Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ce dusa cu pluta sunt Am uitat sa-i urez lui Marius, sotul lui Alice! Sa te bucuri nelimitat de familia ta frumoasa!

Paula eu intotdeauna mi-am ascultat inima! Daca inima ta inclina spre a nu-l duce pe Raul la cresa, ascult-o, stie ea bine probabil! Va veni si vremea gradinitei. Si Baby are dreptate, dar ea pare sa fie impacata cu ideea, pe cand tu nu esti deloc. Mai asteapta 1 an, se mai schimba si Raul si poate ca si tu vei simti altfel.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eu cred ca cel mai bine se dezvolta un copil la gradi- cu program pt el, cu activitati pt varsta lui, cu persoane care ( teoretic) stiu sa ii stimuleze, implice; cu invatat sa ne spalam pe maini, cantecele, asteptat la rand, interactionat cu alti copii, etc. Cred ca gradinita/caminul este locul ideal pt un copil de la 3 ani in sus. In ceva carte ( dar nu mai stiu care, cred ca Ana Savin) ziicea ca un copil e pregatit emotional la3 ani pt separarea de mama, in timpul cat sta la camin. Eu as sta 3 ani acasa, dar asa ca tb sa merg la munca, sa nu stau eu cu el, consider ca ii e mai bine sa petreaca 8 ore la camin. Si apoi 2-3 cu soacra, pana ajung si eu de la munca.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Acum a adormit si v, intr-un final, dupa aproape 3 ore de stat treaz. Peste zi plange mult in somn, se tot trezezte, il tot leagan, doarme pe mine... Si nu mai sunt dinti de iesit. Dasi cand face 4 ani sper sa dormim neintorsi toate noptile !!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

vin cu si o felie de paine cu vinete (le-a pregatit ieri bona , eu le scosesem din congelator, ne-a facut o surpriza placuta)

Ochidut si eu m-am uitat pe site-ul ala, foarte fain, dar nu ma pot hotari, nu imi dau seama ce e bun pentru varsta lor acum....daca iti vine vreo idee, zi-ne si noua ce ai luat

Michelle pe Bianca, cum mai e? foarte fain topoganul

si Andrei e pufos la piciorus, dar ii vin incaltarile luate de pe site-ul ala. eu i-am luat de la melania sau hokide parca, si acum niste adidasi foarte faini, shock rezistent, de la Coolclub(e un magazin All for Kids in mall la noi)

Paula si eu zic sa iti asculti inima, mai ales daca ii e bine acasa, cu bona. Andrei nu se plictiseste, acum chiar o iubeste pe Ma, ies afara, ii canta, coloreaza, construiesc lego, se joaca cu toate jucariile..se bucura mult cand vin bunicile si mereu mi se pare ca progreseaza mult, ca mai invata altceva, dar chiar si asa, lui inca ii place rutina si linistea casei lui, face nana cu bona, chiar si cand sunt bunicile, mananca cu bona. eu m-am hotarat sa il dau la anul la gradi, la aproape 3 ani. (asta daca accepta bona programul prelungit cu inca o ora

cum zice sotul, sa il mai tinem acasa, ca dupa ce incepe gradi, toata viata e la program

Alice[/b la multi ani sotului pentru ieri, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!!

Puiut ma bucur ca e mai bine Raducu

Crissy ti-am vazut printesele in leagan ce mai distractie oe ele!!

[b]Cris
Vladut cum e?

aseara cand am venit de la munca am luat autobuzul si am mers doar eu cu Andrei la magazin sa cumparam caciulita i-a placut mult lui Andrei, i-am gasit cu greu o caciulita subtire 9de 18 luni ), i-am luat si niste carioci, a primit niste creioane de la o vanzatoare (a carat pana acasa creioanele intr-o manuta si cariocile in alta, cum scapa vreunul se lasa cu scandal ), a pupat o fetita in carucior, ce mai, ne-am distrat am ajuns acasa morti de foame, i-am dat rapid o branzica cu banana, si apoi fericire maxima cu noile carioci

o zi minunata!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Bea cre'ca s-a conversat cu Vlad azi-noapte...

michelle, cum mai e Bianca? sa-ti faca un cadou frumos de ziua ta.

racusor,

puiutz, acum face kk bine, dar e pe regim, i-am scos cartoful de tot, restul alimentelor cu amidon le primeste cumpatat. Nu am mai gasit bucati de mancare, daca ii dau ceva care contine morcov sigur face portocaliu. Aaaa, i-am gasit si bucati de mar, asa ca l-am scos si pe asta. Vreau sa ajung la o cunostinta care e gastroenterolog ( tot ea mi-a vazut-o pe Bea la eco pt prima data, nu avea nici 4 sapt, era doar o bulinuta). Astept ziua in care nu mai bate vantul sa ne ia pe sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

Azi-noapte a fost sub 38 de grade, sa vedem azi dimineata. A dormit foarte agitat dar se linistea instant cand primea pastilute de dinti, i-am dat de 2 ori. La noi au fost mana cereasca.

Paula - daca nu esti cu inima impacata si eu zic sa il mai tii acasa, ca doar poti sa il duci la socializare si cu alte ocazii.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!!
Va multumesc tuturor pt urari!

Elena, l-am vazut pe radu pe fb, s-a schimbat muuult. E barbatel asa. Frumos foc
Crissy, Cristina, poate apucati sa rrecuperati azi somnul.
Racusor, despre ce site e vorba? Cu incaltaminte, ma refer

Paula, eu zic ca daca tot ai vorbit si ai pregatit pe toata lumea pt plecarea lui raul la cresa, sa il duci. Mai ales daca zici ca nu e prea sociabil si e cam mamos. Daca nu se acomodeaza il retragi.
Duminica la gratar au venit niste prieteni cu fetita lor de 3 ani si putin. Am trecut pe langa ea si am mangaiat-o pe par. A inceput sa urle. Oricine o baga in seama, urla. Mie de asta imi e frica. Sa nu se salbaticeasca Mara ah, si orice cuvant zicea, trebuia sa contina litera "c". Nu prea intelegeam ce zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Michelle, poate de la dinti si febra? Sanatate

Eu imi amintesc, pe la inceput asa cand am intrat eu pe forum, cum ai povestit tu ca ti-a cazut bianca din carut, in noroi :)))) blonduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,

am dormit!
a fost sotul de serviciu.

nici nu stiu cum va fi mai bine.la noi e Pastele duminica.
anul trecut l-am luat pe strumf si, pt ca plangea rau, l-am alaptat in curtea bisericii.
anul asta e mai mare,dar ma gandesc ca tot nu o sa fie cuminte.
de data asta va alerga,va trage cam de tot si toate.

acasa daca il las, nu stiu daca tata va mai putea sa stea cu el.

de pregatiri, nici vorba, pentru ca banutii intra abia pe 10.
asa ca, voi face toate pregatirile specifice, de Pastele ortodox.

marea lui pasiune este acum sa urce si sa coboare scarile.
mai nou nu doarme fara ham(un catelus de plus) si pogo(un arici f pufos).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Neata!
Paula, iti spun ca si eu l-am dus pe Bogdan la gradinita la 1 an si 7 luni in parte pentru ca nu vorbea. A stat 5 luni inscris(de la 8 la 12), din care o saptamana maxim la gradi, o saptamana minim acasa pt ca era bolnav. Bine, asta depinde de copil, nu toti se imbolnavesc asa. Dar! Nu a zis nimic in plus fata de ce zicea pana sa-l duc. Cel mai mult ma enerva ca il duceam la gradi si cand se imbolnavea nu mai puteam iesi deloc din casa, sau daca ieseam, nu ne intalneam cu nimeni, ca sa nu dea boala altora. Si nu ma avantaja deloc programul asta.

Alice, sa-ti traiasca sotul!

Michelle pe Bianca sa-i treaca repede, poate e de la dinti.

Crispro, Crissy spuneti-le lui Bea si lui Vladut sa socializeze in timpul zilei, ca-i mai fain...

Mergi la inceput