Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

deci, la Cluj ninge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Sunt si eu in zona, am la cuptor praji cu banane si nuci si aluat pt pizza la masina, o sa fac de 2 feluri, numai cu legume, si una cu carne.

Bianca mai nou se trezeste si la 2 si la 6 pt lapte. Am incercat azi-noapte sa ii dau apa si a zis clar "tapti" asa ca m-am conformat. Sper sa renunte la laptele noaptea pana la 3 ani

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Sa va mai zic de Bianca, a inceput sa bolboroseasca tot mai mult si din cand in cand mai scoate si un cuvant real in discursul ei. A inceput sa se joace mult cu papusile, le leagana sa le adoarma, le canta, le da biberon, suzeta, papa din lingurita, le cara peste tot dupa ea, inclusiv la gradi are 2 papusi mari pe care si le duce/ aduce.
Danseaza pe orice melodie, zgomot, sonerie. Eram intr-o zi in parcare si se auzea muzica tare dintr-o masina parcata si s-a dus langa ea si a inceput sa danseze

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Michelle incearca si tu ca Racusor sa-i diluezi treptat LP-ul de noapte cu apa sau ceai. Sau poate ai incercat deja...

Ce scumpica e Bianca cum se joaca ea de-a mamica cu papusile

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

puiutzcum mai e Raducu cu kk? Mai face noaptea? Mai plange cand face kk?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Paula, ai facut lasagna? Eu fac reteta dupa cutie, doar ca fac cantitate mai mare de sos bechamel, ca imi place f. mult.
Si Stefi se joaca cu un bebelus, il plimba, il culca, inveleste, ii da apa cu bibe si papa cu lingurita, danseaza cu el tinandu-l de manute, asa imi e de draga cand o vad ca se joaca ca un copil mare. Si ii place mult sa se joace cu masinute de-ale lui Radu.
Eu acuarele si plastilina inca nu-i iau, si asa e dezastru in casa si imi deseneaza cu creioanele pe pereti. O sa vina vremea si pentru activitati din astea.
Puiutz, si noi luam vigantoletten de 500 cam de asta vara, iar fontanela mai are doar putin si se inchide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, tare scumpa e Bianca! Am vazut-o hranind papusile- vei avea mare ajutor in casa dupa ce vine bb2 :)

Crissy, Hercule zici??? Ti-am vazut fetele in poze, ce m-am distrat. Dar se catara Bea peste tot, nu gluma! Si Elise, deja cu integrame!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

ha ha..laurica, e prima data cd fac..si am facut puuuutin sos si gros!..si pe la jumatate cd era in cuptor, mi-am dat seama ca foile nu au in ce fierbe...
si am inceput sa adaug toate chestiile lichide la indemana- suc de rosii, smantana, lapte..
s-au mai umflat foile un pic..dar..eu am mancat. sa vad Stefan, care e mofturosul sef din casa.

si mi-e o foameeeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ha ha..laurica, e prima data cd fac..si am facut puuuutin sos si gros!..si pe la jumatate cd era in cuptor, mi-am dat seama ca foile nu au in ce fierbe...
si am inceput sa adaug toate chestiile lichide la indemana- suc de rosii, smantana, lapte..
s-au mai umflat foile un pic..dar..eu am mancat. sa vad Stefan, care e mofturosul sef din casa.

si mi-e o foameeeee...

Paula cu 2 nazdravani, M si S

Eu fierb putin foile inainte, ca sosurile nu sunt suficient de zemoase sa le inmoaie la cuptor.

Mergi la inceput

nu scria pe cutie ca trebuie fierte.

uff..am facut ceva alergie..nu stiu de la ce..la inchieturile mainilor si in spatele genunchilor..ma manancaaaaa

Mergi la inceput