Clubul "babelor" FIV-oase 23

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Am scos nasul din barlog ca nu se mai putea altfel.

Lara un big big hug si de la mine pentru tine. Noroc cu blanita stufoasa ca nu se vede nimic... bietele mele oscioare trosnite. Plimbareala faina sa ai!

Sabinutza la mine ce efect sa mai aiba? Cred ca nici apa sfintita nu mai putea sa ma ajute atunci. Pai dupa ce aveam eu AMH-ul de toata jena... 0.29 si in 4 luni am facut 2 stimulati babane, pe amaratele mele de ovare crezi ca le-a mai interesat sa dea ceva peste alte 3 luni cu tot DHEA-ul care l-am luat? Deci nu sunt un caz elecvent.

Sami sprancenata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

te astept!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

pe 22 plec, pe 23 punctia
luni si joi am eco pt endo si am ceva emotii; stau bine cu dimensiunea dar nu si cu structura; vedem....
lara culeg tot promit
mai intai facem galerie pentru ari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Aristica vad ca intri in linie dreapta, sa-ti ajute Dumnezeu si pe voi toate fetelor sa va impliniti visul, sunt cu tot sufletu alaturi de voi

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ari, te urmaresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

aaaaatamys ai cuc si dodoasca...smecherooo!
tano daca ma urmaresti, asta inseamna ca ne intalnim deseara in club? Mi-ar placea o seara d-asta cu zbengueli intre fivoase si fivosi.
lara n-am sa pic, ca ma pazeste consortul, in plus merg in el comandante, cu tenisi, ginsi rupti si-un tricou de nerd
elenusho sa sti ca asa-i, azi in club, maine gratar, saptamana cealalta cu parintii...
ralu
samiruto imi vine sa barfesc putin cu tine, da' tu ai treaba, eu tre' sa pun rufe la uscat...saluta clanul lui papazi maine

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.

aristico,trebuia sa ma suni daca aveai chef de barfit.
las' ca barfim saptamana viitoare ...punem de-o cafeleala.

sa va povestesc intalnirea cu israelienii.
a fost absolut agreabila.

asadar......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Saamirra ..............asteptam..........hai ca eu una chiar sunt curioasa cu ce parere ai plecat de acolo......maine am si eu intilnire cu greci .......sunt tare nerabadatoare!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

la 15,50 am fost acolo...asa cum ii sade bine oricarui om punctual.
vine Papucel-un dr.tinerel...pana in 35 de ani,dragutzel...cam fastacit.
vine catre mine...dam mana...imi spune ca a fost foarte aglomerat astazi si s-au decalat programarile...isi cere milioane de scuze si imi spune ca trebuie sa mai astept cam 45-50 de minute.
ok.
ma asez pe canapea...incep sa citesc reviste.
la 16,50 apare un cuplu din Cluj...aveau programare la ora 17,00...insa nu intrasem nici eu cu programare la ora 16,00.
vine Papucel...da mana cu ei si incepe cu povestioara spusa si mie.
oamenii spun ca au tren spre Cluj la ora 19,00 si ca nu mai au timp sa ajunga la gara.
incurcat de mama-focului,Papucel s-au uitat spre mine dar n-a indraznit sa-mi spuna ceva....le-a zis ca face tot ce poate sa ajunga in timp util la gara.
tipa avea lacrimi in ochi si pentru ca ma simt intr-o perioada ZEN le-am cedat lor locul meu...asa ca am mai asteptata inca o ora pana sa intru.
incantat nevoie-mare Papucelu'...vaaaiii!!! ca ce doamna sunt si ce frumos gest...bla,bla.
in fine....cotrobaiam prin geanta dupa portofel sa ma duc sa-mi cumpara ceva de baut sa-mi ostoiesc setea cand apare langa mine un dr. care imi intinde mana si mi se adreseaza in engleza.
era embriologul...un tip la vreo 40 si ceva de ani.
imi multumeste pentru intelegere si ma invita sa-mi prezinte laboratorul pana imi vine randu' sa intru la medic.

nu-mi venea sa cred ce aud.
m-a bandajat din cap pana in picioare-halat bine legat,papuci,casca,masca....doar ochii mi se vedeau.
am intrat in laborator si mi-a aratat incubatoarele,vitrificatoarele,microscoapele,microscopul pentru IMSI.
tocmai trebuia sa verifice stadiul embrionilor si am asistat la treaba asta.
avea vreo 7-8 serii de embrioni la divizat.
un cuplu avusese 16 oo si le pusese la fertilizat in 2 medii diferite:unu uleios si altul nonuleios.
avea microscopul legat la un monitor mare si eu vedeam pe monitor tot ce facea el acolo.
mi-a spus despre fiecare embrion in parte...asta e bun...asta are fragmentatii mari...asta mici...asat are 3 nuclei...asta are 2 celule...asta 4 si tot asa am studiat fiecare embrion in parte.
imi spunea ca ei dau pacientilor un CD pe care se vede tot ce fac embrionilor...cand fac ICSI...cand fac AHA-cica adevarata smecherie este sa faci AHA mecanic nu cu laser...cica iti trebuiesc pentru asta niste abilitati extrem de fine si sunt doar cativa embriologi in lume care fac AHA mecanic iar el este unu dintre ei.
mi-a spus ca ei prefera sa faca ICSI in cazul tuturor fertilizarilor chiar daca spermograma este buna.
in Israel fertilizarile sunt acoperite de asigurarile medicale indiferent de numarul de incercari.
au deschis clinica asta in Iunie 2011 si spunea ca nu s-a nascut niciun copil pana acum din mainile lor dar ca primele 2 paciente care au reusit sunt in prag de nastere-una cu sarcina gemelara si una cu un bebel.

revin...ma duc sa hranesc soata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Wow... ce mi-as fi dorit si eu sa ma plimb prin laborator sa vad embrionasi si toate cele !!!
Super !
Si-au cerut scuze intr-un mod mai mult decat politicos.

Asteptam si continuarea !

Mergi la inceput