Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Alice, La multi ani, sotului! Sa va traiasca si petrecere frumoasa !

Denisa, foarte insirat si sugestiv tortul! Ha, ha, eu ma gandeam ca o sa se supere la asa 'apropo'. La multi ani pt sot!

Michelle, pupam pe Biencuta. Sper sa nu fie grava lovitura!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, pupam buba Biancutei!!

Bambo, ce frumoase trebuie sa fie balerinele asa mititele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Azi e ziua lui Marius, vin cu cafea d-aia buna si placinta de dovleac

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

la multi ani sanatosi si frumosi!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+

La multi ani si de la noi!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Michelle, pupam pe Bianca. F bine ca te-au sunat. O sa te doara cand o vezi, dar ii trece si se poate intampla oricui. Si Larisa s-a lovit exact deasupra ochiului, mi-a stat inima cand am vazut-o si eram cu ea in casa, la 1 mteru distanta. Nu cred insa ca e grav, daca era mai rau iti ziceau sa vii sa o iei

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Tobogan - e luat din Kauf 109.9 lei.

Accidente s epot intampla oriunde, important e sa nu fie grave.. Mi-a zis ca din cauza papucilor s-a impiedicat. Ea are o pereche din Deichman, insa acum caut o pereche din material textil de pe www.hainedecopii.ro/fete/incaltaminte-textil/" target="_blank">hainedecopii.ro/. Dar am emotii ca Bianca e pufoasa la picior si multe incaltari o strang. Voi cum calculati stiind lungimea talpii, mai adaugati juma de numar-un numar pt soseta/ ciorap?

Multumim pt pupici, speram sa aiba efect, la 4 ma duc dupa ea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Michelle, pupam pe Bianca. F bine ca te-au sunat. O sa te doara cand o vezi, dar ii trece si se poate intampla oricui. Si Larisa s-a lovit exact deasupra ochiului, mi-a stat inima cand am vazut-o si eram cu ea in casa, la 1 mteru distanta. Nu cred insa ca e grav, daca era mai rau iti ziceau sa vii sa o iei

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010
Da, asta ziceam ca accidente se pot intampla. Ieri a incalecat spatarul de la canapea, insa de vreo 3 ori am alergat repede langa ea sa ii fiu aproape, insa ultima data nu, si a cazut dupa, intre calorifer si canapea, cu spatele pe parchet. A plans putin, deci nu s-a lovit tare, si sper eu sa ii fie invatatura de minte

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

michelle,
pupam biencuta!
f bine ca au sunat.inseamna ca-s ok.

nu cred ca ii va fi invatatura de minte.daca e sa fie zburdalnic strumf,atunci da din picioare si cand doarme(l-am pozat)!

nu-i bai,ca asa ne mentinem conditia fizica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

ochidut,

EUUU? ce-am facut???

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Ma bagi pe cheltuieli neprevazute. Ca m-a pus sa bag ochiul pe site-ul ala si am la multe produse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

E super toboganul, Michelle. Si nu e scump. O sa il caut si eu. Da ce fain se da Bianca singura pe tobogan! Vlad incanu se stie catara singur, nici nu se da singur ( ii e un pic teama).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fetele!

Baby, Raducu nu a mai facut kk noaptea, de trezit se trezeste in continuare dar ca sa il luam in pat cu noi sau poate il mai chinuie si dintii . De cand ii dau Debridat si LP-ul cel nou vad ca se imbunatateste kk pe zi ce trece. Azi ma asteptam sa faca moale spre lichid ca nu facuse de 2 zile si de obicei asa se intampla cand "absenta" cateva zile, dar a facut destul de consistent, o parte chiar era tare... scuze pentru descriere . Sa speram ca se indreapta, incet-incet.

Michelle imi place si mie topoganul si chiar ca nu e scump. O sa-l caut si eu, ca si Raducu e fan topogan.

Rody, pupici la fetele cucuiete. Draga de Maria cum e ea invidioasa pe surioara mica . Succes cu gradinita Isei!

Crissy Bea cum mai e cu kk? Parca a avut si ea o perioada cu probleme.

Paula sa-ti treaca emotiile cu cresa! Ai sa vezi ca o sa fie bine!

Ramona sanatate Raisei!

Nu v-am zis ca vara-mea (cea care a nascut cu o luna inaintea mea) e insarcinata din nou! vreau si euuuuuuuuuuu !!!!!! Deocamdata insa chiar nu e posibil....of

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput