Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
crispro spune:
Neata! No, pe la 7 a adormit bine V, dar la 8 juma s-a trezit. Si deja e bine bagat in priza. La amiaza doarme tare rau, si eu tot mi-am facut planuri ca in astea 2 sapt pana la Paste imi fac curat in timp ce doarme la amiaza. Deocamdata nu prea imi iese... Ei, vedem cum facem.
Michelle, ma bucur ca nu i-a crescut febra puiutei. Hihi, imi amintesc si eu bine de Bianca plonjand in noroi :)))
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
Buna fete,iar nu apuca sa va citesc prea mult.
Eladea vroiam sa te intreb de aparatul de apa pe care ai spus ca intentionezi sa-l achizitionezi.De care e si cat costa?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
ochidut spune:
Paula, grea treaba asta cu cresa, fiecare va zice altceva. De asta e important si ce simti tu si ce crezi cu adevarat ca e mai bine pt el dar si pt tine, sa fiti cu totii multumiti. Stii ca eu am cautat gradinite dar nu eram hotarat daca sa o dau, eram tot asa cu piciorul in 2 barci....
Pana la urma daca poti, solutia de a-l da totusi la cresa dar la program scurt mi se pare foarte potrivita pentru varsta de 2 ani. Si asa toata lumea e multumita, face si socializare, activitati dimineata (ca dupa somn oricum nu mai fac nimic, mai ales cu copii mici), nu pierzi nici locul la cresa (daca tot ai facut pregatirile) iar pe de alta parte doarme acasa in patutul lui. Si daca vrei ii poti da si pranzul acasa. Plus cand raceste ai oricum back-up cu bona, care ramane in continuare.
Eu asa as fi vrut, dar langa noi avem doar gradinita care nu primeste de la 2 ani. Cresa era ceva mai departe si era incomod iarna/toamna sa o ia bona, ar fi trebuit sa mearga destul de mult pe jos sau sa ia autobuzul si nu vreau.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ciristina_serban spune:
Salutare mamici dragi.
Dam si noi un semn de viata. Suntem bine acum, ne-am revenit cu scaunele si ne-a revenit pofta de mancare si voiosia. Bine ca trecu, ca tare ma baga in depresie o chestie de-asta. Si eu singura cu 2 copii acasa, e destul de nasol… Ufff… tare bine e cand e si barbatul acasa, ai cu cine vorbi, cu cine te consulta. Speram sa treaca perioada asta cat mai repede si fara prea multe evenimente de-asta, ca asa ii simt lipsa cel mai mult, si ma mai si apuca nervii ca lipseste.
Alice, vazut poze frumoase la botez. Copii sunt dulci, dulci si tu mami o frumoasa! Multumesc de poze!!!
Bumble…pup.
Sunt la primele pagini cu cititul. Revin pe masura ce va citesc. Pup.
paula_m spune:
Salutare
Chiar ca e grea treaba cu cresa. Cei cu copii la cresa, spun ca e cel mai bine la cresa, ca copilul se dezvolta mai bine, ceilalti o tin pe a lor, ca cresa e cahhhh...
Sunt habauca tare, tare. Azi tb sa ma duc pana la cineva. De 5 ori m-a sunat persoana respectiva. Ii spuneam ca ma duc in 10 min, inchideam telef si uitam in sec 2.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ciristina_serban spune:
Paula, super buna ideea cu acurelele si plastelina, desi stiu ca o sa ma crizez de dezastrul care va fi dupa…dar deh… Eu nu sunt fan cresa (si nici nu avem pe aici una mai rasarita) asa ca nu stiu sa te sfatuiesc…
Puiutz am avut tratament cu antidiareice, saruri de hidratare si ospamox, antibiotic, mai mult pe ideea ca avea si o ureche inflamata… Ce sa zic, mi-e sila de sistemul sanitar de la noi din oras. Am sperante ca poate in alte zone/orase treburile stau altfel, si medicii sunt mai dedicati pacientilor si nu bonusurilor pe care le primesc de la firmele distribuitoare de medicamente…
Puiutz, lasa mami ca o sa iti vina si tie randul sa faci bebe 2. Doamne Doamne le asaza asa cum stie el mai bine. Pup.
Mi-ati facut pofta de lasagna. As manca dar nu stiu sa fac, si eu asa is de ciudatica ca imi trebe mult timp sa ma conving sa incerc chestii noi, ca mi-e teama de esec… uffff…
Rody, bafta multa si acomodare usoara Isei la gradi. Asteptam impresii. Cum a fost?
Alice, La multi ani sotului, La multi ani sanatosi si fericiti impreuna!!!
Michele, avem si noi topogan in casa, apna s-o mai incalzi sa-l scoatem in curte. Riana e super incantata si foarte dibace. Se descurca f bine. La inceput eram stresata, sa nu cada, sa nu alunece nu stiu cum… dar am vazut-o cat de stapana e pe ea si acum doar o supraveghez… Dar e distractia zilelor urate cand stam in casa. Michele, bine ca cu a fost foarte grava lovitura Biancai. Pupam dulce fetita frumoasa. Sanatate multa!
Mandra mea doarme de la 9.00 pentru ca azi dimi a fost foarte matinala si s-a trezit de la 6.30, cand eu avem de pregatit mic dejun si pe Razvan de scoala. Uff.. a si intarziat la microbuz Razvan din cauza mandrutei care ne-a foit.
Aaa, fetele din Cluj si zonele apropiate. Saptamana viitoare sunt la Cluj. O punem de-o gaseala? Vin doar cu Razvan acum, pe mandra o las cu mama, ca mi-e teama de drumul lung. Plus ca nu am masina si cu amandoi puii dupa mine nu am asa mare mobilitate sa vizitez orasul.
carla_2008 spune:
eu ii dau la toamna la gradi particulara la program scurt,pana la 3 ani. De la 3 ani ii mut la gradinita de stat in sistem waldorf,la fel cu program scurt ca sa pape si sa doarma acasa(noi cu regimul vegan),si pastrez bona pana la 5 cand vin acasa de la lucru.
un an cred ca o sa dam faliment cu gradi particulara,dar la fel cresa ok nu am gasit,deci varianta de compromis e asta.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
paula_m spune:
Denisa, la varianta asta nu m-am gandit!!! Tb sa o sun pe Oana, sa vad ce gradi particulare avem
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
puiutz_mic spune:
Ziua buna!
Crissy deci si Bea e pe regim, offf, dar macar la voi nu e asa de restrictiv ca la noi. Sa-mi zici si mie ce a spus gastroenterologul cand ajungeti.
Alice deci ti-a placut de barbatelul nostru. Ce zici, ne incuscrim? Si noua ne place Mara muuuuult! Si parca si seamana ei doi un pic
Racusor multumim! De bine ce m-am laudat ieri ca e mai bine kk, azi iar a "fleostit-o" ca sa zic asa... A facut cam moale.. Of!
Ce frumos v-ati distrat voi doi la cumparaturi! Cred ca i-a placut si cu autobuzul, nu?
Krys nu te gandi ca in alte orase e altfel. Doar la privat poate ca ai parte de mai mult profesionalism, dar nici acolo nu e regula din pacate... Cum mai e Riana? Te inteleg ca esti foarte suparata pe faptul ca nu stii ce a avut fata exact. Pupici si imbratisare!
Paula am uitat sa va felicit pentru casuta! Sa va bucurati de ea!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
michelle1981 spune:
Noi suntem tot la gradi particulara, nu e cresa.
Bianca era bine, nu a mai facut febra pana la ora asta. Si eu banuiesc ca e de la dinti.
Ochidut, Crissy - la ce produse v-ati gandit de pe site-ul respectiv?
Cristina_serban - v-ati mai hotarat cu mutarea la Cluj? Bine ca si-a mai revenit mititica.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu