Clubul "babelor" FIV-oase 23

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Hihi ... vreau sa va spun si eu ceva ...
In cazul in care mai sunt persoane rautacioase (nu de pe forumul asta, "spionii" ) care cred ca aici se discuta numai chestii aiurea total nefolositoare... Sa va spun eu cum am luat eu 2 puncte la examenul de Cambridge cu ajutorul forumului Trebuia sa punem un exercitiu un cuvant (acelasi) in 3 propozitii diferite... Sensul era undeva in zona brut/natural/neprelucrat/deschis (in fine, cateva contexte total diferite), iar cuvantul era ... RAW Cred ca am fost singura din sala care l-am stiut La cat l-am citit pe forum, era culmea sa nu-l stiu folosi Nici n-am citit toate 3 propozitiile ... cand am vazut in prima propozitie ......vegetables, deja am stiut

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Bravo, Cris

Oricum, cui nu-i place sa nu citeasca !

(liniste tare pe forum azi ... uitati-va la mine ce plictisita sunt daca nu dorm la ora asta , toata lumea a iesit din casa, s-a plimbat presupun, bravo lor !!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Sami ce ai facut la greci ,nu ne povestestesti?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Neata!

Am fost si eu la greci, ieri.
Sami, par lung prins, ochisori albastri, ne-am intersectat privirile, stateai pe canapeaua din stanga cum intri, in jurul orelor 10.15?
Am povestit cu ei (Dr.D, si inca 2 romani care se uitau asa cam ....intr-un fel, insa Dr.D e un mare om, mi-a mers la inima), despre posibilitatea unui fiv pe natural.
Mi-a spus ca da se poate face, insa sansele sunt de 20-25% iar la fiv normal la mine ar merge pe blastocist, avand in vedere episoadele trecute, cu transfer de embrioni buni si rezultate mai putin bune.
Referitor la sarcina pierduta mi-a spus ca sunt n motive, ca 15% dintre femei nu trec de trim 1, ca imi poate da sa iau ceva
antibiotice (Vibramicina) pt a steriliza intr-un fel uterul, sa fim siguri ca nu apare ceva infectios, chiar daca analizele sunt ok.
Eu am spus ca in creierul meu simt ca asa voi reusi si ca nu mai vreau sa fac fiv normal cu inhibare, etc pt ca imi dauneaza, fiind obsedata de reactii adverse (ma obsedeaza inca chinurile tataului mei si a acelei boli idioate).
Ne-am imbratisat, pupat si ne-am urat succes, urmand ca eu sa revin cu un raspuns, cand sunt gata de treaba.
Sami, interesanta intalnirea cu israelitii, insa ma tot minunez cum asa medici de renume sa nu fi stiut de Merional.
Eu nu am mai scris, dar v-am citit, promit insa ca de acum voi fi mai activa.

Pup fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata girls.

cocolyso,dap...eu eram.
tu-doamna cu geanta rosie???-frumoasa geanta ...si cu sot care s-a dus la cafetiera???
ma bucur ca sunteti multumiti de vestile bune primite.

angelica,intalnirea mea cu grecii a fost productiva.
dar tu de ce nu povestesti cum a fost intalnirea ta cu grecii???
ca doar la tine a fost prima...eu,la prima mea vizita acolo am povestit cu lux de amanunte.

cris,draga mea ,persoane rautacioase sunt si aici si peste tot si atat timp cat toleram insider-ii rautaciosi frumos e sa manifestam toleranta si fata de outsider-ii rautaciosi.
v-am zis ca-s Zen de o bucata de vreme!!!

va pup fetelor.
va doresc o saptamana minunata si o zi de Luni asa cum vi-o doriti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,te sun mai tarzior sa finalizam discutia.

aristico,te sun mai tarziu sa-ti propun ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salut!

Eu am fost tare prinsa in activitati administrative, iar acum m-am autoconsemnat acasa pentru ca am racit si am hotarat ca azi sa o las mai usurel un pic.

Sami, super interesanti israelienii. Deja ai un punct comun cu alti medici in ce priveste chiuretajul terapeutic. Poate ca asta e intr-adevar raspunsul, vorba Adrianei. Cu austriacul cand te intalnesti, ca nu mai stiu?!

Sa aveti o zi si o saptamana frumoase!

Cris, yey cu Cambridge !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Sami, da, geanta ciclam.....sunt innebunita dupa culori si evident dupa genti.
Mai am una verde la Musette pe care o iubesc, azi am luat-o cu mine la servici!
Da eu cu sot de 2 m la cafetiera!.
Am vrut la un moment dat sa vin la tine si sa iti zic cine sunt, insa aveam emotii, eram asa cum zici tu ZEN.
Acum sa vedem, ne gandim, analizam si vedem pe ce varianta mergem.
Azi dimineata mi-a fost un frig........mai vine caldura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetelor,
Samira s-a intrerupt conversatia aseara exact cand era mai interesant. da-mi un semn azi cand poti
Olimpia desi hormonalele sunt foarte bune as zice, sunt foarte tinara si un amh de 1.11, realitatea insa este ca raspund f prost la stimulari si am putini embrioni ( 1A si 1B); de aici trista concluzia ca am o rezerva ovariana redusa ...
Intilnirea cu dr D a fost foarte placuta, cand am intrat in clinica parca imi fusese si dor de un fiv . Cand am intrat eu in cabinet deja revizuise fisa mea, asa ca restul a urmat firesc.S-a uitat pe ultimele analize, inca o data a zis ca sunt o mare enigma pt el, cum de am raspuns asa prost la primul protocol fiind atit de tinara si cu analize bune, dar realitatea este una singura si cea mai intelepta decizie este sa mergem pe acest protocol pe natural modificat. A ramas sa fac acum in aprilie histeroscopie, sa ii trimit rezultatul si un filmulet, si in functie de cit de afectat va fi endometru facem in mai sau iunie. L-am intrebat daca vine el la punctie, s-au uitat pe datele programate pentru venirea lor in mai, a zis ca poate incerca, dar nu ma poate asigura. Oricum acest aspect il stiam, asa ca nu e vreun impediment. Dorinta mea era sa fie embriologul grec la punctie, sa faca minuni cu embrionii mei ; iar din fericite dorinta asta va fi indeplinita.
Cam atit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady, per ansamblu nu e chiar rau. Doamne ajuta, eu iti tin pumnii sa fie cu noroc de data asta!

Mergi la inceput