Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Sunt asa suparata mi-a iesit prost papanicolau, dupa ce 3 ani a fost ok; cred ca stiti ca inaite sa o am pe Rebeca am taiat din col din cauza de celule precancerigene (CIN 3 spre 4); acum tre' sa fac genomizarea HPV si colposcopie, sa vedem cum stau. Macar am nascut 2 copilasi. uf! cea mai urata veste! sper totusi sa nu fie chiar asa de nasol. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
imi pare rau ca nu ai vesti tocmai bune din pacate si eu astept rezultatele analizelor si am emotii am trecut cam prin ce ai trecut si tu numai ca nu a fost rezectie de col ci numai conizatie!
Alice_Elena spune:
anca, ai reusit sa ajungi dupa vlad?
adriana, imi pare rau pt rezultatele proaste. dar incearca sa stai linistita si sa fi optimista pana termini toate analizele, ca nu te ajuta cu nimic stresul
anca_vlad spune:
Nu nu am ajuns, am vorbit cu invatatoarea si i-am expliacat ca imi esteimposibil sa ajung si ploua si nu pot sa las copilul in ploaie si sa il duca ea acasa!
Alta data sa anunte din timp!
paula_m spune:
Adriana, dar eu stiu ca papanicolau se face la 6 luni de la nastere, ca altfel poate da rezultate eronate. Nu e asa? Totul o sa fie bine, o sa vezi...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
tina_80 spune:
Crispro sa treaca oboseala, dacatrece raceala si reluati remediile sigur v a fi mai bine
Ochidut, multumesc
Am sa ies mai tarziu sa cumpar sa l am in casa si sa i pun si deseara
Aseara, l am culcat tot in camera mea cu toate ca mi a trecut ideaa de a l culca. U mine, dar cum mi a venit aasa mi a si tecut, i am pus ceapa si sirop de pin pe un prosopel ...din desperare...lnu radeti de mine
Ce bine ca Larisei ii place la balaceala
Adriana tu esti o mamica puternica, ai timp pt toate, esti curajoasa....tb sa ti faci timp si pt tine si sa urmezi sfatul dr....iar daca o iei din timp sigur v a fi bine. Bine ca ai descoperit la timp
Am fost si noi la dr
Tratament pt 7 zile
Isoprinosin, 1/2 tb/ 8 ore
Rinonef-t, 1 pic de 3 ori/ zi, dupa ce se aspira nasucul
Tantum, 3-4 puf/ 3 ori/ zi
Prospan sirop2,5 ml/ 3 ori/ zi
Am intrebat de cresa mi a spus sa nu l duc, ci la 3 ani la gradi.
La noi sunt crese numai de stat si mi a spus ca alimentatia e slaba si copii cu raceli puternice.....nu l mai duc ii punem bona....deci iar ne am sucit
I am spus de analize, mi a scris sa i fac cateva.
La putza s a uitat a zis ca e f bine..are ceva smegma ca vroiam sa merg de sapt trecuta cand am vazut, dar am citit articolul pus de ELADEEA si m am razgandit. Am avut noroc!
M am mai luat si de Cata ca el i a facut baie vreo 2 seri, sapt trecuta si l am certat ca nu l a spalat bine.
Ma bag la nani
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui paula_m Adriana, dar eu stiu ca papanicolau se face la 6 luni de la nastere, ca altfel poate da rezultate eronate. Nu e asa? Totul o sa fie bine, o sa vezi... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
cand ai CIN 3 spre 4 esti ceva mai prudenta!
adrianaBuc spune:
paula, eu trebuie sa il fac la 3 luni pentru ca am avut belele. E greseala mea ca nu l-am mai facut de ceva vreme, am mai mult de 6 luni de la ultimul. Dar na, am zis ca nu mai am surprize dupa atatia ani de rezultate bune. Si eu sper sa fie o modificare datorata nasterii cumva... din pacate, acum am un stres in plus, nu avea suficiente pe cap.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
baby78 spune:
citat din mesajul lui paula_m Adriana, dar eu stiu ca papanicolau se face la 6 luni de la nastere, ca altfel poate da rezultate eronate. Nu e asa? Totul o sa fie bine, o sa vezi... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Si mie docorila la fel mi-a spus sa fac papnicolau dupa 6 luni de la nastere ca abea atunci este concludent.
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+
puiutz_mic spune:
Adriana, tinem pumnii sa fie totul bine! Din cate stiu si eu de la alte mamici, dupa 1-2 nasteri orcum nu mai iese bine Papanicolau, adica iese gr. 2 sau 3 de obicei. Acum nu stiu la tine cum o fi, daca zici ca inainte de Rebe a trebuit sa tai din col . Dar medicul tau ce a zis? E posibil sa fie influentat rezultatul de nasterea recenta? Inca o data, pupici si o imbratisare stransa, sa iti dea putere!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Si mie docorila la fel mi-a spus sa fac papnicolau dupa 6 luni de la nastere ca abea atunci este concludent. Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 20+ |
Eu ca sa fiu mai "Sigura" l-am facut la 1 an si 7 luni de la nastere . Adica vreau sa spun ca am intarziat al naibii de mult, dar din fericire a iesit bine. Nu mi-au dat rezultat cu grade (Synevo) dar explicatiile par ok, adica nu am modificari de nici un fel, doar o inflamatie nespecifica cica. Azi trebuia sa ajung si la gineco dar vad ca nu m-a sunat inca sa-mi spuna la ce ora sa vin... Sper sa ma poata primi, ca eu am programare abia pe 30 aprilie.
Eu merg mai mult pentru durerile post menstruatie pe care le am. Si pentru durerile de sani.
Ochidut da, o sa fie greu sa ne pastram sanatosi cu mancarea din ce in ce mai nesanatoasa. Si mie mi-e groaza ca n-o sa-l pot feri pe Raducu de mancarea proasta
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!