Clubul "babelor" FIV-oase 23
Raspunsuri - Pagina 8
alina_alba spune:
Draga Samira, am citi foarte curioasa relatarea ta despre intalnirea cu israelienii. Doream sa aflu parerea ta despre ei, sa vad daca am fost obiectiva in evaluarea lor. Am avut si eu la inceputul lui martie o intalnire cu ei. Si am fost mega incantata. Eu luasem legatura cu ei la inceputul lunii decembrie, cand cautam variante de fiv cu ovo donate. , inainte sa ma hotarasc asupra clinicii din Brno. In martie cand m-a sunat Dr.Papuc de la clinica, sa imi spuna ca vin israelienii, eu aveam deja programarea facut in Cehia. Oricum, am mers, ca eram curioasa de ce vor spune, mai ales ca avuzisem ca embriologul e un genetician foarte bun. Noi am avut o problema nasoala cu primul nostru copil,o fetita, care nu a supravietuit decat pana la 3 luni, iar noi nici acum nu stim un diagnistic, decat ca e genetic (daca e sau nu ereditar, nimeni nu ne poate zice).
In fine, am mers la o programare pentru ovo donate (adica big money...). Si eu ca tine, cu dosaroiul dupa mine, pe care oricum il trimisesem pe mail inainte si mi-au spus ca l-au tot studiat o luna. In fine, dr. Ronen mi s=a parut mega profi, la fel si geneticianul, Papucul un pic cam depasit de discutia in engleza (sau, in fine, fara sa se poata exprima optim). Oricum, toti foarte umani si binevoitori.
Ceea ce m-a impresionat la ei a fost faptul ca paprerea lor era sa nu apelam la ovo donate, ci sa mergem acasa sa ne iubim si sa mai facem un copil. Dar, ca daca nu avem curaj, ei ne ofera tot ce vrem. Asta mi s-a parut tare, fiindca, daca voiau sa ne ia banii, spuneau din start sa decartam 5000 sau 6000 de euro la ovo donate si afacerea lor inflorea.
Oricum, dupa vreo saptamana, mi-a trimis Dr. Ronen mail ca, daca vreau, el a luat legatura cu cea mai buna geneticiana din Israel si ca se uita si ea peste dosarul meu sa ne sugereze investigatii ulterioare. Si a ramas ca traduc tot in engleza si tinem legatura.
In concluzie, am vrut sa spun ca mi-au facut impresia unor profesionisti carora le place challenge-ul, si nu urmaresc neaparat sa umfle banii de la oameni.
P.s. am vazut si eu laboratorul si ceva culturi recente. Foarte tare
Va pup fetelor si, sincer, cred ca merita macar o intalnire cu oamenii astia
samira33 spune:
alina,dupa cum am spus ...si mie mi-au placut mult si dr.R si embriologul.
sunt 100% convinsa de sinceritatea si bunele intentii ale celor 2 israelieni.
din pacate cei din jurul lor-si aici ma refer la Papucel si fratii Itzic si Strul-proprietarii clinicii de fapt....mi-au parut diferiti:Papucel-depasit de situatie asa cum spuneai si tu....iar la Itzic cred ca primeaza interesul pecuniar.
insa o discutie cu cei 2 medici israelieni merita fara doar si poate.
nu am stiut povestea ta.
va doresc o reusita minunata.
adrianaady spune:
Buna fetelor
Usor, usor ma pregatesc sa plec la clinica, sper sa revin cu vesti bune
Samira interesanta intilnirea de aseara, pacat insa ca cei care fac efectiv fivul sunt la inceput ( cu exceptia embriologului bineinteles). Vad ca si dr R a recomandat chiuretajul terapeutic, ceea ce coincide si cu alte pareri; deci acolo e posibil sa gasesti cheia
Aristica cum a fost in club? eeee cit timp ti-o mai merge si tie cu cluburile astea M-am gandit ca daca da norocul peste noi si ne gravidim organizam sambata seara "seara degustarilor" : comandam mancare de peste tot si mancam tot ce ne pofteste inima Ce ziceti? va bagati?
olimpiadobre spune:
Buna ( pentru toata lumea),
Nu dau nume ca s-ar putea sa uit pe cineva si nu vreau sa discriminez pe nimeni. Va tot citesc( ma straduiesc sa fiu la zi), dar nu mai intru pentru ca nu prea mai am ce sa spun.
Samira, auzisem si eu de clinica( isi fac reclama ca ofera cel mai bun program de ovo donate).
Adriana, abia astept sa te intorci cu vesti de la Biogenesis.Desi toata lumea mi-a recomandat fiv cu ovo donate, parca as mai incerca un mini fiv. Adriana, nu stiu de ce zici ca rezerva ta ovariana este mica pentru ca la AMH>1 mi se pare super, plus ca arati de 18 ani(asta e pentru Lara, ii spun eu ca esti f. frumoasa, ca de altfel toate fetele
de pe aici).
Samira, mie mi-a placut cum ai povestit experienta cu medicii din Israel.
Va pup pe toate.
samira33 spune:
olimpia,din cate am inteles programul cu ovo donate nu se desfasoara in tara.
am ajuns acasa...put a usturoi
Doamne!!!!ce aventuri am mai avut!!!
va pup si va doresc o seara faina.