Clubul "babelor" FIV-oase 23
Raspunsuri - Pagina 14
Ralu_mv spune:
Adriana... stai sa vad cum ma exprim :)...
deci din ziua 3 (ma rog ... erau mai putin de 48 de ore de cand se lansase ) ziua 3, 4, 5 - doar orgalutran apoi ziua 6,7,8,9 doar puregon apoi ziua 10,11,12 puregon si orgalutran - deci 7 stimulare si 3 inhibare sa zic pe scurt
samira33 spune:
ralu si despre cazare,comunicare cu medicul ce poti sa ne spui???
de cate ori ai fost monitorizata si cum???
morena29 spune:
Ralu ...felicitariiiiiiiiii , sarcina usoara si ff buna alegere ai facut . Aristica you are next , apoi vin si eu cu pasi maruntiiii ....ai sa vezi de nu ne lasa pe toate gravide Tayfun .
Va pup pe toate si va multumesc pt gandurile bune .
adrianaady spune:
Ralu scuza-mi ignoranta dar ce inseamna "BMI" < 21 e mai bun protocol scurt . (eu intre 20-19)
Multumesc pt clarifiari pe zile, foarteee interesant oricum protocolul.
Ralu_mv spune:
Adina, multumesc ! Tu urmezi !
Am uitat sa spun ca ei fac Imsi indiferent de spermograma, ceea ce pe mine m-a convins ca duce la embrioni f buni.
aristica spune:
Feteleeee....pai stiti ca voi nu stiti nimic de fiv-ul meu...asta de v-a urma, da?...eu merg pe modelul ralucai, lui adc, al balantei...v-am spus ca e secretul reusitei, da' voi nu m-ati crezut!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Ralu_mv spune:
Body Mass index
http://www.thecalculatorsite.com/health/bmicalculator.php
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Ralu scuza-mi ignoranta dar ce inseamna "BMI" < 21 e mai bun protocol scurt . (eu intre 20-19) Multumesc pt clarifiari pe zile, foarteee interesant oricum protocolul. Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |