Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Nici eu nu inteleg de ce insista pe chestii din astea in meniu. Hai ca dupa 3 ani cand ajung la gradi parca mai accept, nu ca imi convine dar oricum sunt mai mari. Dar acum cand ei abia se obisnuiesc cu gusturile si isi formeaza obiceiurile alimentare, nu pot concepe.

Azi dimineata micul dejun la noi a fost fulgi de ovaz opariti cu miere, nuca, scortisoara si pasta de susan. Pai sa ma indur s-o duc la cresa ca sa-i dea paine alba cu pateu in loc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Iar reveniti la meniu?
Meniu saptamana trecuta
Meniu saptamana asta

Adriana - era bine Bianca la 11.30 cand am sunat eu. Acum ma duc dupa ea si vad cum e.

later edit

Citat:
citat din mesajul lui saddie
Azi dimineata micul dejun la noi a fost fulgi de ovaz opariti cu miere, nuca, scortisoara si pasta de susan.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nu avem nicio sansa sa schimbam cat de cat meniul pt copii? Adica fara mezeluri, de niciun fel? ma doare-n paispe ca zic ei ce zic de ele, tot mezeluri sunt. Nu putem initia o petitie, ministerului invatamantului, ministerului sanatatii??
Cand vad ce dulciuri le dau mi se face rau.. Nu zic ca eu nu pun gura pe asa ceva, dar sa dai sistematic unui copil asa ceva mi se pare mult prea mult!!

Azi am fost la 2 interviuri, maine astept raspuns/raspunsuri. Acum eu ce sa zic, ambii sefi au parit incantati si s-au exprimat ca atare, dar na, concurenta, cine stie.
De ganduri cu gradi/soacra chiar nu-mi fac, ma adaptez situatiei. Nu ma astept sa faca cum fac eu, sau sa ma inlocuiasca, dar trebuie sa fie bine, insistam, insistam pana ce va fi ok. Important e ca V sa fie fericit si sanatos(cat se poate, ca schimbari vor fi, totusi eu la munca trebuie sa ma duc, indiferent ca acum sau in cateva luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Azi am fost la 2 interviuri, maine astept raspuns/raspunsuri. Acum eu ce sa zic, ambii sefi au parit incantati si s-au exprimat ca atare, dar na, concurenta, cine stie.
De ganduri cu gradi/soacra chiar nu-mi fac, ma adaptez situatiei. Nu ma astept sa faca cum fac eu, sau sa ma inlocuiasca, dar trebuie sa fie bine, insistam, insistam pana ce va fi ok. Important e ca V sa fie fericit si sanatos(cat se poate, ca schimbari vor fi, totusi eu la munca trebuie sa ma duc, indiferent ca acum sau in cateva luni).

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Alina bafta multa si sa te solicite amandoi sa poti sa alegi tu unde vrei sa muncesti

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, bafta multa! Doamne ajuta!

La gradi asta din Zalau, mama poate face o lista cu ce alimente nu se vor da copilului- voi trece maaaare mezeluri.stiu ca se serveste masa impreuna, stiu ca copiii poftesc, dar la fel de bine puteam trece pe lista un aliment la care copilul meu sa fie alergic. Si in acest caz, doamnele s-ar fi chinuit sa nu ii dea acel aliment alergen, indiferent de poftele copilului. No, la fel sa faca si cu mezelurile!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu stiu cum o fi in alte judete, dar la noi si la gradinitele de stat s-a implementat o chestie, v-am mai dat eu siteul, viatalagradi.

adi hadean merge in gradinite, vorbeste cu bucataresele, educatoarele.

v-am povestit ca la noi la gradinita le dau copiilor linte, ieri au avut supa de mrocovi , rulou d epeste cu legume. nu le mai dau desert de niciun fel la amiaza. dupa somn le dau ceva de genul telemea cu ardei/ nuci/ ..
s-a incercat supa crema de broccoli, nu stiu ce mancare de gutui.alta data ceva cu sos de mere coapte..de astea din care nu fac eu acasa :):)
s-a renuntat la foietajele din cofetarii.

acum na, unii parinti apreciaza, altii sar in sus ca le mor copiii de foame..de ce a scos napolitana la amiaza, ca de aia mancau copiii, pt "surpriza"..sunt curioasa cati copii vor ramane la anul la gradinita noastra.

se foloseste uleiul de masline.le da si legume crude-gen morcov crud la ora 10.
joia fac ei salata- taie cu educatoarea, isi pun in farfurii ce legume vor...condimenteaza..

zahar brun se fol. la orez cu lapte spre ex.
din pacate eu nu prea ajung sa il duc/ aduc pe S la gradinita sa vad mereu ce mananca, sotul uita sa imi zica.
oricum, e singura gradinita pe care o stiu cu meniu de genul acesta.

cristina, ma complexezi! te-ai trezit la 6 jumate, sa preg micul dejun?????????// eu de-abia ma trezesc la 7, 30..si ies pe usa la ora 9, ca nu-s gata mai repede...
pai mai ai tu timp sa te vezi cu noi, daca vii pt un wk, sa iti vezi sotul?:):)

Mergi la inceput

fug la culcare, ca-s franta/ desi nici n-am iesit cu copii dupa amiaza- bine, am pregatit cina pt trupa lui papuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Seara buna...

Victo, nu te impacienta... Trebuie sa ma trezesc la 6.30 ca sa preg micul dejun, sa pape Razvan si sa il preg de scoala, ca la 7.20 trece microbuzul... si daca l-am ratat..e nasol, ca tre sa ma duc io sa-l duc.

Iar in legatura cu Clujul, toata saptamana stau acolo, tocmai ca Razvan intra in vacanta si putem sta o saptamana cu tati pe acolo, chit ca-l vedem numai seara... Ne mai auzim atunci mai aproape si vedem noi de ne putem gasi candva... undeva...

Mergi la inceput

la o cafea prin centru.

in ce zona vei sta, nu stii?cartierul, strada cum se numeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare!

nici nu am idee ce s-ar da de mancare la o cresa de aici...la cum am vazut eu ca mananca nemtii
tre sa ii fac inscrierea la gradi si nu stiu ce tot astept ma aman de pe o zi pe alta si nu stiu cat e de bine. noroc ca mai citesc aici si imi amintesc

Alina multa multa bafta cu locul de muncam sa dea DD sa fi ceva care sa iti si placa mult incet incet se rezolva toate!

Paula si eu zic sa incerci totusi sa il duci daca tot ai facut inscrierea si toate cele. poate chiar ii va placea tare si ar fi pacat sa nu stii care ar fi alegerea lui.

Michelle o -am pe Biencuta , sa ii treaca bubuta.
f fain topoganul

eu astept sa vina sotu de la servici si sa fug la sala...abia astept sa ma relaxez in sauna!!! ma simt asa obosita .... si nu fac mare lucru doar, adevarul e ca nici nu mai stiu sa profit de clipele libere si imi fac mereu de lucru...

va si nbuna sa aveti si linistita!

Mergi la inceput