Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
puiutz_mic spune:
Michelle pup si eu vanataia cea noua a Biancutei! Si Raducu si-a spart iarasi buza (de coltul unei noptiere ) si in ziua urmatoare si arcada (a cazut si s-a lovit de o jucarie)...buza e si vindecata, dar arcada mai e putin umflata si vanata, zici ca e machiat.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
michelle1981 spune:
E o zgarietura nu adanca, e vesela, vioae, chiuie, se joaca, am pus poze cum foloseste topoganul (si mie imi place cum suna asa decat toboganul). In schimb are temperatura, uff, nua a mai avut de cand cu infectia urinara acum un an. Maine recoltez urina.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu
ramonavlas spune:
Michelle, sper ca nu e grava lovitura. Cum e Bia? Site-ul de pe care vrei sa iei papucei e foarte fain....tocmai am facut si eu o comanda.
Raisa e mult mai bine. Azi noapte a dormit ( exceptie ora 1.30 cand avea febra 39,7 si i-am pus novocalmin), de dimineata ne-am inteles bine, de amiaza iar a dormit bine, acum a fost pana in piata si in parc. Doar ca nu mananca asa bine, dar nu ma stresez.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
23+
michelle1981 spune:
I-a scazut momentan temperatura, dupa 2 ore, cu paracetamol supozitor. Voi cum procedati noaptea? Vai ca am uitat de cand nu a mai avut temperatura, acum un an. Dar parca nu tin minte sa ma fi trezit noaptea sa o verific.
Cred ca mai bine o verific la 3-4 ore, nu?
Oricum nu o duc maine la gradi.
Zgarietura nu e f grava, au ajutat pupicii de la voi. Am pus si poze cu buba
Deja doarme de la 21.00, era rupta de oboseala. La gradi nu doarme mult, in jur de o ora si in plus dimineata o trezesc sa ajungem la 9 acolo, ca ea ar mai fi dormit.. Of, mi-e mila de ea, speram sa isi regleze programul in cateva saptamani.
Rody, povesteste-ne cum a fost prima zi la gradi
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu
paula_m spune:
Eeee, avem reclama la Mercedes!!! Cred ca delfinasilor le-ar placea...
Acum sa trec la lucruri serioase. Am definitivat intelegerea cu casa. Avem 3 luni sa le dam banii.Acum urmeaza mersul la banci.
Si partea si mai serioasa e ca incep sa ma razgandesc cu cresa, acum ca suntem pe ultima 100m. 90% din lumea din jurul meu ma intreaba ce mi-a venit cu cresa...de bona sunt f multumita, Raul o iubeste, in sfarsit copilul meu nu mai e tot cu mucii la nas, mi s-a urat cu binele??? De ce insist cu cresa. Adevarul e, ca m-am gandit la cresa, in momentul in care Raul nu isi daduse drumul la comunicare si ma gandeam ca la cresa, o sa socializeze mai mult. Dar, acum, il vad ca incepe sa repete cuvintele dupa noi, la socializare danseaza cu copii, comunica cu ei, rade, ii ia de manute, deci se dezvolta bine si acasa si deci de ce sa ne chinuim reciproc? Ce sa fac, fetele?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ochidut spune:
Michelle, da trebuie verificata la 3-4 ore. Mie de asta imi e cel mai tare teama cand face febra...ca daca face noapte si eu ma duc mai tarziu sa o verific Eu stau asa stresata ca L nici nu brea sa doarma cu mine in pat, asa mi-ar fi mai usor sa o verific. Ideea e ca daca i-ai dat un antitermic la culcare sunt sanse mici sa faca mai devreme de 4 ore.
Crissy, si cand te gandesti ca am descoperit site-ul din intamplare si acum si eu am batai de cap ca nici eu nu aveam in buget ....si vreau asa multe, de nu ma pot hotari.
de Larisa Ioana 24.06.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Eeee, avem reclama la Mercedes!!! Cred ca delfinasilor le-ar placea... Acum sa trec la lucruri serioase. Am definitivat intelegerea cu casa. Avem 3 luni sa le dam banii.Acum urmeaza mersul la banci. Si partea si mai serioasa e ca incep sa ma razgandesc cu cresa, acum ca suntem pe ultima 100m. 90% din lumea din jurul meu ma intreaba ce mi-a venit cu cresa...de bona sunt f multumita, Raul o iubeste, in sfarsit copilul meu nu mai e tot cu mucii la nas, mi s-a urat cu binele??? De ce insist cu cresa. Adevarul e, ca m-am gandit la cresa, in momentul in care Raul nu isi daduse drumul la comunicare si ma gandeam ca la cresa, o sa socializeze mai mult. Dar, acum, il vad ca incepe sa repete cuvintele dupa noi, la socializare danseaza cu copii, comunica cu ei, rade, ii ia de manute, deci se dezvolta bine si acasa si deci de ce sa ne chinuim reciproc? Ce sa fac, fetele? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Succes cu bancile si ...sa fie intr-un ceas bun. Legat de cresa sa stii ca si eu il voi duce si nu din considerentul ca nu am cu cine sa il las. La mine vine mama in fiecare zi si ma ajuta si plus soacra mea care a iesit acum la pensie si ar vrea sa se infiinteze dar eu in prmul rand ma gandesc ca acolo are un program adecvat varstei lui...cu copii de varsta lui....Acasa cu bona sau bunica nu va avea rabdare si se va plictisi repede de orice...Acolo se iau unii dupa altii si vor fi mereu in activitate...in competitie...la joaca....Eu il voi duce si daca nu se va acomoda il retrag dar in prima faza vreau sa il duc pentru activitatile de acolo. Plus ca va invata sa faca la olita, sa manance singurel....sa devina independent iar asta la un baietel mi se pare foarte bine.
Sfatul meu este sa il duci si sa te hotarasti in functie de cum alege el....Daca ii place si va cere cresa de ce sa il tii acasa?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+
paula_m spune:
Merci Iuliana.
Eu de obicei sunt mai hotarata din fire, ori e alba, ori e neagra. Acum, imi simt eu inima grea si stiu ca nu e ok cu cresa. E prea mic, inca e bb-ul meu si nu vreau sa-i dau drumul in lume. Inca il mai pot ocroti, cat mai sta...ca apoi nu o sa mai vrea el sa stea langa mine.
Dar pe de alta parte, poate si cresa il va ajuta si ii va placea.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Mycya spune:
Paula si eu am renuntat la o duce la cresa tot din acelasi motiv ...mi se pare ca e prea mica parca nu vreau sa trecem la urmatoarea etapa.
si mie imi e teama de virusi , tare!!
stiu cat se chinuie in zilele cu pricina si m-as simti vinovata de fiecare data
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Merci Iuliana. Eu de obicei sunt mai hotarata din fire, ori e alba, ori e neagra. Acum, imi simt eu inima grea si stiu ca nu e ok cu cresa. E prea mic, inca e bb-ul meu si nu vreau sa-i dau drumul in lume. Inca il mai pot ocroti, cat mai sta...ca apoi nu o sa mai vrea el sa stea langa mine. Dar pe de alta parte, poate si cresa il va ajuta si ii va placea. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Pai il poti duce de la 8 la 12 si apoi sa il iei acasa...E ca si cum l-ai duce la activitati si socialzare si apoi il aduci acasa
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+