Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Stiu ca este prea devreme, dar de maine nu mai vin la servici si cred ca nu o sa mai am vreme de net, asa ca:

va urez din suflet Paste Fericit sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu vopsesc oua,voi?
Laura,vin si la tine,cum sa nu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!!

Am disparut in peisaj, am citit si pe o ureche a intrat, pe alta a iesit . Am retinut ca lali are o noua surioara: FELICITARI!!!!sa traiasca, sa fie sanatoasa si fericita!

Noi ne-am intors din tara unde am rezolvat tot ce mi-am propus, iar acum L a inceput gradinita. E greu, a plans foarte mult, acum suntem la stadiul de lasat suparat si gasit cu o lacrima in ochi, cand ma vede. Dar suntem pe drumul cel bun...si poate chiar o sa ii placa daca adaptarea nu va mai fi intrerupta de we, Paste, raceala (acum).
Treburile sunt in toi si la mine acasa, acum miroase a cozonac peste tot, mama s-a ocupat de tot.
Spor la treaba tuturor!!!!!!!!!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetelor,

Lali sa-ti traiasca surioara.

Kem acomodare usoara lui L.

Ioana drum bun si vreme si mai buna.

Laura iar ati racit? Eu sunt varza. Am puroi din gat pana in urechi.

Trecand peste durerile de gat si urechi, astazi am avut si eu liber de la munca asa ca am mai bucatarit si eu un pic, am mai citit un pic pe aici... acum am terminat tarta cu visine pt ca cozonac sau pasca nu framanta nici moarta. Am facut niste chiftelute, o ciorbita si gata ca noi oricu plecam mai dimi la tara.
Sper totusi sa nu ploua chiar asa cum se anunta la TV ca atunci ne-am ars. Nu stiu cum il tin eu pe Rares in casa daca ploua.
In fine, vom trai si vom vedea.

Va urez si eu de pe acum Paste Fericit! Sa va luminati mintea si sufletul in noaptea de inviere. Sa profitati de timpul pe care il petreceti in familie si sa va jucati cu totii ca niste copii mai mari cu copii mici. Si cam atat imi vine acum in minte.

Va pup si ne auzim cu bine cand se va putea. Oricum, voi de mine nu scapati.

Mergi la inceput

Buna! si Hristos a inviat!

Kemsy bine ai revenit, sanatate ,multa lui L si acomodare usoara la gradi.Stiu ca e putin mai dificil la inceput asa ca rabdare muilta.

Monica din pacate acum Ramona tuseste si Mihai stranuta la greui asa ca suntem pe nurofen si eurespal sa vedem ce o fi. petrecere frumoasa la tara chiar daca ploua! Si multa sanatate tie sa te faci bine

Pupam si celelalte fete chiar daca nu au mai aparut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hristos a inviat!!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Cu adevarat a inviat!

Fetelor va urez unPaste fericit alaturi de familiile voastre!
Noisuntem undeva la 20 km de Bucuresti, maine dimi plecam la Iasi.

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Hristos a inviat! / Adevarat a inviat!

Lali te-am ratat si de data asta. Dar vara asta sigur reusim noi sa ne si vedem.

Laura imi pare tare rau ca nu sunt bine copilasii.

Noi suntem la tara. Ieri a fost frumos. Astazi a cam plouat dar asta nu inseamba neaparat ca nu a fost frumos. Rares s-a transformat intr-un mic porcusor dar s-a simtit extraordinar in noroi. Eu am o durere de gat si de urechi infeenala si care nu ma lasa sa ma simt si eu mai bine dar sunt multumita ca Rsres e bine.

Scuzati unele greseli de scriere dar sunt pe tel mobil si e mai greu cu scrisull.

Va pup pe toate si petrecer frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

HRISTOS A INVIAT!

LALI sa-ti traiasca surioara si refacere rapida mamicii.

GIANI

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna fetele!Adevarat a inviat!

M-am reintors pe baricade la servici. Noi suntem la fel Ramona tuseste si Mihai mai are mucisori, dar parca mai putini.Am fost pe la socrii si acasa mai ales ca duminica a plouat de a rupt in Bucuresti.

Mergi la inceput