Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
puiutz_mic spune:
Oare daca are febra pana in 38, pot sa-l scot la plimbare pe Raducu? Pediatra zicea ca pana sambata sa nu-l scot Bietul copil, cum sa-l tin in casa 3 zile cand e asa de frumos afara?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
adrianaBuc spune:
MICHELLLEEEEEEE, LA MULTI ANI! Sa fi sanatoasa si fericita 100 ani!
ochidut, poate trebuie sa gasesti pe cineva mai organizat care sa te traga periodic de maneca; e nasol cu taxele, mai ales acum cand statu' e fomist. Daca intarzi la plata te trezesti imediat cu poprire.
histamina, ma bucur tare pentru voi! Ti-ai luat o piatra de pe inima.
crispro, poate ca V vrea sa iti amiteasca din cand in cand cum era cand nu dormea noaptea. Fi optimista!
bumblebee, bafta maine. Poate suna totusi si nr 1.
puiutz, eu nu pot sa te ajut cu sfaturi. Rebeca a facut 1 singura data febra pana acum si nu am experienta. (Sper sa nici nu mai faca curand.)
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Oare daca are febra pana in 38, pot sa-l scot la plimbare pe Raducu? Pediatra zicea ca pana sambata sa nu-l scot Bietul copil, cum sa-l tin in casa 3 zile cand e asa de frumos afara? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Pai teoretic ce e pana in 38 de grade nu e febra....Eu il scoteam dar ar fi indicat sa evti contactul cu alti oameni caci organismul lui este slabit si poate lua cine stie ce alte boli
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+
puiutz_mic spune:
Adriana si eu va doresc la fel, fara febra, fara imbolnaviri!
Baby saru'mana de sfat, uite recunosc ca la asta nu m-am gandit. Probabil de aceea m-a sfatuit dr. sa nu-l scot din casa, ca sa evitam alte imbolnaviri pe fondul sistemului imunitar slabit.
Cand s-a trezit din somn dupa-masa avea capul ud de parca il spalasem pe cap si hainutele cam lipite de el. Sper ca e de bine cu transpiratia asta. Data trecuta cand a facut rosu in gat dupa ce a transpirat asa masiv nu a mai facut febra. Sper sa fie si acum la fel.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crispro spune:
Puiutz, si V are 38, eu l-am scos, ca e vioi de numa si tb sa il las un pic sa alerge in voie.
Adriana, tare te admir pt cum te descurci cu toate!!!
Sa-l ajutam pe Alex
michelle1981 spune:
Multumesc pentru urari, dragelor! Mi-au mers la suflet toate urarile!
Va invit la ceas de seara la o felie de tort si una de lasagna (am facut si de post)
Tocmai au plecat musafirii si mi-a adormit mandra, asa ca acum stau intinsa si ma odihnesc ca azi am facut maraton la cumparaturi, la bucatarie si apoi la joaca afara.
Puiut - sanatate multa lui Raducu.
Ochidut -
Alina - bafta multa pt jobul pe care il doresti tu
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu
tina_80 spune:
La multi ani Michelle!!! Sa fi sanatosa, iubita si fericita in continuare!
Ochidut, te imbratisez si iti doresc sa fi puternica sa treci usor
Nicole, felicitari! Ma bucur sa aud vesti bune! Bravo!
Citesc si mai revin sa mi dati un sfat ca R mi e cu muci
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauri_ca Michelle, la multi ani! Ochidut, fii optimista, trebuie s-o scoateti la capat! Azi Stefi a reusit sa ma scoata din pepeni, desi eu sunt f. calma din fire. A inceput ziua prost, s-a trezit la 6, culcata la 12 noaptea(eu la 1). A adormit inapoi pe la 7:30 si a dormit pana la 10:30. La micul dejun a facut figuri maxime, a mancat mai putin de jumatate de ou fiert. Eu n-am mai pomenit copil asa incapatanat, n-am reusit s-o fac sa manance sub nici o forma, nici afara in leagan, nici cu vorba, nici cu pacaleli, i-am bagat fortat un dumicat in gura si l-a scos imediat. Inainte de nani am zis sa incerc totusi sa-i mai dau ceva , asa ca am deschis frigiderul si cat m-am intors cu spatele sa pun oala pe masa, a luat in brate un borcan de 1,5 l cu castraveti in otet pe care binenteles ca l-a scapat pe jos. Dai si aduna cioburi, catraveti, spala pe jos, mirosea toata bucataria a otet. Cand sa-i dau sa manance iar mofturi, plans, ascuns capul sub tavita de la scaun, ma rog cu chiu cu vai a luat 5 dumicati dupa care, gata, n-am mai fost chip sa-i dau. Acum doarme, sa vad daca o manca ceva cand se trezeste. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Nu te supara pe mine dar tb vazuta si partea buna...cand am citit am crezut ca s a accidentat cu cioburi.
Fii optimista ca maine v a manca si v a recupera
tina_80 spune:
Crispro, Puiutz, multa sqnatate lui V si R, offf e tare greu cu febra asta...
Si R al meu s a trezit de dimineata infundat si cu muci, N a mai racit de ceva vreme, nici nu mai tin minte si daca tot mi a venit si dna la curatenie am spus sa iesim sa ne facem programul stabilit cu o zi in urma, sa mergem la mall, la c&a sa i cumpar chiloti si maieuri lui R, m am dus sa o iau si pe mama sa il las la spatiu de joaca cu ea pana ma uit prin magazine. La 30 min ma suna mama ca plange dupa mine va dati seama cum o sa fie la cresa. L am luat, am mers acasa, i am dat sa manace si l am culcat cu Cata( mi a facut bucurie azi ca a venit devremeee) s a trezit dupa 2 ore plangand ca avea nasul infundat. L am linistit ca aveam si mancarea pe foc(ciorba de zarzavat si spanac) si a tot stat dupa mine pana am iesit inparc, nu vroia nici la Cata, se juca cu el dar din bratele meu. Pana la urma i am trimis afara ca sa mai fac si eu ceva curatenie, am terminat la 7 pm, a plecat dna si am iesit si eu dupa ei.
Cand am ajuns acasa i am dar iar oscilo, sinupret si prospan. Le lua numai cand ii spuneam ca mami plange si se supara....m am mirat si eu cat se sensibil a fost azi, ca de obicei il doare in 14 daca ii spun ca mai supara
L am adorMit la 9 si acum i am pus o ceapa n camera
Voi ce tinctura puneati pe un scutecel langa patut de era copilul fresh a doua zi?
La dr am sunat azi, n a raspuns, am sa sun si maine.....
Noapte buna delfinariu!