Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
puiutz_mic spune:
Raducu e cu muci care nu curg ... Dimineata l-am aspirat dar nu a iesit mare lucru.
Extractul de coacaz negru e ok parca pt. asa ceva. Dar daca il am desigilat de 1 an, o mai fi bun? Sau mai bine cumpar altul?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
anca_vlad spune:
fluimucilul e foarte bun, daca e nedesfacut si nu e depasit ca termen de valabilitate e ok!
ochidut spune:
Adriana imi pare rau E greu sa primesti vesti din astea proaste, mai ales ca acum ai atatea pe cap, asta iti lipsea Dar ai incredere in tine, esti puternica si treci peste toate. Vorba ta, te-a ajutat Dzeu si chiar cu problemele astea ai facut 2 minunatii de copii.
Larisa merge la Alexandreea la inot si iese cam 420 lei/luna cu antrenor individual (vezi ca abonamentele ei le au in euro, sunt pt 8 sau 12 sedinte dar pt ca e vb de copil mic poti sa le faci sedintele timp de 2 luni). La Barry Spa iesea cam 350 - pana in 400 lei/luna tot cu antrenor iar la Baby Spa era 420 lei/luna dar inrai tu cu copilul in apa, grupa de 8 copii fiecare cu parintele si cu 2 antrenori care treceau pe la fiecare si le aratau ce sa faca. Toate sunt pt sedinte saptamanale/4 pe luna.
Sau iti poti face abonament de adult la orice piscina si o iei cu tine, la ele mai multe gratuit.
Duminica am fost la Diamond club - e in Tineretului, noi am avut abonament la ei 1 an si a fost tot timpul ok si mereu am vazut ca erau multi copii, dar mai mari, cu grupe. Pt ca nu mai avem abonament, am platit intrarea dor pt noi, 40 lei/pers si L a intrat gratuit si s-a balacit cu noi.
uite www.youtube.com/watch?v=-ltOymwXvAY" target="_blank"> aici cu mine dar nu se vede f bine ca suntem mai departe si nu putea P da zoom.
www.youtube.com/watch?v=ZyrsN339LUQ" target="_blank"> cu antrenoare - e f scurt sau http://www.youtube.com/watch?v=HQHT7vkrMtw]cu antrenoarea 2[/url]
sunt filmari cu telefonul, deci nu se vede cine stie ce. pana acum eram atenta la ea, dar de acum ma relaxez si iau camera
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Raducu e cu muci care nu curg ... Dimineata l-am aspirat dar nu a iesit mare lucru. Extractul de coacaz negru e ok parca pt. asa ceva. Dar daca il am desigilat de 1 an, o mai fi bun? Sau mai bine cumpar altul? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! eu ii dau sinupret pt muci care nu curg. cu extractul vezi pe cutie daca e expirat sau nu. eu i-am dat chiar daca era deschis mai demult, atata vreme cat e in termen |
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Si noi tot cu Sinupret pt muci care nu curg. Dar din ce am vazut eu pe prospect la Sinupret, e bun pt raceli in general.
Mie mi-a zis dr sa nu-i dau nici un fel de medicament care e deschis mai demult de o luna. Si scriu pe fiecare sticluta cand o deschid si le arunc. Cand a fost bolnav la fiecare 2 sapt nu aruncam nimic, acum nu le mai incep.
Am facut comanda la tricicleta smart trike. De lux nu am gasit-o nicaieri, am sunat la vreo 4 site-uri si nu au mai gasit-o la producator, si am comandat zoo, cu 100 de lei mai scumpa. Acum m-au sunat ca mi-o aduce in 1/2h, va spun cum e.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
puiutz_mic spune:
Anca, Ochidut, Paula saru'mana mult! Acum am fost la el (doarme) si vad ca respira bine, dar cand l-am culcat ii cam haraia nasucul. As incerca si eu cu sinupret. I-am trimis pediatrei un sms dar vad ca nu mi-a raspuns... Nu stiu daca sa0i mai dau Nurofen, ca deja a reinceput cu scaunele lichide
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Sunt asa suparata mi-a iesit prost papanicolau, dupa ce 3 ani a fost ok; cred ca stiti ca inaite sa o am pe Rebeca am taiat din col din cauza de celule precancerigene (CIN 3 spre 4); acum tre' sa fac genomizarea HPV si colposcopie, sa vedem cum stau. Macar am nascut 2 copilasi. uf! cea mai urata veste! sper totusi sa nu fie chiar asa de nasol. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Off, capu sus sa nu fie ce e mai rau.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
gabrielaene spune:
Bine v-am regasit mamici de delfinasi!
A trecut foarte mult timp de cand nu am mai aparut pe aici,am avut 2 tentative,una cand eram graviduta,apoi cand Maria avea vreo 6 luni, mi-a fost destul de greu singurica cu 2 pitici,a trecut perioada aia,a venit alta,fiecare varsta cu greutatile ei,dar parca acm e mai frumos,se joaca impreuna,ma lasa sa respir si incerc sa ma bucur de ultimele luni petrecute ca mama fulltime.
Felicitari mamicilor care au adus pe lume piticl cu nr 2 iar celor gravidute sarcini usoare si la termen!
Citesc zi de zi peripetiile delfinasilor, e minunat,trec pentru a doua oara prin etapa asta si parca tot as mai vrea dar poate peste ceva ani.E minunat dar uneori mai ai nevoie si de o pauza
Sanatate multa delfinasilor bolnaviori!Primavara mi se pare mai pacatoasa ca iarna in ce priveste virusii.Sunt imprastiati peste tot.
Pitica mea s-a ales si ea cu o viroza eruptiva numai ca nu stim care este.Ea nu a fost vaccinata ROR si inclin spre rubeola sau roseola.
Mamicile cu pitici mai mari,v-ati lovit de roseola? Acum e pe terminate dar ii voi face niste analize peste o luna sa vedem ce a fost.
In rest ce sa va mai povestesc? E in continuare fotomodel,nu se omoara cu papa,cere tot ce vede dar doar sa guste. Vorbeste muuult,mi-e tare draga. Matei a vorbit foarte tarziu iar acum mi se pare ciudat sa o vad asa piticuta si vorbeste atat de clar
E cumintica(mai are si ea perioade de crize si plans), vrea mult in brate,e foarte atasata de mine,suge degetul la greu(ceea ce nu-mi place) dar o las la sfatul pediatrei.
Cam atat imi amintesc acum!
Mult succes celor ce merg deja la gradi!
--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
gabrielaene spune:
Puiutz ,Nurofen nu e indicat cand scaunele sunt mai moi si nici pt cei cu probleme digestive. Pt nasuc si noi am folosit Sinupret dar nu a dat mereu rezultate. Fluimucilul a fost retras de pe piata auzisem si gasisem si un articol cum ca ar fi interzis,pe langa altele printre care era si Zyrtec.Daca gasesc articolul pun aici un link.
--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008