Clubul "babelor" FIV-oase 23

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico...ai dreptate...poate asta e secretul reusitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Despre medic, pot spune ca eu m-am intels f bine, dar mi-a zis de la inceput sa mi scot din cap analizele ca am prea multe, ca nu are rost sa investighez aiurea ca metodele sunt aceleasi ... chiar ma gandeam la tine la momentul ala si ma gandeam ca nu stiu daca ti-ar fi placut de el
Dar pe mine m-a ajutat ca mi-a dat incedere inmine ca va face tot ce considera necesar sa reusim (dar a zis ca de injectia aia in uter la et nu e nevoie si nu mi-a facut-o)

Citat:
citat din mesajul lui samira33

ralu si despre cazare,comunicare cu medicul ce poti sa ne spui???
de cate ori ai fost monitorizata si cum???

la cazare ... am avut peripetii, dar nu din vina clinicii, am stat la un hotel care avea doar o camera buna :) (adica superba :) ) dar era tripla (ne-au lasat-o la 60/noapte) si dupa ce a plecat al meu, am zis sa ma mut, prost..prost ... la cazare istanbul e de fapt cam scump si cam prost la hoteluri ... dar asta este ... macar am descoperit ca nu-i nevoie sa stai 3 sapt acolo ca mine :) ci merge dupa prima cons, sa pleci acasa si sa te intorci in vreo 6 zile pt prima eco (dupa 4 zile de stim), apoi ramai si eco la 2 zile, apoi urmatoarea - depinde de cum react org. ca poate dura 9 zile stim nu 7 ca la mine.
Si in ultima zi, mi-au luat snage si mi-au facut hemoleucograma, si ureea pe langa E si P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Eii stati asa ca nici eu nu fac vreun fivu curand , ok?
Raluca multumesc ; al meu e 23.6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ari, ba eu te-am crezut si am ales, cu buna stiinta, sa fiu secretoasa si pretioasa, asa cum, cu nonsalanta, a definit samira, respectiva categorie..
ma consolez insa cu gandul, ca oricum sunt in trend and I like beeing trendy
Daniela, pai, doar n-o sa ma dezmint acu', ergo, nu voi putea raspunde intrebarii tale, so, iertare
Aadina, frumos raspuns, bafta pe mai departe
Ralu, guilty as charged, eu am pus link-ul dr. canadian, ma bucur ca ti-a fost de folos..injectia in uter, esti sigura ca a fost progesteron? nu a fost cumva, hcg?

to be continued..

Mergi la inceput

aha...asta e interesant...deci poti sa reduci sederea de la 18-20 de zile la 10-12 sa inteleg

deci...te vezi in celebra zi2...si apoi te mai vezi cu medicul peste 6 zile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ceva de genul asta samira, dar vorbesti cu ei inainte totusi.

Lara, nu stiu cu ce e injectia in uter, cred ca e cu Hcg, ca parca asa s-a exprimat la un mom dat, dar mie nu mi-a facut-o.
Am zis ca mie mi-a fcut progesteron injectabil - nu am precizat ca in fund

Mergi la inceput

hai ca te asaltam cu intrebari.
si cate te-a costat toata procedura ralu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ralu
sar'na, am inteles (eu m-am gandit ca a fost in uter injectia, de unde nelamurirea)..inca o intrebare, draguta mea, apoi going home: pastila de prednol ce gramaj are, adica ce cantitate de prednison ai luat si incepand de cand, din ce zi?
mi-ai inseninat dupa-masa, iti multumesc

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ralu felicitari !!! sarcina usoara!
salut babutele!

Mergi la inceput

pupici brunico
ce mai faci???am vazut ca te apuci de analize.
sa fie cu reusita toate demersurile tale.

Mergi la inceput