Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

hello

Ochidut mai pune o date site-ul sa nu mai caut in urma...nu de alta dar sa vad de ce s-a indragostit Crissy

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
...poze cum foloseste topoganul (si mie imi place cum suna asa decat toboganul).

si mie!

Matei se trezeste noaptea daca face febra...avantajul meu dar oricum pun ceasul sa sune din 4 in 4 ore sa il verific.

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Acum sa trec la lucruri serioase. Am definitivat intelegerea cu casa. Avem 3 luni sa le dam banii.Acum urmeaza mersul la banci.
.....

Ce sa fac, fetele?

felicitari
bravo, acum chiar putem sarbatori la sfarsit de spatamana la platou cu copiii

legat de cresa sa faci ceea ce iti spune inima...daca nu esti impacata mai amana...daca vrei sa incerci, incearca si daca nu merge retrage-l...la bona oricum nu renunti...daca vrei gandeste-te ca si mine la o forma mixta 4 ore la cresa+bona...daca mai ai nevoie de timp sa te hotarasti mai amana momentul...cam asta as face eu
tu sti ca eu spun intotdeauna ca trebuie sa fi cu sufletul impacat...si eu cred ca nu esti acum impacata, mai gandeste-te, analizeaza, etc
o gradi privata te-ar linisti? 12 copii in grupa? alte conditii? integrarea se va face cu tine acolo etc
ia in calcul...

LMA pentru sotul lui Alice cu intarziere ce-i drept...

Crispro ce carte ai de Ana Savin?

dar de Anne Bacus imi puteti recomanda ceva?

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

eu ii dau la toamna la gradi particulara la program scurt,pana la 3 ani. De la 3 ani ii mut la gradinita de stat in sistem waldorf,la fel cu program scurt ca sa pape si sa doarma acasa(noi cu regimul vegan),si pastrez bona pana la 5 cand vin acasa de la lucru.
un an cred ca o sa dam faliment cu gradi particulara,dar la fel cresa ok nu am gasit,deci varianta de compromis e asta.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Denisa am o curioziate cum vezi tu trecerea de la sistemul Waldorf la scoala traditionala?!
eu cred ca adaptarea va fi foarte grea, dar se poate sa ma insel...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Michele, cu mutatul suntem hotarati in principiu. Oricum cale de intoarcere nu prea mai exista, decat daca vrem sa stam asa separati la nesfarsit. El in Cluj noi aici. Si nu vrem! E greu de ambele parti. Exista insa un mare bai...acela ca trebuie sa-mi gasesc ecva de lucru, si aici va fi cam greu .

Riana, si-a revenit, dar nu complet. de azi dimi a facut de 2 ori kk moale (nu de speriat) si cu multe resturi nedigerate. O sa continui cu Debridatul si cu regimul alimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Oare se poate face gris cu lapte de soia?

Am uitat sa va zic ca Larisa nu mai bea de 3 zile lapte, de nici un fel Asa deodata, va dati seama ca sunt cam uimita, tocmai ea care nu refiza nimic.....nu stiu ce a apucat-o.
Si asta dupa ce a baut si lapte de capra si lapte de soia, si fara nici un fel de insistente din partea mea....adica chiar ii placea. Ca prima oara m-am gandit ca am bulversat-o eu cu prea multe tipuri de lapte...dar pe de alta parte chiar nu am fortat-o si nu comenta nimic, bea tot si apoi ma si striga sa imi arate ca a baut "tooo"

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

site-ul e OMFAL. nu pot pune direct link.

eu acum vreau sa il folosesc pentru prodese de pictat si modelat. iau plastelina si instrumentele din alea de taiat plastelina + de facut forme in ea.
pt pictat o sa iau vopsea pt maini (scrie la unele ca e de maini) dar si guasa, set de pensule diferite (sunt unele cu mai multe si au inclus i o pensula specaial pt copii mici), mini trafaleti cu model si ii voi lua si bureti (pensula cu burete), un set de sabloane. Daca as avea bani i-as lua si un set de stampile cu animale domestice sau macar stampile din alea cu texturi diferite si tusiere. Larisa le-a folosit la cursul de pictura si la cineva acasa apoi, de aia stiu de ele si i-au placut.

in afara de asta au tot felul de joculete. va puteti uita la descopera si invata sau la jocuri de masa......ehee as vrea eu multe, dar acum ma voi opri la astea de pictura. au si pt copii mai mici dar si pt copii mari.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, de laAna Savin e "totul se intampla inainte de 6 ani". Acum citesc "what to expect-toddler years". Dar citesc rar si putin. Le am pe tel, in format pdf. Dar tot mai ok de citit mi se pare o carte, pe bune, decat pe calc sau telefon. Anne Bacus stiu ca i-a fost rec lui Maurice, de catre psihokog. Parca de 2 carti era vorba, dar nu mai stiu care ( posibil una dintre ele sa fie cea cu jocurile pt copiii panala 6 ani). Aici am gasit cateva titluri de/ale autoarei http://www.librarie.net/autor/268/anne-bacus

A mers sotul in kaufland sa ia tobogan :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

trecerea de la sistemul Waldorf la cel public este f grea si trebuie sa aveti in vedere asta.
pur si simplu unii sunt axati dezvoltarea competentelor practice, artistice, tehnice, iar altii doar pe partea cognitiva.
din pacate toate programele sunt axate dupa ultimii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

din pacate nu e actualizat site-ul, m-au sunat de 3 ori pana acum sa-mi zica ca produsul x nu mai e pe stoc... Eu am luat prostioare de 2 lei, ochisem un puzzle cu animalute, din 2 piese... nu e pe stoc. Carioci pe baza de apa, magneti - nici astia. Acum astept sa ma sune sa-mi zica suma totala+transport. Parca vad ca ma ajunge transportul cat continutul coletului.

Mergi la inceput

ochidut, eu zic ca se poate face gris cu lapte de soia, de ce nu?

Mergi la inceput

Gata, 17 lei transportul, e in fct de greutate. Cica maine ajunge curierul

Mergi la inceput

michelle, eu am luat mai multe pt Elise: creta de asfalt, pahar ermetic pt pictura, mulaj ipsos; pt Bea doar pensula "primii ani" si niste sticker-e cu animalute. Acuarele, plastilina, creioane avem de la Elise. Pt pictura cu degetele nu ma risc sa iau ca isi face sila cand se murdareste pe maini, o sa incerc mai intai cu apa si colorant alimentar .
In schimb au jucarii f faine, grupate pe tipuri de activitati.

Mergi la inceput