Clubul "babelor" FIV-oase 23

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Soc, soc, sunt cam monosilabica si fara suflu ... desi banuiam ceva ca mi s-a instalat un pic de hiperstimulare la 7-8 zile de la ET (blasto).
Va povestesc tot, doar sa imi revina inima in loc ... nu am vrut sa scriu cat am fost in procedura de frica de nereusita si acum ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daniela,iti tin pumnii.
sa iasa bine treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ralu si eu as vrea sa stiu detalile care au facut diferenta, asa ca cand ai timp te astepam cu informatii
Aristico you are next!
Samira
Anaasta eu am plecat foarte multumita de la clinica te astept si pe tine cu planul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ralu, acum am citit..
Excelenta alegere ai facut!! Pls, daca doresti sa ne dai unele detalii despre cum s-a desfasurat procedura, dupa ce-ti revii putintel din dulcele soc?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nah...parca nu mai am rabdare sa ajung si eu la Tayfun.

azi am terminat de gradinarit,in sfarsit.
am inventariat si plantele...am 10 mari si 5 mici.
sunt minunate si le iubesc.

Mergi la inceput

Sper sa fiu coerenta ...

In ianuarie ma hotarasc sa fac histero in februarie, asa de capul meu. Dr. zice ca nu are rost sa fac histero daca nu fac si fiv imediat dupa. La inceput de februarie ma hotarasc, aleg tayfun.
In februarie ma plangeam de multiple aderente dupa histero, eram cam in dubii, dar am tras de mine sa fiu optimista.
Ziua 3 - consultatie - face catheter test, apoi face un test de destindere pereti uter si observa ca la mine ii tine ceva ... apoi face endometrial injury, verifica din nou, pare ok.

Mergi la inceput

- protocol antagonist modificat- (3 zile orgalutran; apoi 7zile, 150 Puregon, in ultimele 3 zile din nou orgalutran)+ 100mg aspirina + prednol 1/zi
- 16foli/12mature/12embies/9blasto/5congel/2 la marsupiu
- sustinere: estrofem 2x2/zi, o injectie progesteron cu 15 min inainte de et, apoi a 2a zi decapeptyl; in restcrinone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Raluca eu am inteles asa : in z3 de ciclu ai facut acel test, apoi ai facut 3 zile orgalutran, si stimularea propriu-zisa ai inceput-o in z7 si ai facut puregon timp de 7 zile... am inteles corect? Oricum ai reactionat f bine si avut embrioni frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ralu felicitari. Sarcina usoara.
Morena, condoleante. E bine ca ai amanat o luna, cu starea asta de spirit ar fi fost greu.

Am avut azi punctia: 21 ovocite, spermograma nu f buna, va face icsi, maine astept telefonul lor.Ultima parte a punctiei am cam simtit-o, cred ca trecuse efectul anesteziei

Mergi la inceput

Diferenta a fost totul !
Eu una am numai cuvinte de lauda la adresa lor (in afar de o mica pb cu comunicarea cu pers. aux., dar pt asta e mai bine sa suni singur acolo, nu sa astepti sa te sune ei).

Si pentru mine care am raspuns ciudat rau la protocolul lung, acesta mi s-a potrivit perfect, am avut doza de stim totala la 1/2 fata de data trecuta !! Eu chiar cred ca rec. de pe siteul canadian pus de Lara parca, ... daca ma insel scuze autoarei, ca la BMI < 21 e mai bun protocol scurt . (eu intre 20-19)

Mergi la inceput