Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Iar bantui singura pe aici?
va astept la o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Chritos a Inviat!

Bine v-am regasit. noi ne-am intors din mini excursia noastra din Serbia. ce sa va povestesc? Carol a fost neasteptat de cuminte pe drum. Serbia este o tara extrem de frumoasa, parcul national Tara (unde am fost noi) este extraordinar. rar mi-a fost dat sa vad asemenea peisaje undeva in lumea asta. a plouat dar asta nu ne-a oprit sa mergem sa admiram peisajele.

daca iubiti muntele si linistea, daca nu vreti sa fiti asaltati de magazine peste tot si de buticuri care vand toate chinezariile, daca nu vreti sa auziti muzica tare de la toate terasele ingramadite, si daca cautati oameni linistiti care nu vor sa av fure si nici sa va ia pielea de pe voi atunci va recomand Parcul National Tara.

Mergi la inceput

Carol se plange din nou de ureche. am ajuns la un control si la Timisoara. Acolo am gasit un medic normal la cap care mi-a zis sa NU-i dau antibiotice si nici alte pastile. sa-l urmaresc sa vad cum evolueaza. asa ca aseara m-am oprit la Dacia Plant, in cluj, si am cumparat tot felul de leacuri din plante pentru copil. am luat inclusiv un antibiotic natural (!!!). azi ma duc sa iau un antiimflamator natural, tot pentru pitic

Mergi la inceput

Ioana antibiotic natural? pentru ce este bun?
Ce are Carol la ureche?

Mergi la inceput

laura, el a avut o otita. si a tot recidivat.

antibioticul asta natural e de la fares si se numeste BIOSEPT. contine muguri de plop, isop, hrean, cuisoare, iarba mare, elei esential de ti-tree, ulei esential de fenicul, ulei esential de cimbru.

are un gust teribil de rau si un miros extrem de puternic.

Mergi la inceput

Buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!!!!

Vin si eu din urmaaaa!!!

Mergi la inceput

Buna
Sunt pe aici, dar am treaba multa, vorbim un pic mai tarziu.
Si Ioana este bun pentru orice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

IOANA bine te-ai intors de excursie. Cum de ati ales Serbia?

Sanatate tuturor copii si mamici.
Si Marco vad ca a cam inceput sa tuseasca si are o gramada de muci si nu-mi prea place cum respira....de aceea de ieri aerosoli.
Eu sunt tot in medical. Naspa rau cu spatele asta. Am fost ieri la doctorul ortoped si din CD-ul RMN-ului a iesit ca am 5 protuberante si 2 hernii discale dintre care una maricica. Acum trebuie sa fac inot, fizioterapie, si tratament medicamentos. Sper din inima sa imi revin cat de cat si sa nu ajung la operatie. Cu copii asa mici nu imi pot permite sa ma operez.

Noi de Paste am stat acasa. Nimic special. Nu am facut nici macar curatenia de Paste.....din cauza spatelui nu am mai facut nimic in casa de o luna.

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Buna
Sunt pe aici, dar am treaba multa, vorbim un pic mai tarziu.
Si Ioana este bun pentru orice?

Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Laura, pe el scrie ca este recomandat in infectiile respiratorii, urinare si inca ceva, dar nu mai tin minte. ma uit diseara si iti spun.

Mergi la inceput