Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, sa iti dea Dumnezeu sanatate multa , tie si familiei tale! Ai un suflet cum nu am mai intalnit! Esti grozava, mami!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Crispro, Crissy, si cu noi ati "socializat" azi noapte. I oi, nu stiu cand vom dormi iar noptile bine. Iar a facut febra la 1 (asta e ora), apoi ii trebuia sa se joace....dimineata la 9 am trezit-o, ar mai fi dormit ea mult si bine, dar nu o las sa isi strice chiar asa rau programul.

Referitor la cresa.....Paula, daca tot aveti loc (sti bine cate mamici cauta), poti incerca, macar 2 ore, pana la 10. Stiu ca tie iti e groaza de raceli, virusi, boli. Stii ca puteam sa imi iau orice bona insa nu am vrut, am preferat cresa pentru socializare. Ce si cat poate face bona acasa cu Raul? Nu vreau sa te influentez in niciun fel, pana la urma e alegerea vostra (sau a ta), insa pentru ca stiu despre ce vorbesc, eu as incerca in locul tau.

Am plecat la epilat...sa ma mai destresez

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ilinca, sa iti dea Dumnezeu sanatate multa , tie si familiei tale! Ai un suflet cum nu am mai intalnit! Esti grozava, mami!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

De acord (am citit si eu printre randuri pe fb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, de laAna Savin e "totul se intampla inainte de 6 ani". Acum citesc "what to expect-toddler years". Dar citesc rar si putin. Le am pe tel, in format pdf. Dar tot mai ok de citit mi se pare o carte, pe bune, decat pe calc sau telefon. Anne Bacus stiu ca i-a fost rec lui Maurice, de catre psihokog. Parca de 2 carti era vorba, dar nu mai stiu care ( posibil una dintre ele sa fie cea cu jocurile pt copiii panala 6 ani). Aici am gasit cateva titluri de/ale autoarei http://www.librarie.net/autor/268/anne-bacus

A mers sotul in kaufland sa ia tobogan :)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

excat acolo ma uitam si eu si DA nimic nu se compara cu o carte adevarata pe care sa o rasfoiesti seara in pat...mai am si eu in format electronic dar nu ma incanta sa le citesc!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

michelle, eu am luat mai multe pt Elise: creta de asfalt, pahar ermetic pt pictura, mulaj ipsos; pt Bea doar pensula "primii ani" si niste sticker-e cu animalute. Acuarele, plastilina, creioane avem de la Elise. Pt pictura cu degetele nu ma risc sa iau ca isi face sila cand se murdareste pe maini, o sa incerc mai intai cu apa si colorant alimentar .
In schimb au jucarii f faine, grupate pe tipuri de activitati.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

vai, nici Matei nu suporta sa fie murdar pe maini, imediat vine si intinde manuta sa il sterg...asta se intampla cu mancarea de obicei dar la socializare cand le-au dat culori sa picteze cu degetelele nici macar nu s-a atins
insa cu pensula e mare artist!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari si de la mine

paula, eu o sa o duc pe Rebe la gradi pentru ca vreau sa stea in compania copiilor de varsta ei si nu pentru ca nu are cina sa stea cu ea. Poti sa il duci la cresa si vezi cum se adapteaza; daca nu ti se pare ok, nu-l mai duci.

michelle,cu e fata?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Hello fete!

Am tras de mine sa mai scriu cateva randuri sa nu ne dati disparute de tot. Eu sunt cam in butoi si nu stiu de ce, n-am chef de nici unele. Saptamana asta sunt singura cu Medeea ca Octav e in delegatie in Portugalia, asa ca ne distram numai noi si pisica.

Oana f. misto site-ul ala! Asa pofta mi-ati facut de pictat, colorat etc DAR eu ma abtin ca Medeea inca baga in gura ORICE!!! Ma dispera deja cu faza asta. Acum mai si zice "gua" si imediat baga in gura. Deja creioanele le-am ascuns ca le rodea ca pe morcovi. Si mai aveam un set de markere cu apa, sugea la alea de numa' si pe urma zicea "apa, buuu" (adica buna apa)

Paula cu cresa nu stiu ce sa te sfatuiesc ca si eu sunt tot acolo, sau ma rog, chiar mai rau ca eu am renuntat si la cautari. La cresa de stat de langa noi am renuntat din cauza meniului. Prietena mea isi duce fetita acolo de o saptamana si deja au avut in meniu sunca, branza topita si napolitane din comert.
Deocamdata socializam in parc dar clar trebuie sa iau si eu o decizie cat de curand.

Sanatate multa la puiutii bolnaviori!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saddie
Prietena mea isi duce fetita acolo de o saptamana si deja au avut in meniu sunca, branza topita si napolitane din comert.
Deocamdata socializam in parc dar clar trebuie sa iau si eu o decizie cat de curand.

Sanatate multa la puiutii bolnaviori!

am trecut de curand pe la cresa unde vreau sa il duc pe Matei si la o prima privire in fuga pe Meniu: luni paine cu pateu naiba sa il ia, ca toate rahaturile si resturile sunt bagate in pasta aia...si marti paine cu sunca
restul era ok

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

oana, cineva imi explica ce sanatoasa e sunca aia, ca tot o sa manance in viata macar o data si mai bine s eobisnuieste de mic.

sincer, mi se pare aberant meniul.
dar, bere nu le dau?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

oana, cineva imi explica ce sanatoasa e sunca aia, ca tot o sa manance in viata macar o data si mai bine s eobisnuieste de mic.

sincer, mi se pare aberant meniul.
dar, bere nu le dau?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

mai in rest era super ok
supa de legume
orez cu carne de pui
fructe la trezire
paine cu unt si gem

no' nu stiu zau cum s egandesc dar asta e ...ca si de ma duc cu idei de schimbare o sa zica ca sunt zuza rau

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput