Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

seara buna, dsragelor!

noi am avut cateva zile agitate la sericiu, plus eternul coleg care le stie pe taote si-a dat in stamba!!! asa ca m-am mai si enervat pe deasupra.

noi suntem bine, ne bucuram de primavara si de caldura. mai ales ca avem padurea in spatele blocului. mergem in fiecare seara sa ne plimbam prin padure, sa-l cautam pe domnu iepuie si pe doamna vumpe

este o singura problema... capusele! azi ne-am baricadat in haine ucm ne-a zis domnu doctor: pantalonii in sosete, nu am stat pe iarba, nu am stat pe loc. si, cu toate astea, una destul de mare spre foarte mare se urca voioasa pe pantalonii lui Razvan... singurul care, de altfel, nu avea nadragii in soseste pentru sinplul motiv ca sosetele erau cu talie joasa am zis ca-mi vine rau cand am vazut dihania cocotandu-se pe el, mai ales ca la cluj sunt deja 6 cazuri confirmate de Lyme...va dato seama ca ne-am puricat cand am ajuns acasa de ziceai ca ne uitam dupa o harta secreta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

BUna!

Ioana te inteleg si eu astfel de colegi....
Cat despre capuse si mie mi-e groaza. Am mai citit cate ceva pe DC despre anumite spray-uri sau solutii. SIncer nu stiu daca au facut dezinsectie in Herastrau pe unde umblam noi.

Va pup!

Mergi la inceput

Ce faceti in minivacanta?
Eu lucrez pe 30 , maine avem un botez...asa ca nu plecam nicaieri. Dar nici planuri nu am de sarbatoare ...poate vom iesi pe undeva sau in parc daca nu altceva.

Va urez o minivacanta excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

L-am inscris pe Paul la gradi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Un mic,o bere,ceva?

Mergi la inceput

Felicitari Lali. Eu sunt chiauna, dar cine s-a zbantiut aseara?
In rest toate bune, in seara asta fac desinsectie in Herastrau pentru capuse. Asa ca voi merge mai linistita. Mai vorbim maine .

Mergi la inceput

salutare, lume buna!

BIne v-am regasit Noi lucram si azi si maine dar in we am petrecut nemaipomenit

sambata am fost la Sarmisegetusa unde ne-am simtit extraordinar de bine, al amergat prin padure si ne-am jucat cu gusterii (cetatea, insa, este din ce in ce mai degradata). apoi am plecta la Sebes la un coleg de serviciu care are o curte imensa. am facut un ceaun (gulas de vita si miel). duminica am fost la un mititng aviatic la Rapa Rosie si dupa-masa am fost la zilele Cetatii Albei

va spun, a fost MINUNAT!

Mergi la inceput

Badoooo, Lali, badooooo!

Mergi la inceput

Super program Ioana! Intotdeauna ma dai pe spate. Felicitari!

Noi lucram numai azi. Maine o sa fiu acasa. Nu cred ca vom pleca pe undeva. La mine e o liniste la servici... asa ca am lucrat cam tot ce imi promisesem.
Pana una alta va trimit un

Mergi la inceput

multumesc frumos, Laura!

Mergi la inceput