Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***
Raspunsuri - Pagina 9
Lali_mete spune:
Buna din nou!
De aceasta data de acasa de la mine!
Laura ,copiii fac bine,am umblat hai-hui in ultimul timp. Am inceput cu o zi inainte de Paste,cand am plecat spre Bucuresti,cu Paul usor deranjat la burtica de la pate papat cu lingura. Pe autostrada a vomat,l-am bagat in pijamale si a dormit pana la destinatie. Am tras de doua ori pe dreapta ca ploua prea tare,cand venea cate un TIR din sens opus ne acoperea cu apa,spre bucuria Teodorei. Am ajuns aproape de miezul noptii. A doua zi ,adica prima zi de Paste,am participat la o petrecere de taiat din motz , in timpul petrecerii am fugit si aproape de Targoviste,la o prietena de la buburuze. Foarte placute cele 3 ore cat am stat la ea! Are o fetita cu care Paul parca se cunoastea de o viata,asa de frumos s-au jucat,sotul meu si sotul ei s-au placut,eu cu ea deja ne placeam dupa multele ore vorbite la telefon intr-un an si jumatate.
Duminica mi s-a stricat telefonul,probabil de la balutele Teodorei ,si nu am avut nici un numar de telefon ,decat doua sau trei ce au fost si pe telefonul sotului.Imi era ciuda ca nu apucasem sa raspund mesajelor primite dimineata, in alt telefon nu mi-a aratat nici numerele de telefon nici mesajele. In fine, acum a inviat !
Luni dimineata am plecat spre Iasi , am ajuns pe la pranz. Copiii s-au comportat nesperat de bine la drum. Parca au mers numai cu masina de cand s-au nascut! Nu voma( in afara de episodul ala nefericit care nu prea a avut legatura cu masina) , nu plans,au facut nani ca si acasa ,au papat bine ,au ras tot drumul,in timpul cat au fost treji.
De la Iasi ne-am intors marti pe la pranz,am ajuns seara acasa. La intoarcere am avut si peripetii. In localitatea Insuratei a luat Vali prima amenda in 9 ani si o luna de condus,pentru ca avea viteza mare . Bine ca a fost doar atat. In Constanta am ajuns cu roata lasata,dreapta-fata. La Comana,la tatal meu,am ajuns fara capac la aceeasi roata,care s-a dovedit a avea pana. A schimbat roata,am ajuns la soacra sa ii inapoiem masina ,ne-a certat ca am intarziat. Ii trebuia masina sa mearga in oras in seara aia. Dimineata,la intoarcere in Constanta,am coborat din microbuz si am gasit capacul la roata... Deci,am fost norocosi zic eu,pana la capat.
Joi am plecat la sora mea ,la tara, pentru ca duminica sa mergem la cimitir. Azi PAul nu voia sa vina acasa dupa ce jumatate din timpul cat am stat acolo,a facut ASTA
Dana , imi pare rau ca te-au afectat atat de mult sarcinile . Poate nu va fi nevoie de operatie.
Ioana foarte frumoasa zona in care ati fost dupa descriere . Eu din lista aia de plante scrisa de tine,mare parte le-am recunoscut ca fiind si in plantusin forte.
Revin,ma apuc de gatit.
laura78nico spune:
Buna!
Lali ce ai gatit? POate venim la masa
ma bucur ca picii sunt bine, am vazut pozele cu Paul plimband carucirul. Un dulce foc.
Eu sunt in priza zilele acestea la servici.Am mult de lucru dar tot am intrat pe fuga. Pustii sunt bine.
Va pup
laura78nico spune:
pe unde sunteti dragele? Nu de alta, dar vine ploaia, iar eu vad ca sunt singura cuc pe aici...
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico pe unde sunteti dragele? Nu de alta, dar vine ploaia, iar eu vad ca sunt singura cuc pe aici... Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Eu am dormit ! De la 13 pana acum langa Teodora,ca Paul e de ieri la socrela .
Inca sunt buimaca....
danangie spune:
Buna seara fetelor
LAURA
LALI ce peripetii si ce program incarcat. Brovo voua. Am vazut pozele cu jr si e tare frumos!
Noi..nimic nou...azi e ziua Italiei si copiii sunt acasa.
Marco e pe antibiotic din nou...o tuse destul de naspa. Acum suntem binisor.
Va dorim o zi buna in continuare.
Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .
Pozici cu noi
laura78nico spune:
Buna fetele!
Dana sanatate multe la copii, in special lui Marco! Tu cum te mai simti? Ai inceput recuperarea? Multa sanatate!
Lali si tot nu mi-ai spus ce ai gatit?
Super faza cu somnul.
Ioana ai lipsit la apel. Ce mai faceti/
Eu aseara am facut prima tema cu Ramona. O pagina intreaga cu cifra unu.Era tare entuziasmata ca a reusit desi unii erau mai ciudatei.
In schimb juniorul este cu ambele maini in gura si foarte marait si nici nu prea a mancat. De dormit, a dormit azi -nopate vedem ce va mai fi azi.
Va urez o zi buna.
Lali_mete spune:
Laura,nici nu mai stiu ce am gatit atunci...
Aseara am gatit cel mai bun iepurrr(cum zice PAul) la cuptor , o ciorbita de perisoare .
Si azi am dormit cu Teodora. Soacra-mea a spus sa ma duc pe 1-2 mai dupa PAul asa ca o sa se bucure cam o saptamana de caprite, iepuri,gaini si caini. Azi am vb cu el la telefon ,si mi-a spus ca i-a dat sa manance lui Carol ,catelul lui preferat , si ca face "bine" .