Clubul "babelor" FIV-oase 23
Raspunsuri - Pagina 12
Ralu_mv spune:
Babutzele ... am si eu o intrebare: cum vi se pare un beta de 327 la 16 zile de la punctie ?
Ralu_mv spune:
Lara multumesc si iti doresc la fel. Imi tremura si mainile, tremur toata ... dupa 3 ani jumate un test pozitiv ... pare un vis
Ralu_mv spune:
Multumesc mult, Loretta
Este numai meritul doctorului cu nume de tayfun cum ii spuneati voi. A fost cea mai buna alegere pe care o puteam face !
aristica spune:
FELICITARI!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Lara27 spune:
Ralu, m-ai emotionat, iti spun sincer Si Alina la fel. Ma bucur enorm pentru tine, iti doresc sa ai o sarcina de vis, sa te bucuri neaparat de perioada asta si bebelusul tau sa fiea asa cum l-ai visat..
pana la urma, asta e singurul lucru care conteaza cu adevarat, restul sunt..doar vorbe..
m-am gandit la ciclicitatea vietii si la cat de derizorie e prezenta noastra si cat de efemera..cand iti revine graiul (te simt putin under shock) poate ne mai spui unele lucruri..e natural, nu-i asa? te imbratisez tare,tare si te pup, again
to be continued..
daniela74 spune:
Morena condoleante iubita,imi pare tare rau,nici nu pot sa ma gindesc la asa ceva,ai mei fiind atit de departe
Ralu felicitari!!!!!!! sa ai o sarcina usoara si bebelas sanatos
Lara mor de curiozitate:esti tu in poza aceea?
fetele eu peste o ora plec la sono hsg,imi e cam frica
pup si sa aveti o saptamina frumoasa
c`est la vie,pas le paradis
samira33 spune:
felicitari ralu.
minunat.
te-ai tinut low-profile cum e trendul in ultimul timp pe aici
daca vrei poate ne detaliezi si noua procedura si cum a decurs totul.
sarcina usoara si nastere la termen iti doresc.