Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

oana, ai aruncat pastila si ai fugit? :)) toate cred ca vrem sa cumparam incaltaminte.
eu trebuie sa imi cumpar si pt mine, si nu imi place deloc sa merg la shopping

iuliana, s-o fi smecherit dar nu inteleg de ce ca tot cu el in pat dormeam si inainte
ma duc sa o trezesc pe mara ca nu o mai las sa doarma mai tarziu de 3-3:30, altfel adoarme foarte tarziu seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

oana,
dar 33-34 nu au? ca eu atata port.
vb serios.
ai un link,ceva?

multam fain

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

ba da, au...nu stiu daca sunt monstre...dar incaltaminte au nr astea
link nu am...vezi cauta pe net

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

pe ce site sa ma uit?

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

eu am fost la ei la magazinul de prezentare

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fete dragi,

imi scot si eu nasul afara, ca ursul din barlog Eu va citesc dar nu prea apuc sa scriu ca stam tot mai mult pe-afara, ce bine ca s-a incalzit

La multi ani Mihaela! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, iar la aniversarea viitoare sa fii mami fericita cu doua comori!

crispro, crissy

Bumblebee daca nu e sa fie nici unul din job-uri macar ti-ai facut incalzirea...si inseamna ca pentru tine se pregateste ceva mai bun. Te imbratisez si stiu ca vei reusi!

Cris_serban te asteptam la Cluj si sper sa ajungem sa ne intalnim! Ma bucur ca Riana e mai bine.

Histamina ce veste buna! Ma bucur enorm pentru Sebi!

Ochidut

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

pai Histamina cred ca in curand iti vei gasi si pantofi cu toc......Am vazut fete de clasa 5 asa machiate si imbracate de aratau de 18 ani....Te mai miri dupa aceea ca vine fata acasa gravida la 12-13 ani....
Cred ca industria se va adapta noului trend si vor scoate si pantofi cu toc pentru fete de peste 10 ani asa ca ...in curand vei purta si tu tocuri

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Papuci Melania Copii vine in ajutorul dumneavoastra !

Alegeti-va online perechile de papucei si marimile pe care doritii sa le probati, si noi vi le aducem acasa !

Costul este acelasi, nu exista obligativitatea achizitionarii sau taxa de transport.

Anunt valabil pentru Cluj-Napoca si imprejurimi.

Asta am vazut pe facebook la papuci melania copii

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ochidut, iubita, imi pare rau ca aveti probleme.. Sper sa iesiti cat mai repede la liman.
Eu cu statul roman sunt lamurita, sictirita . Primesti niste penalizari de te doare mintea cand ai de dat bani la stat, cand e sa-i primesti, uff, atat atat de greu, ei nu mai platesc penalitati. Mama lor de nenorociti .

Nicole, asta e intr-adevar o veste extraordinara!! Ma bucur f mult pt voi, dar mai ales pt strumf!

De la nr.1 nu a mai sunat, dar am fost azi la nr.2 si m-au chemat si maine la proba practica. Proba practica la auzul careia ma umfla rasul, ca eu nu am mai lucrat cu programe de contabilitate. Le-am spus totusi dinainte.
Am aflat ca aici se lucreaza si sambata, deci astept sa vad ce oferta mi-ar face, ca nu fac compromis doar de dragul unui compromis .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Bumble iti tin pumnii sa iasa bine cu nr. 2! Dar daca nu iese inseamna ca te asteapta altundeva ceva mai bun!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici dragi!

Zilelea astea am avut mult de munca la birou...

La multi ani, Michelle! Multa sanantate si iubire!

Bumblebee, bafta maine! Daca e vorba de contabilitate generala, sa stii ca nu e greu deloc. Bagi datele in program si ti le calculeaza pe toate cele.

Histamina, ma bucur pentru voi.

Ochidut, sper sa rezolvati problemele cat mai curand. Si noi suntem intr-o situatie de genul asta. Sotul nu s-a catacdisit sa treaca apartamentul pe numele lui la fisc din 2006.

Multa sanatate la bolnaviori.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

fete, legat de MI3 ati mai stabilit ceva? Nu vreti sa ne intalnim la mare?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput