sophie) a mers singur ..netinut de manuta adica pe la 1 an si 2 luni ptr.ca nu avea curaj sa plece singurel.Acum deja alearga

Viss Iesim sigur intr-o buna zi!

In rest imi vin socrii azi la Bucuresti de paste sa vada copiii+nepotii(ca au 2).

Va urez de astazi tuturor daca nu mai reusesc sa intru UN PASTE FERICIT CU MULTE BUCURII!! SA AVETI PARTE DE LINISTE SUFLETEASCA SI CALDURA PRIETENILOR SI A FAMILIEI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Si daca tot suntem la capitolul mame/soacre ia sa zic si eu ceva...Eu anul asta cat am stat cu fata am fost acasa cand la mama cand la soacra si am facut unele constatari.Eu cred ca problema multora dintre ele daca sunt ajunse la menopauza mai ales e problema hormonala.

Am vazut la mama niste iesiri cum nu mi-a fost dat sa vad toata viata.De ex:era un calorifer electric in living adus de tatal meu de la serviciu.Bineinteles ca Sophie se putea agata de maner si sa-l traga peste ea.Si imi zice cand ii dadeam de mancare parca,sa-l iau de acolo si sa-l ascund ca pateste fata ceva...desi putea si ea la fel de bine sa o faca..dar na...lenea e cucoana mare.

La vreo 2 zile caloriferul era tot pe acolo...si Sophie era cat pe ce sa-l traga peste ea...si mama la acest incident a inceput sa planga si sa urle la mine ca ea nu ne-a maltratat ...de astea....
Nu stiu daca se intelege sceneta exact dar ma rog ...a avut o reactie violenta la adresa mea ca si cum eu nu as fi o mama buna si nu am grija de copil...

Si exemplele de gen pot continua...deci eu zic ca au iesiri violente datorita dereglarilor hormonale.E doar in mintea mea sau si voi credeti acelasi lucru?!

Cu soacra aceeasi poveste...Nu asa se cresteau copiii pe vremea ei..dati-ii medicamente cu ghiotura(am refuzat la un moment dat sa-i dau nu stiu ce prafuri pentru reglarea florei intestinale..._ si la fel...foc si para de suparare...ca nu facem dom'le cum spune ea.Si nici ea nu statea cu Sophie macar 30 minute ca sa iesim la un suc eu cu sotul...Ma rog sa zicem ca ea era bolnava desi .....Eii hai sa nu facem pacate acum de Paste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Azi sunt intr-o forma maxima ,nu am inchis un ochi toata noaptea.Andra toata noaptea sa foit,a plans si a stat cu gurita la titi,nu stiu ce o fi deranjat-o ,dupa ce sa trezit e vesela ,se joaca cuminte.Cu pregatirile ,cumparaturile sunt in urma si singura cu amandoua..
Andreea ,multa sanatate puiului sa-i treaca repede.
Otita asta se poate manifesta si fara febra?intreb deorece mi-e sa nu fi facut si Andra,si noaptea trecuta mi-a fost cam maraita,culmea e ca ziua nu da semne ca ar deranja-o ceva.
Cami , multa sanatate micutei.
Spiridusa,sanatate la amandoi.
Roxi ,ce bine ca ai terminat cu treburile gospodaresti,de astazi poti sa te relaxezi.Noi motul al taiem duminica
merg sa-mi fac si eu o cafeluta sa-mi revin un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

M-am pus sa fac o ciorbita apoi am cateva ore de rasfat Am programare la vopsit, mani+pedi, epilat

Copiii mei parca incep sa aiba niste mucisori si Cristi stranuta..ce as putea sa le mai dau?

miki, cum mai eVlad? a mai avut rabufniri?

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Neata fetele!

M-am pus sa fac o ciorbita apoi am cateva ore de rasfat Am programare la vopsit, mani+pedi, epilat

Copiii mei parca incep sa aiba niste mucisori si Cristi stranuta..ce as putea sa le mai dau?

miki, cum mai eVlad? a mai avut rabufniri?

V-am pupat

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!



coryzalia, homeogene daca e rosu in gat, paragripe..
vlad ieri s-a purtat f f bine vis a vis de andra, n-a mai bruscat-o nici pe zi cu doamna nici seara cu noi..
cauza insa e ciudata, inca nu stiu daca e bine sau e rau, ma tot gandesc daca sa las momentan lucrurile asa daca au avut efect pozitiv pt el, chiar daca nu sunt eu personal de acord cu ele: ieri doamna ca sa-l potoleasca cu datul in andra i-a spus ceva de genul "hai mai vladut, de ce dai in andra..ca uite, toata lumea te iubeste pe tine..pe andra n-o iubeste nimeni, pe tine te iubeste toata lumea cel mai si cel mai mult etc " initial l-a pus pe ganduri dupa care in final a intrebat ingandurat " pai de ce n-o iubeste nimeni pe andra ?" era el multumit de asta dar inca nedumerit.."pai uite andra face pe ea, nu stie sa vorbeasca, etc si ii tot aducea argumente din astea suficient de plauzibile pt el..
mie initial cand am auzit mi s-a cam zbarlit parul in cap, eu care ii dadeam toata ziua din gura cu cat de mult ii iubesc pe amandoi si cum am grija de amandoi si cum si pe andra o iubim la fel ca pe el si de aceea nu pot sa-l las sa-i faca rau. etc etc ..dupa care m-am temperat si am stat sa ma gandesc..oare nu asta era solutia ca el sa inceteze cu agresivitatea, cu dorinta asta a lui de a-i face rau andrei si pe care inca nu si-o poate controla..clar vine din gelozie pe care nu stie altfel cum sa si-o manifeste..e mai bine asa pt el?.. se pare ca asta are el nevoie acum sa auda si momentan trebuie sa las lucrurile asa.. pana la urma se spune ca ei sunt unici si noi trebuie sa ne adaptam in functie de nevoile lor, nu ?
inca ma framant si nu stiu cum sa procedez..
insa un lucru e cert, s-a schimbat complet atitudinea lui si in bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Hello,

In primul rand multumim de urari tuturor si va dorim la randul nostru multa sanatate fluturasilor, sa creasca mari, frumosi si destepti

Eu n-am mai intrat de vreo saptamana ca am niste nopti groaznice, Alex urla in fiecare noapte si se calmeaza doar la tzitzi(pediatra zice ca din cauza eruptiei dentare), miercuri eram programati la vaccin dar nu l-am facut ca are muci de sambata.Muci aposi si stranut, pediatra a zis sa-l aspir si sa pun Vibrocil,iar daca nu face febra si tuse sa nu-i dau nimic decat Oscilcoccinum. Azi noapte mi-a dormit in ciuda faptului ca vecinii de dedesubt de noi au ascultat manele toata noaptea la maxim(n-am treaba cu gusturile lor doar cu volumul si ora nepotrivite)
Nici Alex nu merge singurel, doar tinut de o manuta sau macar sa ma tina de deget, dar imi place ca are dorinta sa mearga si sunt convinsa ca in scurt timp va merge singur, cand va fi pregatit, acum exersam pe oriunde, in parc, pe covor,etc.
M-am hotarat sa nu-l intarc deocamdata pana nu trece faza asta cu dintii ca tzitzi il calmeaza cel mai bine noaptea. In plus el suge doar dimineata si seara si la amiaza cand il culc trage 2 minute de sete si gata.Ma distreaza ca lumea din jur e socata ca inca il alaptez la 1 an si mi-am auzit o gramada de chestii de genu ca nu are rost, ca-i apa chioara

Mai citesc din urma ca iar ati scris serios



fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua !!!
Am terminat de impletit samalele si ramane ca maine sa le pun la fiert. Momentan trebuie sa ma apuc de bagaje ca dupa ce vine sotul de la munca plecam spre Milano sa facem Sfintele Pasti si ziua sotului (16 aprilie) acolo, cu totii. Deci, va doresc de pe acum :
Sa aveti parte de un Paste linistit si fericit alaturi de cei dragi si sa va aduca iepurasul tot ceea ce va doriti !!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna! cu intarziere vreau sa spun LA MULTI ANI FLUTURAS LUCA MARIAN!!!ALINA] sa iti traiasca comoara si sa te bucuri alaturi de el si de surioara lui!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Paste fericit DELIA! Si drum bun!Paste fericit ALLY si la multi ani sotului!!!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput