Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna ziua fetelor,

IOANA bine te-ai intors de excursie. Cum de ati ales Serbia?

Sanatate tuturor copii si mamici.
Si Marco vad ca a cam inceput sa tuseasca si are o gramada de muci si nu-mi prea place cum respira....de aceea de ieri aerosoli.
Eu sunt tot in medical. Naspa rau cu spatele asta. Am fost ieri la doctorul ortoped si din CD-ul RMN-ului a iesit ca am 5 protuberante si 2 hernii discale dintre care una maricica. Acum trebuie sa fac inot, fizioterapie, si tratament medicamentos. Sper din inima sa imi revin cat de cat si sa nu ajung la operatie. Cu copii asa mici nu imi pot permite sa ma operez.

Noi de Paste am stat acasa. Nimic special. Nu am facut nici macar curatenia de Paste.....din cauza spatelui nu am mai facut nimic in casa de o luna.

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

tare rau imi pare ca nu ti-a trecut durerea de spate. de la ce ai facut asa complicatii la coloana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ioana multumesc! Cred ca o sa-mi cumpar si eu.

Dana imi pare rau si ma rog sa scapi fara operatie. Stiu cum sunt mama a avut hernie de disc, iar sotul meu hernie cervicala si nici unul nu a scapat fara operatie.

Lali?

Mergi la inceput

acum am vazut ca Dana m-a intrebat cum de am ales Serbia

noi vroiam sa mergem in Macedonia, la Ohrid. numai ca am descoperit in ultima clipa ca RCA-ul meu nu acopera si Macedonia. asa ca am cautat o alta tara preponderent ortodoxa pentru sarbatori.

Mergi la inceput

Ioana cred ca a fost frumos. Multumim de pont. Am sa tin minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am scris,s-a sters,revin dimineata ca am nervi!

Sunt la sora-mea si mi s-a sters mesajul ...

Mergi la inceput

'neatza!

Lali iar nu esti acasa? Serios ce faceti? Ce fac puii?

Mie mi-e un somn, iar dimineata dormeau copii asa frumos!ca as fi stat numai langa ei.
Ma bucur ca este vineri, desi am inteles ca si in wk va fi vreme ploiasa, deci consemnati in casa.

Mergi la inceput

buna dimineata!

Mergi la inceput

Lali nu mai zici nimic?
Ioana? Pustii mei sunt in parc la Ursi in Herastrau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

IOANA pai 3 sarcini una dupa alta nu au fost din pacate floare la ureche ptr spatele meu.....meseria are si riscul ei.....sus si jos pacientii.........pe urma.....caratul baietilor cand aveam ditamai burta......ma rog.....asta e....acum incerc sa remediez prin inot, fizioterapie...trebuie inca sa le incep.....

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna fetele!
Am avut un wk agitat cu o mini petrecere, cu pregatiri pentru gradi ( Ramona) sunt cam obosita.
Dana din pacate asa este. Sper din suflet sa te refaci.

Mergi la inceput