Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo nu scria pe cutie ca trebuie fierte. uff..am facut ceva alergie..nu stiu de la ce..la inchieturile mainilor si in spatele genunchilor..ma manancaaaaa Paula cu 2 nazdravani, M si S |
Daca nu fac sosurile sufcient de suculente, adaug putina apa pe margine (garantez ca nu sufera schimbari gustul, nu se dilueaza :P, se evapora apa) si acopar cu hartie de copt 'captusita' cu folie de aluminiu (ca sa nu fie aluminiu direct.
Nu am fiert niciodata foile si am avut muuulti pretendenti la lasagna ;).
Noi azi am servit Chateaubriand .
Victo spune:
bine ca veniti acum cu sfaturi, dupa ce am facut-o :):).
a mancat totusi, Stefan..minune mare. am obs la el ca daca ii place cum miroase, mananca, altfel facea bleach..
vaii..mihai incepe sa urle, ca asa il aude pe frate-su..va dati seama urechile noastre..tot ma intreb cat mai dureaza etapa asta..
Alice_Elena spune:
Am venit si noi acasa. A fost frumos la gratar dar cam frig. Am avut si doi copii. O fetita de 1 an si una de 3. Radu a fost cuminte, ne-am simtit bine. M-am relaxat putin
Alice_Elena spune:
Matusa, atunci cand s-a nascut M, tatal lui era insurat cu alta femeie. Dupa cativa ani a divortat si s-a insurat cu mama lui M si l-au facut pe cristi. Detalii daca mai vrei, pe mail ca e doar pt ochii vostri
ramonavlas spune:
Buna seara. Raisa doarme de la 21, asa ca sper in revenirea la un program adecvat varstei.
A fost doctorita azi la noi, se pare ca pata de pe piept era de la caldura (intr-adevar si mie mi-a fost cald azi noapte). Are o viroza, face febra tot la 2 zile, suntem pe antibiotic.
Saptamana ce vine nu merge la cresa. Tot saptamana asta caut pe cineva sa ma ajute....pentru mai tarziu, dar incep cautarile.
Azi a fost mult mai bine, mai ales ca a fost si Raul la noi. Bineinteles ca dupa ce a plecat, s-a apucat de marait.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
23+
racusor2010 spune:
am ras cu lacrimi de copilul meu in seara asta stie ca nu are voie sa umble intr-un anumit dulap, era mort de oboseala, asa ca isi cauta de lucru prin casa...
s-a dus fix la dulapul ala, a scos un dosar, eu dupa el il intreb "ce faci mami?" voia sa bage dosarul la loc si sa inchida dulapul ca l-a prins mami facand prostii...asa ne-am mai distrat
am observat ca la putinele lucruri care ii sunt interzise nu face scandal cand ii zic sa plece de acolo, doar cand nu il las sa faca ceva ce a mai facut...nooo, e bun si asa
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
bamboletta spune:
citat din mesajul lui Victo vaii..mihai incepe sa urle, ca asa il aude pe frate-su..va dati seama urechile noastre..tot ma intreb cat mai dureaza etapa asta.. Paula cu 2 nazdravani, M si S |
Paula nu vreau sa te dezamagesc..asta e numai inceputul la noi dureaza de vreo 2-3 luni...sa-i vezi cand tipa in cor si David trage de o parte a jucariei si Antonia de alta ca la nebuni..uneori cand vine sotul ii aude de jos...stam la et 2
mi-ai facut pofta cu lasagna....si eu sunt mare amatoare
n buna delfinariu....
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m Aaa, si mai erau niste vopsele, care se puneau in cada, sa coloreze apa. Nu am luat din alea, ca erau pt copii peste 3 ani. Voi aveti careva? Stiti ceva de ele? |
eu i-am luat Mariei acum cativa ani, ii trebuia sa faca baie in fiecare zi . asa ca intr-o saptamana le-am terminat, ca am pictat si pe pereti, si oglinda, si usa de la baie
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
lauri_ca spune:
Toata lumea e la nani?
Eu beau un pahar de vin si astept sa se incarce un episod din "Neveste disperate". Asta spune multe, nu?
Fii-mea a invatat un cuvant nou: "poti", asta cand se chinuie sa se cocoate pe un scaun mai inalt sau instabil.
rodyka spune:
tu fete, we asta nu am avut vreme nici sa mor, si de-acum tot asa mi se arata zilele . imi pica ochii de somn, abia am cinat , am mai revizuit "bagajul" Isei pentru maine - e ziua 1 de gradi
e tot mai frumos si tot mai greu, adica imi e mai greu decat imi era cu Maria, desi tot singura eram. dar acum, oricat zic eu ca M e mare, are nevoie de multa atentie si uneori mi se pune in brate ca un bb, se uita la Isa lung si-mi spune ca e invidioasa pe ea . apoi I e iar mamoasa rau, azi a plans o jumate de ora la mama in pat ca nu vroia sa doarma cu ea, ma tot striga (azi nu a dormit deloc la amiaza, asa ca am culcat-o mai devreme seara), am culcat-o eu in 5 minute la noi in dormitor dupa ce mi-a cerut sa-i cant "ai ai" . noaptea trecuta a dormit cu halatul meu pufos de baie, s-a trezit noaptea si s-a ridicat in fund sa-l caute, zicea "mama, nana"
as vrea sa va povestesc mai multe dar nu mai pot de oboseala, ma duc sa ma pun langa Florin in pat, macar sa-l tin in brate daca de altceva nu ma simt in putere acum
o saptamana minunata va doresc, sigur o sa intru si maine sa va spun doua vorbe despre cum a fost la gradi
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)