Clubul "babelor" FIV-oase 23
Raspunsuri - Pagina 5
5ab1na spune:
aadina bafta bafta multa. eu astept acum niste progesteron injectabil. daca-ti da si samira lectii despre cum sa dozezi progesteronul ala te ajut cu foarte multa placere. sa nu te ingrijorezi: la fetele din moldova este prog injectabil. daca n-o fi mai bun cumva pregnyl-ul asa de repede dupa punctie. din asta n-am. si nici nu se mai gaseste pe piata. se pare ca este ovitrelle dar poate spun fetele daca este la fel de bun.
va fi bine. trebuie.
ce-i mai place doctorului astuia sa dateze
important e ca ai 25 de ani. asta e tot ce conteaza.
la mine are dreptate cu 37. daca nu cumva o fi fost indulgent.
elenush
poti sa-mi spui te rog daca tu crezi ca te-a ajutat dhea?
5ab1na spune:
samira te astept aici cu mustata mea lunga si fina
cum cu ce? cu lectiile pentru tinere printese.
si in sfarsit spun: buna dimineata!!!
aadina spune:
Sabian si eu am progesteronul injectabil. L-am comandat din Cehia.
Eu, pregnylul il aveam de la ultimul fiv. El spusese de ovitrele, i-am spus ca am pregnylul si a zis ca pot sa-l fac..Despre dhea, nu stiu ca sa zic exact, oricum intre fiv 1 si fiv 2 a fost o imbunatatire mare, poate un rol a avut si dhea
5ab1na spune:
ziceam si eu ca te ajut cu ceva. dar nu are asta nici o importanta.
tu sa fii sanatoasa si sa faci copii la fel de sanatosi. sa dadacesti propriii tai copii si nu pe ai altora
stiam parerea ta despre dhea. acum o intrebam pe elenush. ea s-a pastilat si a spus ca singurul efect a fost blanita. acum o intrebam ca toma: doar blanita?
samira33 spune:
buna dimineata domnitelor.
elenusho,ai scos capu din scorbura???
adina,multa bafta iti doresc.
cati foliculasi ai???
samick tu cand pleci???
sabinutzo..te pup pe mustata lunga si fina.
o Sambata faina tuturor.
eu azi muncesc.
aadina spune:
Samira ,nu stiu cati foliculi sunt, el spune ca sunt multi. mie mi-a aratat doar 1 ovar, erau vreo 7 pe el. Aici am facut cele mai scurte ecografii facute vreodata.Nici endometru nu stiu cat e, a zis ca e bun, dar nu cred ca a avut timp sa-l masoare, asa repede s-a miscat
5ab1na spune:
Inoa? unde se gaseste asta?
citeste printre randuri
pe putin o luna.
dau de stire
for sure
5ab1na spune:
si apropos de alergat
e manifestarea entuziasmului pe care ti-l da speranta cred.
de alergat la fiv as vrea eu. si maine