Clubul "babelor" FIV-oase 23

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Salutare, fetelor!
Vin iar la voi, care le cam stiti pe toate. Aveti idee la cat timp dupa FET are loc nidarea? Am avut FET luni, 26 martie, iar medicii au spus sa fac Beta in 9 aprilie. Mie imi cam tzatzaie fundul, ca nu prea am rabdare si sunt si stresata ca nu am nici un simptom, nici spoting, nici dureri de burta, mai nimic.
Mersi mult, fetelor si va doresc o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Da Samirra ,am fost la intilnirea cu dr grec ,de cum am intrat mi-au lasat o impresie placuta ,nici nu se compara cu Medlaife........fetele de la receptie fff amabile ,calde .......si asistentele la fel .
Am vb despre cazul meu ,dr grec a fost fff contrariat de diagnosticul pus :ADENOMIOZA.......mi-a zis sa imi scot din cap ca as avea adenomioza ...........exclude total ideea ,nu am avut nici o nastere ...virsta ,si tot istoricul meu nu il duce cu gindul la acest diagnostic ,mi-a zis ca ar avea curaj sa se confrunte cu orice dr .Bun.........cauza pierderilor ....nu mi-o poate da .....sunt nn.....motive ,nu i-a placut nici tratamentul luat ,a zis ca am avut stimulare ca pt o femeie de peste 40 de ani ......le-am spus ,ca am raspuns fff greu la tratament ......si inca o chestie care nu li sa parut ok ,valoarea estradiolului fff mica desi am avut atitea ovocite ......mi-a zis ca se bat cap in cap .........trombofilia o excludem ca am avut tratament pt ea .......concluzia lor a fost ca un transfer de blastocisti mi s-ar potrivi mie ...imi cresc sansele considerabil .......le-am zis ca o sa ii transfer pe cei congelati la Albu .....si daca este o nereusita o sa iau in considerare un fiv la ei .
Pe 24 am programare si la austrieci .....mai vad si acolo o parere si apoi o sa trag concluziile finale !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetelor ,
despre mine nu am vesti fff bune ....tatal meu s-a stins din viata pe data de 24 martie . Sunt distrusa , plecarea mea la turci s-a amanat pe luna viitoare (adik la menstruatia urmatoare ) , trebuia sa plec pe maine dar din pacate nu ma simt in stare si stresul a fost si este fff mare .va pup si o zi buna sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui morena29

Buna fetelor ,
despre mine nu am vesti fff bune ....tatal meu s-a stins din viata pe data de 24 martie . Sunt distrusa , plecarea mea la turci s-a amanat pe luna viitoare (adik la menstruatia urmatoare ) , trebuia sa plec pe maine dar din pacate nu ma simt in stare si stresul a fost si este fff mare .va pup si o zi buna sa aveti !

Condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Condoleante!!!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Condoleante!!!!!!!!!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Va multumesc din sulfet !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Condolente! Si multa putere sa poti trece peste durere ,i-mi pare foarte rau.

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

morena,condoleante.
am trecut si eu prin asta.iti doresc multa putere.

angelica,bafta multa si sa iei decizia norocoasa in final.

alina,in carti scrie ca in mod normal nidarea se produce in ziua 6-7 de la ovulatie.
in practica exista si cazuri de implantare tarzie.
stiu ca este grea asteptrea dar traiul in tensiune nu-ti aduce vreun beneficiu...stiu ca e usor sa dai sfaturi nefiind implicata insa cel mai bine este sa incerci sa te linistesti...sa ai incredere in embrionasii tai si sa astepti cuminte ziua testarii.
incearca sa-ti umpli timpul cu activitati ce-ti fac placere si poate asteptarea iti va fi mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Morena, condoleante

Mergi la inceput