Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, Michelle, Tina saru'mana pentru urarile de bine! La fel si puilor vostri!

Fete, citesc despre Codex Alimentarius si ma ingrozesc... ce ne mai ramane de facut oare? Ma gandesc la viitorul copilasilor nostri, dar si al nostru! Nutritionistii spun ca in maxim 30 de ani de la implementarea Codex-ului vor muri 3 miliarde de oameni - 1 miliard din cauza lipsei hranei si 2 miliarde din cauza bolilor generate de alimentatia conforma Codex-ului

Romania este cobaiul planetei pentru testarea acestui tip de alimentatie...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Imi mananca ficatul copilul asta noaptea! Aseara abia l-am culcat la 11, am zis ca ar tb sa doarma neintors pana dimineata, asa ar fi normal. Dar nuuuu, e treaz de la 2 jumate, deja de-o ora si mai sta minim 2 ore. Povesteste, numara, rade... Ioi, e teroare!

Homeopate pt somn nu am mai apucat sa ii dau, ca am asteptat sa aiba o sapt intreaga fara muci, nas infundat sau febra. Dar inca nu a venit acea saptamana...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata!

dau o cafea si un biscuite la ceas de dimineata si pe vreme de ploaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! V e f matinal, de la 8 juma e treaz. La noi e f fain afara, e soare si se anunta 24 grade. Asa ca iesim imediat ( numai sa apuc, a mai am de facut si mancarea de pranz, si sa ma spal pe cap...)

Sa aveti o zi faina!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Cum se spune ziua buna se cunoaste de dimineata!

Afara ploua, evident, ca inauntru nu are cum...si saptamana aceasta scoala a fost altfel si mi-a manvat ficatii!

Azi la ora 9 primim mesaj ca programul se termina la ora 10 in loc de 11.30 in conditiile in care eu la ora 9 abia am intrat in birou la o distanta rezonabila de scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Imi mananca ficatul copilul asta noaptea! Aseara abia l-am culcat la 11, am zis ca ar tb sa doarma neintors pana dimineata, asa ar fi normal. Dar nuuuu, e treaz de la 2 jumate, deja de-o ora si mai sta minim 2 ore. Povesteste, numara, rade... Ioi, e teroare!

Homeopate pt somn nu am mai apucat sa ii dau, ca am asteptat sa aiba o sapt intreaga fara muci, nas infundat sau febra. Dar inca nu a venit acea saptamana...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ieri am fost in parc si am ajuns acasa la 20.30...no' pana l-am schimbat si i-am dat sa pape s-a facut 20.45...la 21 dormea dar de obosit ce era nu a papat decat 100ml LP
asa ca la 3 dimineata s-a trezit si a ras 200ml LP apoi o ora mi-a tot povestit, m-a tras de nas ca eu eram cu ochii inchisi...pur si simplu nu puteam comunica verbal la ora aia
apoi dupa 1 ora a adormit pana dimineata la 8.30
Cristina te-am pomenit oare nu ai sughitat??
de ce nu ii dai homeopatele...asa ti-a zis medicul sa faci pauza daca e racit? nu stiam treaba asta...

EDIT cred ca sunt singura pe aici? unde ati disparut?
<hr noshade size="1" /> 1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

eu am disparut pe la institutii de stat, sa mai rezolv una alta din probleme, acum m-am repatriat la birou.

tina, ii puneam 2 picaturi de ulei de pin/brad sa se evapore. eu il puneam pe o farfurioara si cateodata daca chiar nu putea respira deloc il evaporam mai rapid cu o bricheta dedesubtul farfuriei. dar nu era fresh dimineata, doar ca putea sa respire cat de cat noaptea si nu se trezea

puiutz, nici nu am mai avut utere sa citesc cu codexul asta alimentar, ca ma iau u mainile de cap. chiar nu stiu ce vom manca si cum o sa reusim sa ne ferim de prostii sau sa ii convingem pe copii sa nu manance prostii

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

legat de inotul Larisei, sa va zic ultimele outati. duminica am fost toti 3 la o piscina si am facut cam ce facea si antrenoarea a intrat de 2 ori in apa, i-a placut ca ultima oara nici nu mai vroia sa iasa, am facut mai multe ture de bazin, ne-am balacit....

miercuri am fost la inotul oficial cu antrenoarea si nu a mai avut nici cea mai mica problema, s-a dus la ea, a intrat imediat in apa, imi zambea cand ma vedea si imi facea din mana, asa mandra de ea. a fost f bine, nu mai are nici o teama ba chiar a dat putin si din picioruse, asa ca suntem pe drumul cel bun. deci concluzia e ca au meritat cele 1 minute de tipete si plansete de data trecuta.

iar un baietel de acolo facuse o pasiune pt ea si o tot pupa. iar alte fetite mai mari ii ziceau ca e ca o papusa sau gargarita - ca are un halat de baie ca o gargarita. e asa fain ca o stia toata lumea si cand am intrat in vestiar toti vorbeau cu ea. astia mai mari sunt asa simpatici cand ii baga in seama pe copii mai mici.

si am fost fascinata de copii mai mari, era o grupa de 4-5 ani, nu aveau nici o treaba copii aia, toti stiau sa inoate si sareau din diferite pozitii (sub supravegherea antrenorului), inotau pe sub apa, mi s-au parut f tare

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Sunt asa suparata mi-a iesit prost papanicolau, dupa ce 3 ani a fost ok; cred ca stiti ca inaite sa o am pe Rebeca am taiat din col din cauza de celule precancerigene (CIN 3 spre 4); acum tre' sa fac genomizarea HPV si colposcopie, sa vedem cum stau. Macar am nascut 2 copilasi. uf! cea mai urata veste! sper totusi sa nu fie chiar asa de nasol.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ochidut, unde mergi cu Larisa la inot si cat platesti?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput